Elkiabáltam, mégsem érted a leírt szöveget. Az iróniát illik felismerni úgy 5. osztálytól kezdve. De azért nem állítom rólad, hogy buta vagy, mert vmiben nem értünk egyet.
Természetesen ANNYIRA nem súlyos az állapota, akkor lenne igazán nagy gebasz, ha mondjuk amputáció lett volna, és utána jöttek volna rá, hogy jéééé... nem is ezt kellett volna hanem a másikat, nosza akkor azt is gyorsan...
Sőt... ha jól tudom, az ipsének mind a két térde beteg volt, és mind a kettőn volt valami dudor vagy mi, és mind a kettőt meg akarták műteni, csak éppen először a jobbat, aztán pár hét mulva a balt... szóval igazán szerencsésem megúszta. (Szerintem ha perel olyan nagy összeget nem is fog kapni ide a bökőt.)
Csak éppen olyan jól illusztrálja a hálapénz nlküli minimál szolgáltatást ez is.
Örülök, hogy nincsenek szövegértési gondjaid, pontosan úgy értetted, ahogy írtam. Az ügyvéd hány % sikerdíjért perel majd? És ha nem nyernek? Akkor őt fogja perelni? - Költői kérdések...
"hosszan ráközelített a kamera a 2 mankóra, gondolom, azzal jár"
Térdműtét után mindenki azzal jár, jó darabig. És nem véletlen, hogy nem egyszerre szokás megcsinálni a két térdet. Egy ép láb rengeteget tud segíteni a mozgásban, ugye.
"pár nap múlva meg hazaengedik, akkor talán nem lehet olyan súlyos az állapota"
Semmi értelme benntartani, magában üldögélni otthon is kitűnően tud az ember, járni meg a kórházban se.
"Meg is kérdezte az operáló, hogy valóban a beteg(ebbik) lábát kézítették elő? Igent mondott"
Mondjuk ha tényleg mindkét láb beteg, akár gondolhatta azt is, hogy ez a jó menetrend. De ebben a fázisban garantáltan nem az ő dolga rendelni...
A híradóban hosszan ráközelített a kamera a 2 mankóra, gondolom, azzal jár... pár nap múlva meg hazaengedik, akkor talán nem lehet olyan súlyos az állapota. Meg is kérdezte az operáló, hogy valóban a beteg(ebbik) lábát kézítették elő? Igent mondott...De perelni van esze.
Én úgy tudom, hogy pl. a teljesítmény volumenkorlát miatt a piócák is csak napi 1 liter vért szívhatnak fejenként, azt is csak köpölyözés után, ráolvasás előtt.
Látott már Selmeci Gabriela egyáltalán koraszülöttet? Ha olvassa a topicot, ezúton üzenem: a koraszülöttek (akik kórházi ellátásra szorulnak), még nem nagyon tudnak szopni, nem indult be a szopóreflex (ez az érett ujszülöttek egyik ismérve mellesleg), így nem cumisüvegből esznek, hanem infúzióval táplálják őket illetve cseppentőkkel és hasonlókkal... egy kissúlyú újszülött adagja óránként 1 csepp anyatej...
istenem, schöne alte zeiten:)) mikor még úgy várták Bush-t mint a messiást..."Isten áldja elnök úr" vagy valami hasonló címmel valami nevenincs skríbler még cikket is írt a Szaud-Arabische Zeitungban, vagy összevontam néhány gyököt?:)
nekem se, dehát mit tehetünk, az élet nem habostorta Pelikán elvtárs... ja és a nemzetközi helyzet is fokozódik... valamint tehetek én róla, hogy csak provokatív cím képes megérni párszáz hsz-t? gondolod itt tartana, ha az lenne a címe, hogy: Tézisek a magyar orvostársadalom belső inkoherenciájáról a társadalmi viszonyok tükrében? már az is csoda, hogy nincs benne se zsidó, se komcsi, se kurcsány és mégis pörög:)
ne ordibálj, félsz egyedül a sötétben? és ne gyilkosozz, mert az sehol nem volt sem a címben, sem a topiknyitóban és nyugaton nem a nálunk bebetonozott orvosmaffia iránt van igény, hanem azok iránt a fiatal és képzett orvosok iránt, akiknek itthon esélyük sincs az orvosmaffiával szemben...
Nem a diósgyőri kórházban történt ez a lábelcserélős eset? Mintha a hírekben ezt mondták volna...
Mutatták is a szerencsétlen csókát, aki tűzoltó, meg volt operálva fűr alle felle mind a két lába, így gondolom teljesen ágyhoz van kötve, ágytálazni is kell.. ha csak egyik lábát műtötték volna, akkor féllábon meg mankóval elbicegett volna. Perelni fog aszonta...
"A tegnapi baleset kapcsán ugye ők voltak a hősök, állítólag. Világ szeme rajtuk, és mosolyog. Erre még ugyanaznap elkövetnek egy ordas hibát, aminek elkerüléséhez nem kell semmi extra, szakmai finomság meg akárhány év tanulás és rutin, mindössze elemi odafigyelés. Miért kell ilyen hülyének lenni???" Te pontosan kire erted azt,hogy ok voltak a hosok,illtv elkovetnek egy ordas hibat?
Talán ott van megfelelő munkakörülmény. Talán ott van megfelelő műszerezettség. talán ott nem az ára alapján kell választania az orvosnak a gyógyszerek közül.