Keresés

Részletes keresés

wanted-1983 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 313
Szia Orsika!

Szomoru ezt hallani, de mégis jó hogy így tudod felfogni! Ha hazajössz mindent átdumálunk, addigis info-morzsákat csepegtess nekünk ide a forumra!

puszi

Egyébként rendszeres hétvégi vendégségen voltam Orsiéknál, de ma lementek Balcsira, uh én hazajöttem okosodni!

csók mindenkinek
életSOja Creative Commons License 2007.11.02 0 0 312
Heni, köszönöm a támogatást! ne izgulj kérlek -asszem már eleget ijesztegettelek az elmúlt hónapokban :)... jól vagyok, tényleg...
próbálom okosan kihasználni a hátralévő időt, amit sokáig nem tettem meg. :)
és sokat gondolkodom, dolgozom fel az eseményeket... furcsa, mert akármennyi szar is történt meg akármennyit nyafogtam is; életem egyik legjobb 4 hónapja van mögöttem... azt hiszem még soha nem tanultam ennyit emberileg, emberségről; pláne nem ilyen rövid idő alatt...
és mint ahogy az élet bebizonyította, hogy nekem most itt volt a helyem, azt hiszem most ezt Budapesten kell folytatnom...
Remélem te is jól vagy!!! szülők? meló? dolgozatok???
nem tudom h mi lesz kora este, de ha itthon leszek, akkor fent leszek skype-on... (a gépem nem értelmezi az msn-t, ha letöltöm... nemtom mi van....)

Szép napot, nagy ölelés!!!

Danibaba, írtam emilt. fontos!!! kérlek olvasd el!!!
kisHeni Creative Commons License 2007.11.02 0 0 311
huhh Orsikám én is remélem és kívánom nektek a legjobbakat. holnap koraeste dolgozol? én szabadnapos leszek, remélem utol tudlak majd érni valamelyik internetes csatornán.
életSOja Creative Commons License 2007.11.01 0 0 310
hi emberek!!!

félsírós hangulatban túlestem a jegyvásárláson, jövő pénteken érkezem...
tudom, h sarolt-szöveget fordítotok, cv-ztek, angol fogalamzaásokat írtok meg jogász karrierbe kezdtek (szóval összegezve nagyon büszke vagyok mindenkire h így összeszedte magát, pláne pl. egy évvel ezelőtthöz képest); de senkinek nem kívánom az érzést h úgy hozzzon meg egy életbevágó és életet eldöntő kérdést, h tudja bármit dönt az rossz, illetve nagyon rossz következményei vannak.

most megyek dolgozni, bejelentem ott is h elmegyek...

nem tudok többet írni... szomorú vagyok, de nagyon bízom abban hogy okosan és higgadtan túl leszek ezen is és meghozza majd a gyümölcsét és nem fogom elveszítnei ezt a remek embert, akit annyira szeretek...

Puszilok mindenkit! Vigyázzatok magatokra!!!

u.i.: eddig asszem csak Orival osztottam meg, de milyen igaz Anyukám mondata, h a Jóisten útjai kifürkészhetetlenek. megkaptam a választ arra, miért nem mentem Dundee-ba és úgy gondolom h nagyon helyes döntést hoztam akkor. nagyon remélem h az élet most is vissza fog igazolni....

uhhh... erről jut eszembe, most fel kell hívnom anyukám... sebaj, legalább valaki feltétlenül boldog lesz az érkezésemtől...

SZERET!!!
kisHeni Creative Commons License 2007.11.01 0 0 309
ezek a makákók halovínoznak, én meg a meló cigiszünetében azon gondolkodok, hogy mennyit tudnék haladni, ha otthon tanulhatnék... megváltoztam :D

amúgy vicces látni, hogy ez itt igazi tradíció, nem pedig olyan utánzóizé, mint nálunk. rájöttem: a hallowen a brit húsvét és a farsang egyben, amikor pénzért szabadon egrecíroztathatod a gyereket, csak itt nemtől függetlenül. disz iz a kájnd of prosztitúsön :D de legalább előny, hogy itt nem lesznek büdösek a locsolókölniktől.

na ennyit mára. remélem a szarkazmusból érzékelitek, hogy hogy is vagyok :)
de péntek után már jobb lesz. aki érez magában ambíciót a harmadik pillérről fogalmazást írni angolul, az ne legyen rest, tudjátok a mélcímem. :)

vagy van egy ilyen, hogy: human rights act, 1998. ez még izgibb, mert a skót jogot sem árt ismerni hozzá. muhhhahahaha és bááááááá.
Amőbandita Creative Commons License 2007.10.31 0 0 308

És egy szép videó, peace!!!!!!

http://youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4

Amőbandita Creative Commons License 2007.10.31 0 0 307

Ferike, neparázzál, ez hozza ki amúgy az emberből a tanulhatnékot, nem?:)

Nekem per pillanat a Magánjogi elelősség útjai a társasági jogban c. könyvet kéne olvasnom de nagyon nagyon nincs hozzá kedvem úgyh halastom holnapra az egészet.

Orikám, szurkolok a fordításhoz a francián meg ne parázz, ha télleg angollal foglalkoztál, várj egy kicsit aztán frissül a rendszer:) Milyen hosszú ez a Sarolt-szöveg (ha jól emlékszem, majdnem 100...)

Feri egyébként télleg nem cigizik ami tök jó, néha viszont engem kezd el ba*ogatni, h miért cigizek:D

Heni, remélem még mindig nagyon jó anyukádékal, meddig maradnak még?

És Orsika, veled mi a helyzet? A kettes hétvége óta nem írtál semmit, ugye minden ok?

Ez a Petra egy barát barátja, nótaesten ismerkedtübk meg, aztán tánc és szórakozás a wb-ben (mikre nem jók ezek a helyek, ehhehe), azóta találkoztunk egyszer és még fogunk pénteken v szombaton, az a jó benne, h felkeltette az érdeklődésemet, jót tudtam vele beszélgetni egy csomó érdekes dologról és ami főleg meglepő (és főleg nagyon nagyképűen hangzik) egy csomó új dolgot tud nekem mondani... Ja és mind a kétszer nálam aludt, ami szintén egy roppant pozitív vonás:D (csak ezt a bejegyzést el ne olvassa:))

Most megyek aludni, holnap halottak napja, rokonok meg temetőjárás, nem a kedvenc napom de ilyenkor mindig azzal erősítem magam, h az ősök tisztelete fontos dolog, h megtaláljuk a helyünket a világban (és ezt naygon komolyan így is gondolom).

Puszilok mindenkit és mostmár kezdem a külföldieket hazavárni, Feri, te pedig menj szépen vissza tanulni ha elolvastad a mindennapi HODOF-ot, eddig is jól ment, tarts ki!!!!!!!!

kisHeni Creative Commons License 2007.10.31 0 0 306
hova parázol béjb? még rengeteg időd van!
wanted-1983 Creative Commons License 2007.10.30 0 0 305
És sajna nem párzani :D:D:D
WÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHHÁ
wanted-1983 Creative Commons License 2007.10.30 0 0 304
na MOST kezdtem el parázni... :S:S:S
oriiii Creative Commons License 2007.10.30 0 0 303
én ezt az aláhúzósdit akkor se értem, milyen alapon megy eeez????
oriiii Creative Commons License 2007.10.30 0 0 302

na, akkor asszem most pont én jövök.....

kissé végkimerült állapotban, de annál lelkesebben................

most zuhiztam, felvettem a jol megbecsult zöld selymis otthonka bemelegitőmet........és asszem mára végeztem is minden értelmes dolgoggal.

a munka megy, főnök néni mindig kitalál vmi kreativ feladatot, most épp vmi észt csapatnak kell angolul levelet irnom, nem tom pontosan miről, de mint tudjuk, minden kialakul........

sarolt forditásával futom a maratont és ha beleszakadok is végzek vele holnap, hogy párizsban nyugodtan lehessek............pár napig.............

olyan kellemesen elvagyok, élvezem, h nyugi van ma 1 kicsit.

ja és ma nem birtam rendesen beszélni franciaul, mire christine (mér van ennek ilyen hosszú neve) felvilágositott, hogy nyugi, ez azért van, mer 4 napja csak angol szöveget bámulok, összeszedve minden jogi szokincsem, amihez junius óta, nem volt szerencsém, de érzem, h jóóó vagyok, hohhoho

ferikém, le a kalappal, elolvastalak, hát mint valami mintapolgár, igazán grtulálok.....

orsikám, remelem jo volt a tegnap estétek kettesben.......

danikám, hát komolyan hasitassz banyek, erről a petráról meg bővebben számolj már be

eni, igazán örülök a piercing körül ilyen nagy a harmónia, ez azért valóban megnyugtató............édesanyád fejét azért megnéztem volna, olyan piroska nénisen.........

hamarosan jövök!!!

nagy ÖLEL SZERET csomag mindenkinek!

(a jugoszlávokat sem elfelejtve, én ettől még mindig kész vagyok)

Amőbandita Creative Commons License 2007.10.30 0 0 301

Sziasztok,

hű, annyi minden van, amire reagálni kéne, Heni, nagyon jók a képek (ori képeit már megdícsértem korábban), ez a géplekésés nagyon komoly, ezek után tényleg nem lehet semmit sem mondani:)

Orsika, nagyon várom már, h hazagyere, ezzel a nevess magadon techmikával sztem röhögve végigbulizzuk a vizsgaidőszakot!!!!

Visszahívtak az ügyvédi irodából, hétfőn kezdek náluk reggel kilenckor, végül is versenyjoggal, ekrjoggal (szerződési jog) és perjoggal fogok foglalkozni a vizsgaidőszakig (ez lesz a hat hetes gyak), vizsgaidőszak után ha bejöttem nekik, felvesznek fizetéssel febr-márc-ra, aztán ha akkor is bejövök nekik és van hely, vszínűleg felvesznek jelöltnek is diploma után, de ez még nagyon messze van persze. Úgyh mostmár tényleg csak rajam múlik, h mit tudok kihozni a dologból, világos, h az ismeretségem segített nagyban, h felvegyenek de azért nekem is oda kellett tennem magam és ez persze csak a kezdet, az igazi munka még csak most jön, elég lelkes vagyok, annyira fura, h itt már normális jogászként néznek rám, akinek a munkáját is úgy értékelik, mint egy jogászét, nagyon érdekel, h hogy tudom megállni a helyem...

Tegnap találkoztam azzal a lánnyal, akivel csütörtökön akadtam össze a wb-ben, nagyon jót beszélgettünk a szimplában, teszteltük, h milyen az a fröccs, amikben vörösbort pezsgővel keversz (üt:)), aztán megint nálam kötöttünk ki, nagyon jó volt az egész.... Ja, Petrának hívják és 25 éves:)

Most megyek enni vmit, aztán még írok, próbálok reagálni a beírásaitokra is de most nagyon szét vagyok csapva (alig aludtam vmit, elég sokat ittam.....)

Pussz mindenkinek

kisHeni Creative Commons License 2007.10.30 0 0 300
ja és a piercing: hááát. lazábban vették, mint ahogy gondoltam - anyám vágott egy tipik olyan fejet, mint amikor nem tetszik neki valami, de örült, hogy lát, szoval viszonylag könnyen sikerült áthidalnia. nem tudom, mit szólt volna, ha a sittes tetkómat is észreveszi :D:D:D:D

nagyban bizonygattam, hogy ha kiveszem, nem látszik; ő meg nagyban bizonygatta amikor elhagytam a régit, hogy ne tegyek be újat, mert el fog fertőződni. ekkor én közöltem, hogy praktikusabb lenne venni mégegyet, mielőtt beforr, mert meg akarom kímélni magam egy újabb szúrás fájdalmától és költségeitől. :)

ja és igen: a fémdetektoros kapu nem jelez be, ha átmegyek alatta, de még bizonytalanul fújok orrot :D

asszem ezt a témát egy évre eléggé kiveséztem, de ha mármi más részletre kíváncsiak vagytok ezzel kapcsolatban, kérdezzetek bátran, szívesen válaszolok :)))

attilának az volt a legújabb vesszőparipája, hogy 'választhattam volna valami déli, melegebb országot is', szerintem egyikük sem vette komolyan, amikor mondtam nekik, hogy nyugi, jövőre spanyolországba megyek :D

kisHeni Creative Commons License 2007.10.30 0 0 299
Ferikém, becsülöm a kitartásod, biztos, hogy meg is lesz a gyümölcse! Ha ez kicsit is megnyugtat, én sem ittam 10 napja és nem is fogok még egy darabig. (Bár dohányozni dohányzom, mint egy gyárkémény, hehe.)

Ez szupi, hogy Orsival ilyen építő jellegű, felnőtt kapcsolatban éltek!
Dátumokat jegyeztem, megy a drukkolás ezerrel!

Orsikám, nekem mióta egy hónapja azt hittük, hogy csináltam 20 font deficitet a bárnak, minden egyes standolásnál olyan gyomoridegem van, hogy legszívesebben a sörcsap alá tartanám a fejem... ha arra járok, juszt is gigantikus borravalót fogok neked adni!

Ma teljesült egy álmom: én csapoltam anyáméknak a sört, bár asszem ők nem érezték annyira viccesnek, mint amennyire én készültem rá :))))

Két vágyam van még, és akkor kipipálhatom a vendéglátós szakmát:
1) részegen kiszolgálni
2) a szódapisztollyal locsolkodósat játszani

-> feltétlenül értesítelek titeket, ha teljesülnek :D

Szerintetek az lehetséges amúgy, hogy 22 évig normális voltam és mostanra megőrültem? Kíváncsi vagyok a véleményetekre, lehet ilyen? Alkalmazom a nevess magadon taktikát, rögzíteni kéne és visszanézni az unalmasabb napokon.

De amúgy még mindig jó itt, mindenki jófej, csak én valahogy defektes lettem :)
De persze ezt senki sem látja, jól titkolom, kétóránként meg beiktatok egy 'nevess magadon'-t, ilyenkor mindenkit leterelek azzal, hogy minden magyar ilyen hülye :D

Szép napot mindenkinek!

wanted-1983 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 298
Heló srácoklányokjóbarátok!

Jereváni rádió jelenti, a belügyi helyzet fokozódik!
Meg a hangulatom.
7-9-16 a vizsgák dátuma
közgáz-bünti-polgár

Ezt leszámítva minden oké.
Ma egy hónapja nem gyujtottam rá.
És 2 hete nem érintette elfogadható mennyiségü alkohol a számat.
Teljesen beálltam a reggel 8 kelés éjjel 1 fekvés rutinba. Lehet elmegyek papnak, még azok is többet isznak. :P
Orsi átjön szerdán, kikérdezi a büntit. Kis cuki :)

Remélem jól van mindenki! Szép álmokat!

P.S.: Ha már tudjátok pontosan, mikor jöttök, ne habozzatok megosztani,h tudjuk Danikával mikor legyünk szabadok!
életSOja Creative Commons License 2007.10.29 0 0 297
hali!!!

bocsi, de nem tudok fotókat feltenni. nem nagon történik mostanság olyan, amit szívesen fotózgatnék... :D

Heni, innentől a késéseid meg vannak bocsátva! nem tehetsz róla; genetika! :D

tegnapra is megvolt a vicces sztorim: kiderült, h a főnöknőm, aki úgy néz ki kb, mint egy 28 éves kiélt nő, fél évvel fiatalabb nálam!!! ehhh... fura érzés! de valószínűleg, mert amit mi most élünk át, ő akkor élte át, amikor elhagyta az iskolát... kb 8 évesen! :D

ja, és Heni, ne izgulj... én tegnap elvesztettem 2 fontot, amit a borravalóból kellett visszaadnom. de mivel em volt ennyi borravalóm, a saját pénzemből kellett pótolnom. szóval 6 óra melót 45 cent mínusszal zártam.... :D de inkább viccesnek találom... annyira az én formám!!! :))))) (nem is értem régen hogy tudtam kiakadni az ilyesmin...)

Lányok, nagyon jók a képek! tényleg... olyan szépek... úgyhog még vicces kommentárokat sem tudtam hozzájuk fűzni... :)

millió pussz!
kisHeni Creative Commons License 2007.10.29 0 0 296
úgy értem albumára. jól beszélni magyartot. gratulálok és egyben elnézést kérek. migáz vagyok, ehh.
kisHeni Creative Commons License 2007.10.29 0 0 295
ejj Daniii, jól bepörgettél, há hol vannak azok a képek? na nem baj, az Ori képein is szétflesseltem magam.

Orsika és Feri albumjára is igazán ráférne már egy frissítés!
kisHeni Creative Commons License 2007.10.29 0 0 294
há mit nem értetek? lekésték a repülőt!!! azért, mert későn értek oda és igaz, hogy a gép még nem indult el, de akkorra már lezárták az utaslistát. szoval látták a gépüket felszállni, hehe. (holnap megkérdezem, hogy dúdolták-e közben charlie-tól a nézz az ég felét) :D

holnap jönnek Dundee-ba, kicsit izgulok, hogy el ne vesszenek út közben, de hát sört is tudtak rendelni nélkülem, szoval csak nem lesz gond. hehe.

nna: csekkolom a képeket, aztán én is teszek fel párat. gondolom kommentelni is fogok nektek. gondolom.

öleliiii mindet!
Amőbandita Creative Commons License 2007.10.28 0 0 293

Hello!

Ezt a repülős dolgot én sem értem, Heni, tájékoztasd a lassú felfogásúakat pls:)

Ma sem csináltam semmit, jupije, csak lovagoltam, este meg lehet, h találkozok a csütörötöki lánnyal, ami egyáltalán nem lenne rossz program... Bocs, h nem tudtam senkivel dumálni de ahhoz képest, h semmi dolgom nem volt, nem tudtam leülni hosszabb időre a gép elé.

Én is húzok megnézni a fotókat, a tegnapi zászlós játékról én is rakok fel, most egy csomó készült. Egyébként mi vesztettünk 3:2-re:( (minden sárga buzi, hihi)

Orsika, a nyaraló biztos nagyon jó volt, jó munkát neked ma estére, remélem Kevinnel jól telt kettesben az idő.

Mennem kell, főleg mert még hátravannak a fotók, pusz mindenknek!!!!!

életSOja Creative Commons License 2007.10.28 0 0 292
hali!!!

kivételesen rövid leszek, ígérem... :D ma kev nagybátyjáéknál voltunk egész nap a gyönyörű farmházukban. (nyaraló máltán!!! hehehe)... kietlen, kizöldült táj, finom kaja, remek társaság, erős bor... hmmmm... ki kívánhatna ennél többet? sajna el kellett már jönnünk, mert 2 óra és megyek dolgozni, de legalább tudunk tölteni egy kis időt ketten is...

Heni, a szüleid lekésték a repülőt??? anyukád mit szólt a piercinghez???

na megyek, lecsekkolom a my petit blue című képet!!! már alíg várom!!!!

Csók mindenkinek!!!
oriiii Creative Commons License 2007.10.28 0 0 291

dragaim!

raktam fel képeket, még  irtam is alá kommentárt, annyira lelkes gyerek vagyok.

biztatok mindenkit, hogy kövesse a példát!

most komolyan leülök forditani, mindig elvonja valalmi a figyelmemet, ki látott már ilyet.

heni, fel vagy oldva minden szidás alól a késés miatt, akinek a szülei a repülőt késik le, annak alá van irva a történet...........jellemző, az én édesanyám, már a becsekk előtt 2 órával tűkön ült, a vér nem válik vizzé.....

szép napot!

este igazán jöhetne valaki dumálni ám!!!!

később meg csaphatnánk konferncia bulit!!!!

gondolok rátok!

SZERET

ori

kisHeni Creative Commons License 2007.10.27 0 0 290
nnna egy vicces sztori mára is: ma anyámék vettek nekem piercinget, ugyanis az előzőt elhagytam.

rettentő szép helyen jártunk ma, majd teszek fel képeket. kell mondjuk néha türelem a tempójukhoz, kezdek elbizonytalanodni, hogy eltalálnak-e nélkülem dundee-ba hétfőn. de hát csak sikerül.

szupi a kép a kékkel, csekkoltam ám!
ésén amúgy kifejezetten örülök a hidegnek, legalább hordhatom a sztájlos kabimat, hehe. mondjuk anyáék aszonták otthon most hidegebb van.

ja ori: elfelejtettem közvetíteni a rettentő fontos kérdésüket: hány fok van most ott? :D
oriiii Creative Commons License 2007.10.27 0 0 289

draga barataim!

mindannyiotok hozzászólásán külön külön kb 10 percig szakadtam a röhögéstől, sztem az egész folyoso halotta, de komolyan. el se hiszem, hogy ilyen jofej emberek vannak és én a legjobb barataimnak hivom őket.............

én ma nyugizok, 11ig aludtam (tiszta ünnep), aztán bevásároltam, forditottam, főztem, mostam............szoval ma nyugi van. tegnap megcsillogtattam karán a "fantasztikus" hangom. még pár francia dalt is sikerült egész normálisan elénekelnem cathy-val és asszem be is csiccsentettem. erre abbol jottem rá, hogy amikor kértem az egyik dalt, a karaokes bácsi közölte velem, hogy ezt már kértem 1szer. huppsssz. de öregem, seb utan én vagyok itt a 2. főalkesz, amikor a 3. pohár whiskey-met kezdtem az egyik lány megkérezte, h ez már hanyadik. na mondom ezek is papirkutyák. de nekem meg nem lehet teljesen kiesni a ritmusbol, mi lesz velem otthon.

termeszetesen lesz nálam maratoni dumálos este, nagyon kedves és persze megtisztelő, h az én kis pockomra gondoltatok, ahol már megint felvált a csempe........de anya szétkapja rendszert és megcsinaltatja, a bobeszédu csempesfiuval.

remelem jol vagytok.

ferikém, hajra, én is itt porgok ezzel a szép tudománnyal, nagyon szoritok.

heni, remelem szépek a napjaitok, plane, h igy megkomolyodtal, hohoho.

danikam, biztos lehengerlo voltal, én nem aggodok..........csapassad neki.........

orsikam, remelem jol megy ma a munka és, hogy a lehetosegekhez képest jobban vagytok. hiányollak skype-rol................

Kékkel nyilvánvalóan csak franciaul beszelek, nem tud magyarul, ő is francia, hát nem cuki.............szerintem azér nyomom itt a hulyeseget nektek, mert franciaul poenkodni nem hiszem, h annyira tudnék, bár már legalább 2szer sikeult, hohoho

ja, tegnap láttam egy igazi code civil-t, hát nekik se lehet könnyebb, mint nekunk, kb. ugy nézett ki, mint egy jol megtermett biblia, na mondom

párizsba nov 1-4 kozott leszek, még ne pánikoljon senki.............

nagy pusssz és forró ölelés máltára, dundee-ba, budapestre 2szer is, és persze jugoszláviába...........

Amőbandita Creative Commons License 2007.10.27 0 0 288

Ja és én nem is fagyoskodom, mindig rajtam van a téli kabátom és akkor nem is fázom, ok???:)

Amőbandita Creative Commons License 2007.10.27 0 0 287

Hola emberek,

kész, szétröhögöm magam a beírásaitokon!!! Orsi, jelentem, a lánydöntögetés megvolt csütörtökön, de nem a te ágyadban, ne aggódj:D

Heni, érezd magad nagyon jól a családdal, nincs is jobb dolog, mint otthoni kaját enni, nem igaz? A farmerhez pedig gratulálok, hát basszus, mi lesz, ha hazajössz, tökéletes alak, style minden mennyiségben meg komolyodás, ebből esküvő lesz, én mondom:) Az ügyvédnő pedig a nyomodba sem ér, ne aggódj (még a haja sem göndör a szerencétlennek:D)

Ja, egyébként kezdem érteni, h Kevin haja miért olyan göndör, ő már annyi időt töltött Máltán, h ha máshol van, akkor is kitart a természetes dauer, hehe.

Orsi, tök jó, h tudsz menni doolgozni, ahogy írtad, emberek között leszel és kicsit ki tudod kapcsolni az agyad, nem fogsz agyalni egy ideig. Kevin egyébként hogy bírja? Jár dolgozni meg minden? És et hogy bírod? Ha már leülepszik benned minden, írd majd le légyszíves, h mi van, ok?

Én már láttam képet Ori kékjéről a fotóinknál, jól áll neki:) Ori, te most Párizsban vagy egyébként? Vagy az később lesz? Fényképezz ám sokat!!!

Ma este megint lesz keresd a zászlót játék, legutóbb 400-an játszottunk de ez semmi, Torontóban 1600-an nyomták két hete!!! Ma szerintem mi is többen leszünk, mint legutóbb, ja a fővicces dolog: Bálint lesz az egyik védekező kapitány (minden csapatnak két zászlója van). Úgyh támadót fogok játszani (egy 10-15 fős támadó egységet fogok vezetni), nem akarok Bálint parancsnoksága alatt állni:D

Ma voltunk megnézni egy helyet, ahol vszeg az esküvő lesz, ma is lesz ott egy és már minden fel volt díszítve, jól nézett ki a hely de azért durva, h a saját tesómnak (aki csak két évvel idősebb nálam) néztük a helyet...

Amúyg megint a szokásos hétvégi döglés megy, délután lovaglással fűszerezve.

Sokat gondolok rátok és éljen a HODOF-os aktivitás!!!!!!!!!!!!!

Puuuuuusz

életSOja Creative Commons License 2007.10.27 0 0 286
ja, képzeljétek; tegnap 90%-os páratartalom volt... tisztára mintha valami esőerdőben élnék!!! :D kimész az utcára és szabályosan vizes leszel... tök vicces! meg mindenki haja söndörödik és pöndörödik össze-vissza!!! :D

de nagyon élvezem, h ma -okt végén- farmerszoknyában és rövid ujjuban slattyogtam el a reggelimért! IMÁDOM!!!!

Pussz minden fagyoskodónak!!! hehehe...
életSOja Creative Commons License 2007.10.27 0 0 285
Jó reggelt, jó reggelt kedves liliomszálaim!!!!

Heni, igazad volt; Feri felejtsd el a vizsgás kérdéseinket és írj bármi másról, ami kikapcsol! csak íííírj!!! ja, és ha találsz Bogyi, Orsika, életSOja utcatáblát, akkor kérlek kövess el szabálysértést és tulajdonítsd el nekem!!! :) uhhh, ez asszem felbujtás egy nyilvános fórumon... de ha vki olvassa majd jól eltűnök egy még elveszettebb országba mint Málta... :D

asszem Ori és Heni lesznek az új Orsikák mire hazaérnek! azért el ne fogyjatok lányok!!! Heni, téged ezer éve nem láttalak webcam-on, de csatlakoznom kell ahhoz h Ori kékje csak úgy eszi a kilókat!

Danika, nagyon büszkék vagyunk rád!!! de tényleg! és ne aggódj, tuti h visszahívnak. hülyék lennének egy pre-sztárjogászról nem tudomást venni!!!
remélem a kicsi szíved jól van és döntögeted a csajokat... csak nem az én ágyamban! :D

Heni, tudom h neked is ezer dolgod van, meg tanulni is kéne... dehát a család az család! érted... akkor is ez az első... szóval használd ki az időt velük és egyél annyi hazait, amennyit csak lehet!!! :D
Amúgy ki a szarkeverő, akiről írtatok? Karl???

Ja, ne értsétek félre; nem bántódtam meg a Jugoszlávián egyáltalán... már annyit hallottam... egyáltalán nem veszem már magamra az ilyeneket...
értitek, én sem tudnám felsorolni az USA összes államát vagy az összes ázsiai országot... de sztem ha valaki az Eu-ban él, akkor legalább az EU államait illene ismerni. Ha nem, asszem ez nem rólam állít ki szegénységi bizonyítványt. Ennyi!

Azt h még dolgozom fel a dolgkat úgy értettem h nyilván mindig történik vmi... vmi új, vmi ami bonyolítja, változtatja a dolgokat. Próbálom követni az eseményeket, okos és higgadt maradni. amíg én sem tudok semmi konkrétat, addig meg nem akarok stresszelni senkit. meg tudjátok, annyi olyan dolog van itt, amiről beszélnék is, de úgy gondolom, ha szavakba öntöm, akkor már ledegradálom, olyan magas szintű dolgok... meg sem fogalmazhatóak... (remélem értitek)
De jól vagyok, tényleg! paradoxon, de talán még soha nem voltam ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott... és sokat változott az értékrendem is, amiek nagyon örülök.
Ma este végre dolgozom, aminek nagyon örülök, mert hát a lé meg emberek, meg társaság... szóval próbálok örülni kis dolgoknak is!!! és jelentem jól megy és nem úgy h erőltetem... (remélem ez is érthető! bocsi, kicsit magamnak is nehéz megfogalmazni a dolgokat!)

Szép szombatot mindenkinek!!!!
Jó tanulást, pihenést, családozást nektek!!!

Cupp!!!

P.S.: Bocsi, nem tudom hogy sikerül mindig az én hozzászólásom a leghosszabbra. remélem nem unjátok magatokat halálra rajta!!!

Sindler Orsolya
HODOF
Bahar ic-Caghaq

hehe... Ori tán szabadon!!! :D
kisHeni Creative Commons License 2007.10.27 0 0 284
na hejhó!
én is vágólapra szoktam tenni előtte, csak tegnap valahogy elnavigált az oldal mielőtt megtettem… mleeee.

ori beszólásain én is szétesek, remélem sejttag a humorod csillogtatása a szupi lelkiállapotodat tükrözi, és minél hamarabb szeretnék látni egy „én is a kékem” c. képet! (höhöhöhö, de ugye már csak franciául beszélgetsz vele?) el sem hiszem, hogy a kis alföldi jányból (csak úgy,mint jómagam), - aki 4 éve a számítógépnek még semmi jelentőséget nem tulajdonított – először cybergörl, aztán meg iggazi sportasszony lett!!!!  tegnap a fejemre kellett húznom a párnát, hogy ne ébresszem fel anyámékat a röhögésemmel, amikor a „ha rosszul veszem a levegőt” résznél jártam. mondanom sem kell, az eredmény webcamerán keresztül is szembetűnő, úgy sejtem már megint nagy a fejed a testedhez képest!
orsikám, velem közölték amikor a prágai tavaszról beszélgettem az egyik vendéggel, hogy hogy megváltozik az arcom, amikor hazám történelméről beszélek :D volt már olyan is, hogy oroszország mellé határolták be kishazánkat. és tudom, h egy nagybácsi az másabb, de arra jöttem rá magvas élettapasztalat gyűjtésem közepette, hogy a bunkó embereket sajnos csak úgy érdemes kezelni, hogy lesüllyedsz az ő szintükre, ha kedves az ember azt nem tudják hova tenni. ezen felbuzdulva a múlt héten két vendéget is leosztottam, akik azóta érdekes módon kezesbáránnyá változtak, lehet csak így esett le nekik, hogy attól még, hogy alapvetően pozitívan viszonyulok az emberekhez, még nem vagyok idióta. amúgy meg igazán mondhattad volna neki, hogy szólítson csak nyugodtan penelopénak ;) azt akartam még írni, hogy írtad, h a főnöknő legutóbb rendes volt, azért ez megnyugtató, h kevinen meg a a csládon kívül vannak még érző emberek körülötted! nagyon remélem, hogy sikerül olyan döntést hozni, ami mindkettőtöknek a legjobb! és írj mindent, ami könnyít, mi meg szurkolunk, koncentrálunk, bombázzuk a szeretetsugarakat európa különböző részeiről! (legfőképp persze jugoszláviából)
ferikám, igazán kreatív ajándékot találtál ki és nagyon gratulálok a hónapfordulóhoz! (itt zárójelben leírnám mégegyszer a címemet – DD1-1EF, top floor, 30 Meadowside, Dundee, Scotland, hogy ha henike utcatáblát találsz, akkor tudd, hogy hova kell küldeni! deamúgy egy budapest táblával is beérem, ráér karácsonyig, már írtam a jézuskának.) na de innen meg az jutott eszembe, hooogy ha karácsonykor mindenki otthon lesz, akkor csináljatok már magatokról valami videót amikor együtt lelkiztek, vagy írjatok olyan levelet, amibe mindenki beleír ééés küldjétek már eeel nekem léégysziii!
amúgy meg szegény ferigyerek keményen tanul, feljön ide lazítani és itt is a vizsgákról kelljen beszélnie szerencsétlennek? mindgy feri miről írsz, csak írjál. (nem mintha engem nem érdekelne, hogy mikor kell szorítani, csak na, értitek.

danibéjbe: gratulaaaa az interjúhoz, nem is te lettél volna, ha nem megy minden flottul még másnaposan is  és amúgy meg mi egy nemzetközi vén ügyvéd luvnya hozzám képest? :D na remélem most döngöltem földbe a magyarországi jogi karrierem, de persze erre fittyet hányok, hisz jól kereső és nagytekintélyű férjem lesz dani személyében. 
asszem most jön az, hogy én:
na hát én jól vagyok, amint megpillantottam anyáékat a reptéren, mintha minden (amúgy valójában pitiáner) problémám elillant volna. most edinburghból lopom a netet, kurvára tanulnom kéne, deháátööö… értitek. szoval ma várost néztünk, majd kifagytunk a nyitott tetejű dáböl dekörön, de nagyon szupiságos volt! azt mondták, megkomolyodtam. nem hiszitek el, kajakra telepakolták a nagy piros bőröndöm kajával!!! na lényeg, hogy minden ok, jól esik a relax, lassan három hónapja nem aludtam olyan jól, mint tegnap éjszaka.
ja és hogy a picsulós része se maradjon ki: kihozták azt a farmerom, amit akkor vettem, amikor első év után orkóval csudajól lefogytunk, és jó rám! na jó, egy icipicit még szűk, de három töltött káposzta és öt oldalas befalása után próbáltam fel :D
jó hétvégét drágáim!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!