He-he :D Szegény Jimmy xD Nekem mostanában a lélekcserés hosszú fanfic (nem vk nagy fanfic-es...) jött be naon!! Mondjuk a slash nem hiányzott belőle :-S
a pálcáját semmiképen sem hagyhatta otthon. Azt tuti elvették tőle és megsemmisítették. A fő kérdés az, hogy a szökés után honnan szerzett új pálcát, illetve ruhát :)
Hát, igen. Ez is csak azt támasztja alá, hogy valszeg nem kell pálca a művelethez. Berakja a ládájába, lemegy a parkba, átváltozik, tekereg, visszaváltozik, alszik, felkel, kiveszi a pálcát a ládából. Nem?
Az animágiához szerintem sem kell pálca... Lehet, hogy azért van olyan kevés (bejegyzett és nem bejegyzett) animágus, mert pálca nélkül nehéz transzfigurálni.
a pálcát lophatta is, vagy a Főnix rendje szerezte neki, vagy valamelyik őséé volt, és ott porosodott a Grimmauld téri házban... Nos, biztos van még pár lehetőség.
Az animágiához biztos hogy nem kell pálca (szerintem). Különben szegény James sosem tudott volna szarvasból visszaalakulni. nehéz dolog patákkal megfogni egy pálcát :)
Még egy magyarázat nélküli szál! Honnan volt Siriusnak pálcája??? Szegény Harryét már a Kiskorúak Varázshasználatát Ésszerűen Satöbbi Satöbbi Bla Bla kapcsán meg akarták semmisíteni, pedig nem is készült Azkabanba! Nem hinném, h hagyják, h a beutaltak pálcával rohangáljanak. Kit ölt meg a szökés után szegényem, hogy lett neki??? O.o És megint a régi kérdés: kell-e az animágiához pálca? :)