Biztos, hogy egy RTL-essel beszélgettél? Csak, mert tőlük ez meglehetősen szokatlan: "elkezdik felhívni az embereket" "ne tel.-gassunk" egy olyan csatornán ami élen jár a betelefonálós csaló műsorukkal.
Nekem azt mondták,hogy szept.elejétől elkezdik felhívni az embereket,de ne tel.-gassunk,mert nem biztos,hogy az veszi fel a telót,aki érdemben hozzá tud szólni,
ugyhogy még izgulhatnak a jelöltek.Megkérdezhetem,Te palotai vagy?Azért az a neved?:)))
Hát azért kíváncsi leszek hogy kik lesznek a bejutók,ha valaki közülünk esetleg be jutna azért azt is írjuk meg,hogy tudjunk szurkolni egymásért. Azt tudja valaki hogy kb mikortól lessz a kiértesítés és hogy hogyan értesítenek ki ?tel,e-mai,vagy pósta?
Tényleg ezek a kérdések voltak totál,és valóban hadarták",igazából volt amelyiket félig írtam csak le.
Ha bemagolod,akkor kicsit tényleg előnyben leszel,mert én nekem már nem volt időm,mennem kellett a castingra,ha láttam volna,azért oda fele átgondoltam volna a válaszokat...Én csak 8-at tudtam leírni,viszont a blöff-öm /kopp-kopp-kopp/ nem találták el,azt hitték a hamis az igaz...jobban sikeredett a beszélgetés része,és kérdezgettem ................majd meglátjuk...
Vissza tudtatok kérdezni??? Jó nektek, nálunk ilyen nem volt, ha nem tudtad, nem tudtad, ki kellett hagyni. Nekem is volt olyan, amire a legvégén írtam csak le a választ, pedig pofonegyszerű kérdés volt, minek a mértékegysége a watt:))) De végül csak beugrott, szóval ennyire volt pörgős az egész, ha valaki most nem tudta kapásból az eddig leírt kérdésekre a választ, szerintem hiába magolja be, abban a zűrzavarban nem fog eszébe jutni a fele se.
A válogatásra ha valaki nem megy el abból még nincs semmi baj,viszont ha be kerül a játékba és oda nem megy el akkor, mint ahogy mindenkivel aláíratták a szerződés ,ott már nincs vissza út,mert ezek keményen be is tartják a büntiket. Ha valaki be jut akkor menni kell és nyerni,és le győzni mindenkit. :))
Én 29.-én voltam a válogatáson,és tegnap ahogy olvastam a be jegyzéseiteket ,azt vettem észre hogy szinte mindig ugyan azok a kérdések voltak mindenkinek fel adva. Szerintem is nagyon gyorsan olvasta a fő rendező a kérdéseket és szerintem gyorsan el is hadarta,volt olyan amire töbször is vissza kérdeztünk mert nem értettük a kérdését. Én úgy gondolom hogy túl sokan jelentkeztek és a bejutási esély igy nagyon kicsi,de azért reménykedem.De ha mégse sikerül egy jó kis szórakozásnak be lehet tudni.
Még ha valaki tudja is előre a kérdéseket, sem biztos, hogy abban az adott pillanatban be fognak neki ugrani a válaszok, mert olyan észveszejtő tempóban olvassák a kérdéseket, hogy meg lehet zavarodni, de azért természetesen mindenképpen előny lehetne, ha számítana ez a rész valamennyit:)
Szerintem még a 21-ből 21 se tuti, főleg, ha amúgy kuka az illető. Paul Anka valóban kanadai, szintén benne volt nekem is a kérdésekben. Van még valaki itt, aki nem volt castingon?
Nem tudom, hogy meddig tartanak még a castingok és jó-e, ha megadjuk szinte az összes kérdést, hiszen akkor még lehet valaki, aki akár 21-ből 21-et is megválaszol, arra már csak kíváncsiak lennének:-)) Ettől függetlenül eszembe jutott még két kérdés: Milyen származású Paul Anka ? - Angliát írtam, de asszem kanadai lenne a helyes Melyik csárdába jár a cimbalmos cimbalmával cimbalmozni ? - keine Ahnungom volt, a helyes válasz: A horgosi
Péntekenként megveszem a szokásos hetilapjaimat, ilyenkor szoktam odapillantani a bulvársajtó tárlójára, és az 5 centinél nagyobb betűkkel szedett címeket elolvasom. Ezek javarészt olyan képernyős celebritásokról szólnak, akiket látásból sem ismerek (bár legutóbb F. Sándor gigasztárt is a tollára vette valamelyik).
Rendben van, hogy nem kötelező lemenni legalacsonyabb szintű játékostársak színvonalára, de azokat is le kell legyőzni. Bornemisza Péter mondása itt is cáfolhatatlanul érvényes: „Ha szarral harcolsz, ha megbírod is, ha megbír is, szaros leszesz.”
Ez a bulvár téma számomra is necces, bár azért ragadnak meg dolgok. Minden nap többször átfutom az indexen a híreket, és még ha a cikket nem is olvasom el, de a címet látom, és megragad, ami megragad. Hallja is az ember, ha nézi a TV-t, hogy melyik sztárocskával mi történt, ebből is ragad valami. Egyébként én győzike lyányára virágot írtam, mert ez ugrott be, pedig rühellem a győzike-showt, még életemben nem láttam egy percet se belőle, csak onnan ugrott be, hogy az IHM-nek volt egy paródiája anno.
Én is pénteken mentem volna, de sajnos édesanyám kórházba került aznap és kértem egy új időpontot szerdára. A szankciót nem értem, mit csinálhatnának ; előállítanak?
Igazad van a bulvárlapokkal kapcsolatban, én sem olvasom azokat, de az ott felhalmozott tudás (irónia volt!) azért valahogy mégis beszivárog az ember fejébe, ha csak hézagosan is.
Sajnos a háborús bűnösről nekem is a II. vh. jutott az eszembe, így aztán, amikor itt bemondták Karadzsicsot, ütött a guta.
Tisztelt lordom! A Blikkre vonatkozó megjegyzés igaz, én sem olvasom. Ugyanakkor az utcán, amikor elmegyek az újságos mellett csak-csak látom a főcímeket.
Persze, ez a vetélkedő sohasem lesz LÖIM, vagy MVS, egész más képzettséget és képességet igényel.
De mint az említett nagytudású topiktársunk mondotta: őt azonnal magávalragadta a vetélkedő ritmusa és dramaturgiája.
Egyébként meg nem kell ott okvetlenül szubhumán alakban megjelenni.
És tudod mit? Engem még az is izgat, hogy egy tőlem távolálló közegben hogy tudok esetleg helytállni, vagy esetleg hogy tudom a környezetet a magam képére alakítani.
Bulvárlapokat olvasni időpocsékolás: képtelenség odafigyelni és megjegyezni annyi felesleges dolgot. Szerintem Győzike lányát Bogárnak vagy Virágnak hívják. A háborús bűnösre nekem a II. Világháború ugrik be, úgyhogy ha azonnal kell válaszolni, akkor hasalok, pedig Karadzsicsot minden nap látom a híradóban. Teljesen fölösleges készülni.
En meg mindig kivancsi lennek melyik a legkorabbi es legkesobbi casting idopont...
Akik eztan mennek megnyugodhatnak: 30-an is ezek a kerdesek voltak - tehat nagy valoszinuseggel eztan is ezek lesznek (hacsak Kerenyi vagy valamelyik munkatars nem olvassa a forumot...)
Csak emlekeztetoul: az altalam akkor felsorolt kerdesekre azt irtam: ilyen JELLEGUEK voltak, es nem azt, hogy konkretan azok.
Kezet a szívre, Clemens Amicabilis: érdemes elindulni olyan kvízjátékban, amelyre a Blikkből kell felkészülni?
Mondjuk, ez számomra nem kérdés, mert a jelek szerint a sportolók közül a teljesen világhírűek nevét sem ismerem, de ha nagy tudású olvtársak ezen törik a fejüket, akkor talán mégis érdemes felvetni.
sztem ez nem volt korrekt a részéről, mert nálunk külön elmondták, hogy féligazságok ne legyenek az állításokban, azoknak 100 %-ban igaznak vagy hamisnak kell lenniük
a bemutatkozásnak valósnak kellett lennie; attól független a két (igaz és hamis) állítás, ami természetesen lehet a foglalkozásoddal is kapcsolatban, nekem is erről szólt az egyik
Nem ilyen bonyolult ez. A bemutatkozásnak nem kell feltétlenül tartalmaznia, hogy mit dolgozol, esetleg hol tanulsz, ha az az egyik állításod. Elég a név, honnan jöttél, hány éves vagy, esetleg valami hobbi, max. 4 mondat. Remélem, így már elég egyértelmű, egyébként a bemutatkozós dologgal én is ott szembesültem, hogy egyáltalán kell.