1. személyi igazolványt adjuk át 2. megnézték, majd 3. ürítsük ki a zsebeinket 4. kérdés: hová? Aluljáróban vagyunk... 5. Kezünkbe. Papírzsebkendő, igazolvány, gumióvszer, zseblámpa, bérlet és egyéb igazolvány plusz benne a pénz (nem volt tárcám, nem abban hordtam) 6. jól megnézik a cuccainkat, majd visszaadják 7. elmennek, mi még rendezzük sorainkat 8. észreveszem, hogy hiányzik a pénz . ,, ,,,
Na,.... .én oktober 23-án New Yorban voltam.Nem löttem senki semmivel.Nem közrendvédelmi terülten dolgozom és nem is közvetlen a rendőrségen ráadásul.
A véleményem az eseménnyel kapcsolatban, hogy voltak túlkapások és szakszerűtlenség is, de nem ez volt a jellemző.Összeségében egy hatékony, jogszerű és szükséges rendőri feladatvégrehajtás volt.
Aki hibát követett el azt vonják felelösségre és kész.De megbélyegezni mindenkit, ostobaság.
Egyébként a nagyapámat elég komolyan megkínozták az 50-es évek elején,mégegszer ne kádározz.35 éves vagyok, nem tudom milyen politikai bűnöm lehet, hülyegyerek.
A képviselő "úr" meg nyilván igazat mond, hiszen fideszes! Hiszen a mentelmi jogáról is azonnal lemondott, mert hőn vágyik rá, hogy kiderüljön az igazság!
Vagy várgyá! Elrontottam. Mégsem mondott le. Akkor hogy is van ez?
Már többször mondtam ebben a topikban: várjuk meg az ítéletet! Amikor viszont valaki élete első hozzászólásában azonnal megfellebbezhetetlenül kijelenti, hogy a rendőrök hamis tanúkat szereztek, akkor azért könnyebben megy a véleményalkotás. Az illetőtől, a kis fürdőgatyás védencéről... Így megy ez.
Nem voltam egyedül, egy haverommal mentem. Igazoltattak minket, ő is látta, mi van és azt is látta, hogy utána kerestem a pénzt ami megvolt, mert ő is látta... de hát nyilván nem akarna fölösleges kockázatot. Meg is értem. Ha nekem kirabolják a haveromat ilyen módon a szarházi köcsög zsaruk, akkor max megvígasztalom, úgyse tud mit tenni, legközelebb kerülje őket és figyeljen az értékeire, a zsaruk lopnak, csalnak...
Ja. Ezt később mondta nekem pár zsaru is. No de szerinted ez hogy nézett volna ki? Mentem egy haverommal a nyugatiban, az aluljáróban. Odajött két zsaru, akik ismerősök szerint szolgálatukon túl voltak, ezért se volt náluk a jelvény. Kivetették a zsebemből az összes cuccot, de mivel nem tudtam lepakolni sehová, mindent a zsaruknak adtam, akik szét is cincálták. Közte volt egy ötezresem, nagyon jól emlékszem rá, előtte egy hete már ott volt és közvetlen előtte néztem is. Két igazolvány között volt, amiket elvettek, amikor visszaadták, akkor már nem volt ott. Nem is esett le, mert figyeltem, nehogy bármit leejtsek. Kiraboltak. Valóban kellett volna följelenteni. És miért nem tettem? Mert a srác, akivel voltam, nyilván nem akarta volna. Nem akart volna tanúként megvárni, hogyan áll bosszút a zsaruk bandája. Nem biztos, hogy jól jártunk volna, a pénzem biztos, hogy soha nem lett volna meg, ők viszont látták, hogy én hol lakom, ki vagyok stb. Külsősként persze könnyű okosnak lenni, én is könnyen ajánlanám, hogy följelentést kell tenni, de hát manapság ebben az országban ugyan ki mer följelentést tenni ZSARUK ellen? Te se gondolod komolyan... zsanettnek, hülyének, vagy képviselőnek kell ahhoz lenni. És ha megnézed, akkor is csak úgy esik meg ilyen, hogy jóval nagyobb a probléma, mint az én ötezer Forintom...
Szerintem több a jobboldali mint a balos, liberális nagyon kevés van és semlegesnek látszó is van azért bőven.Sokan-én is-mélyen hallgatnak a politikai megyőződésükkel kapcsoltaban.Helyesen!Az nem a munkahelyre való.
Látszik , hogy fogalmad nincs rendvédelem terén semmiről.Meg az állományról sem.Csak beszélsz itt össze vissza,érzelmei viharaid befolyásolnak minden szót amit leírsz.
Az én közvetlen kollégáim nagy része jobboldali.Konzervatív hagyománytisztelő, libsiket nem csípő és rendpárti ember.
Egy külföldi amatőr videós felvette Révész Máriusz fideszes képviselő bántalmazásának előzményeit és megverését. A férfi a felvételeket eljuttatta a politikus jogi képviselőjéhez, aki a Népszabadságnak azt mondta: a képsorokon jól látható, amikor a képviselő elindul a rendőrök irányába, majd később az, hogy közrefogják és ütlegelik. Az ügyvéd szerint a videó perdöntő bizonyítékként szolgálhat a képviselőt bántalmazó rendőrök ellen.
A Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal hétfőn három és fél órán keresztül hallgatta ki a fideszes képviselőt, akit október 23-án délután, a Fidesz Astoriánál tartott nagygyűléséről távozóban, a Síp utcában vertek meg a rohamrendőrök. A képviselői immunitásssal rendelkező Révész sérülései következtében elveszítette az emlékezetét, ezért az őt ért támadás részleteit mások elmondásából ismerik. A fideszes képviselő az eset után azt mondta, nem tesz feljelentést, később azonban – Gergányi Péter cinikus nyilatkozatainak hatására – meggondolta magát, és hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás, valamint súlyos testi sértés gyanújával tett ismeretlen tettesek ellen feljelentést a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatalban.
Október 23-a után 65 magánszemély tett feljelentést az ügyészségen a rendőri túlkapások miatt. Több ügyben már el is rendelték a nyomozást, gyanúsítottakat azonban még nem hallgattak ki.
Ha bizonyitod, hogy ezt a videot beadtak feljelenteskiegeszitesnek, es nem kamu az egesz, mert tavaly november 21-e ota nagykuss van a videoval
Nem, nem! Én a tangabugyis férfiakról semmi rosszat nem akartam mondani. Azt nem értem, hogy az első hírekben miért hangsúlyozták, hogy a képviselú "úr" öltözékének nincs köze a melegfesztiválhoz.
A tangabugyis férfiaktól ezúton kérek elnézést, amiért egy patkány képviselővel egy mondatban említettem őket! (Ezt most nagyon komolyan gondolom.)
A helyzet, hogy én 2000-ben mikor dübörgött a zseniális Fidesz kormány, ugyanott dolgoztam ahol most is.Nem volt jóérzés azt a fajta politikai nyomást és tisztogatást érezni amit akkor tapasztaltam.
Párthoz(fidesz) hűséges vezetők mindenütt, arrogáns és lekezelő majdmostmegmutatjuk a komcsiknak stilus.Semmit nem tiszteletek ami régebbi volt 12 évesnél,olyan kollégámat lehetetlenítették el és kényszerítették nyugdíjba akinek a kisújjában volt a szakma.Igen párttag volt korábban, igen rühellte a jobboldalt.De a munkájának semmi köze nem volt ehhez.Elképesztő mi ment akkoriban.
Most ez nincs.Rengeteg jobbos kollégám van akiket hagynak dolgozni és előre lépni is, nincs az a felsöbbrendű vezetői stilus ami jellemezte azokat a politikai hátszéllel érkezett főnököket.
Mi a véleményed a jobboldali,un. "nemzeti érzelmű" rendőrökről. (nem egyet ismerek,ráadásul még az ő véleményüket is tudom a rendbontásokkal kapcsolatban)
Szóval érdekelne, hogy szerinted ők milyenek?
Torockai és Budaházi hadnagyra gondolsz?
Hát ügyetlenek mert eléggé kilóg a lóláb.
Aki meg valóban nemzeti érzelmű az leszerel, vagy meghal ötvenévesen szívinfarktusban.
Aki valóban nemzeti érzelmű azt nem lehet ráuszítani a békés járókelőkre. Szóval elég kevesen lehetnek.
Szégyelld magad, ahelyett hogy kiállást tanusítanál a tangabugyis férfiak mellett, itt utalsz rájuk eléggé elítélendően dehonesztáló módon. Ezek után biztosan nem lehetsz liberális.