Most már csak sárgát keresnék, és csak tyúkot, akár egy színűt is, minél világosabbat, talán fehér is jöhetne.... akár 1 db is érdekelne, ha meg tudom, oldani az átvételét....
Kérlek írjatok, ha tudtok, vagy van valakinek! lvtalita@gmail.com
Üdv, egy kis tenyész csapatot szeretnék gyöngyszürke/sárga kendermagos színben! Ha tudjátok, kinek vannak ilyen színben, azt is megköszönném, ha megírnátok... főleg Pest megyében, mert helyhez vagyok eléggé kötve jelenleg...
sziasztok!van 4-5 darab fél-egy kiló körüli Tetra-H kakaskám és ugyanennyi sárga parlagi magyar kakaskám.Elcserélném őket bármilyen fajtájú,korú6de természetesen kitollasodott jércékre/mailem:atrego@freemail.hu/vagy tel számom:06203283374
a Tetra-H igen jól gyarapodó fajta,kettős hasznosítású,mind tojóként,mind húscsirkeként megállja a helyét.
a magyar parlagi igénytelen,edzett fajta ,ezek a kakaskák kitűnő vérfrissítések lehetnének
ezenkívül szintén bármilyen jércére cserélnék egy fehér,spriccelt itáliai kakast
Állomány felszámolás miatt törpe cochin triók eladok fehér fekete kolumbiai, kendermagos és ezeknek szaporulatai. További képeket kérésre küldök. http://indafoto.hu/moszg
Sziasztok! Egy kakas és 4 tyuk eladó. Ha esetleg érdekel valakit mailban elérhető vagyok. 8 ezer a család. Pest mellett Dunaharasztin átvehetők vagy Pesten. sajnos képet nem tudok ide fel tenni. olx-en vannak képek róluk. istvan.x@freemail.hu
2 db krédli tyúkra cserélnék fiatal oroszlán fejű nyulat. Már ivarérett és igen jó, egészséges állapotban van. Pécs,- Baranya,- Tolna,- Somogy megyei érdeklődők jelentkezését várom. Pécsi vagyok.