Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2007.05.30 0 0 63
Konnyen lehet, de engem az ilyen divat vallasos kepmutatas zavar.

Jatsza az eszet, hogy "higgyunk a masik emberben" meg "minden ember jonak szuletik" stb aztan most meg... Kibujik a szog a zsakbol.
Előzmény: Bob a spongya (57)
gamohunter Creative Commons License 2007.05.30 0 0 62
A tegnapi interjú minden határon túlment. Elhangzott, hogy nem hajtanak végre életmentő műtéteket ("elvesztettünk egy 3 gyerekes anyát"), nem végeznek el életmentő beavatkozásokat ("3 perc múlva abbahagyja az újraélesztést") valamint hosszú távon ellátatlanul hagyják a betegeket ("kiszáradnak az idős emberek"), mert az orvosok "ki vannak égve"... És kiderült, hogy az interjúalany ezzel nemcsak egyetért, de kilátásba is helyezte, hogy eztán ez már csak így lesz! Tehát MEGFENYEGETTE a társadalmat, hogy amennyiben piszkálni merjük a feudális kiváltságaikat, akkor meg fogunk dögleni. Ez legalábbis nagyon súlyos etikai vétség! Pedig még nincsenek is oda ezek a kiváltságok, éppen csak elkezdődött a diskurzus, hogy talán mégsincsenek ezek a dolgok teljesen jól úgy ahogyan vannak. No nem baj, én már váron a jól képzett, lelkiismeretes, igyekvő euniós Román és Bolgár orvosokat.
makopa Creative Commons License 2007.05.30 0 0 61
Az lenne a hatékony nagykoalíció, ha Mikola, Csókay és Szivásy Péter agyát összekötnék :))
Előzmény: borosodó (60)
borosodó Creative Commons License 2007.05.30 0 0 60
Pixyke, foglalkozzál szépen a Kormányzati Jósdával, ha szórakozni akarsz.... az való nektek:-) Ott vannak a haverjaid.:-)
Előzmény: Törölt nick (44)
őszkaján Creative Commons License 2007.05.30 0 0 59

Erölködünk? Erölködünk?

Szarok én a te divatodra, a pénzem meg nem a gagyi bankodban van, hanem a Kajmánon jó kis offshorban. Kapitalizmus van elvtikém.

Előzmény: Bob a spongya (56)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 58

:-)

Törvényt szegett, ha abbahagyta, még Molnár idejében a "minimum 5 perc egy betegre" volt a jelszó, sehol se hallottam, hogy levitték volna 3 percre.

Előzmény: Törölt nick (53)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 57
Túl sokat képzel magáról a pofa.. :o( Az ilyeneket már nem szeretem. ha annyi helyről kellett távoznia, nem lehet,hogy inkább szakmai okai voltak?
Előzmény: geszthi (55)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 56

Különben is a visszaböfögés jogát megvettem.

Akkor böfögj otthon, a családod körében,mert máshol ez nem divat(csak polgáréknál)..

Megvetted?! Hiszen a kiflit is banki kölcsönből veszed magadnak.. :o)

Előzmény: őszkaján (54)
geszthi Creative Commons License 2007.05.30 0 0 55
Rábavidék
XVI. évfolyam 7. szám

A Nyugdíjas Polgári Kör meghívására érkezett Körmendre dr. Csókay András idegsebész, aki a hit és a tudomány kapcsolódási pontjairól beszélt az érdeklõdõknek. A Markusovszky kórház osztályvezetõ fõorvosa az elõadásában azt hangsúlyozta, hogy az élete gyökeresen megváltozott, amikor évekkel ezelõtt káromkodó orvosból imádkozó orvos vált belõle.

Az idegsebész elsõként személyes tapasztalatait, életének sikeres és kevésbé jó szakaszait tárta a nyilvánosság elé. Elmondta, hogy elõször mélyépítõ mérnökként diplomázott, s csak évekkel késõbb végezte el az orvosi egyetemet. Munkába állva sokszor nézett farkasszemet a halállal, s kezdetben káromkodó, idegeskedõ orvosként próbált segíteni a bajbajutottakon. Késõbb egy életveszélyes állapotban lévõ gyermek operációjánál döbbent rá, hogy jobb, ha a káromkodás helyett az imát választja. Mint mondta, azon a napon tért vissza gyermeki hitéhez, s azt ta­pasztalta, hogy azóta könnyebben mennek a dolgai a magánéletben és a munkában egyaránt.

Dr. Csókay András véleménye szerint azt a bizonyos gyermeki hitet logikus és tiszta gondolkodás, közösségi szellem, megbocsátó-képesség, a világra való nyitottság, mások karizmájának elfogadása és a tudás iránti alázat jellemzi elsõsorban. A fõorvos azt is hangsúlyozta, hogy az Istenhez való imádkozás kiöli az emberbõl a stresszt, s utána könnyebben és nyugodtabb körülmények között végezhetõ el egy-egy beavatkozás. Dr. Csókay András az egyetem elvégzése után budapesti kórházakban dolgozott, s mivel nézeteivel sokan nem értettek egyet, távoznia kellett a fõvárosi intézményekbõl. Ezután dr. Németh Attila sebész fõorvos megkeresésére Szombathelyre költözött azóta a Markusovszky kórház munkatársa. Meggyõzõdéseit kezdetben a vasi megyeszékhelyen is többen megkérdõjelezték, de mára azt is sikerült elérnie, hogy a kórtermek és mûtõk mindegyikében megtalálható egy-egy falra függesztett kereszt. Az idegsebész az operációk elõtt mindig imádkozik, s erre buzdította az összejövetel résztvevõit is. „Higgyünk a másik emberben, akkor lesz teljessé a hitünk" - zárta gondolatait az elõadó.
Előzmény: Bob a spongya (-)
őszkaján Creative Commons License 2007.05.30 0 0 54

1. Még szerencse, hogy a rádiónál is van egy állása.

2. Önmagától akkor tényleg nem ha segget nyal. De hát Istenem, ilyen az ízlése.

3. Csak annyira, hogy a tojás félkeményre fő a kezében.

4. Csókayt nem egy p. Orosz riportból ítélem meg. Különben is a visszaböfögés jogát megvettem. Kapitalizmus van elvtikém.

Előzmény: Törölt nick (44)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 52
Ja,ha csak úgy nem.. :o)
Előzmény: Tesz-e? Tosza (50)
makopa Creative Commons License 2007.05.30 0 0 51

"most éppen meggyónja valahol"

Isten előbb vagy utóbb mindenkit megvilágosít Martha Tailor: Alagút az agyban c. interjúkötetében vall Csókay András  a "szerelmi háromszögről",

Előzmény: Törölt nick (46)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 50

akkor legalább korrektul tegye azt.

D'Magógiában ismeretlen a korrekt szó.

Előzmény: Bob a spongya (48)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 49
Nem. Az ügyvédjével tárgyal, hogy miként mászhat ki abból a várható orvosi műhibaperből, amit maga vallott be. "Háromgyerekes anyát veszítettünk el, mert nem csinálhattuk meg az életmentő műtétet a reform miatt."  nem szószerinti az idézet, de ez volt a lényege  a Csókay hűházásnak.
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 48
Azt állította,hogy kollégái sz..nak a betegekre, sőt miattuk meg is halnak emberek. Én nem vagyok elájulva az orvosoktól-ilyen produkció után meg pláne nem-, de ez durva. Egy orvos gyógyítson , de ha már mindenáron politizálni akar,hiszen szíve joga, akkor legalább korrektul tegye azt.
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 47

Majd megtudjátok mily szörnyű a nép! Nem lehet csak úgy egy-két lóf@sszal elintézni.

Hát bizony,belőled kettő nem is lenne elég..

Előzmény: őszkaján (43)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 45

Észrevette. Ezért késik a fax, és természetesen a feljelentés is, hiszen ha ilyen esetekről tudomása van, neki kellene jelentenie, hogy a beteg a gondatlan ápolás és ellátás következtében halt meg. 

Előzmény: Törölt nick (42)
őszkaján Creative Commons License 2007.05.30 0 0 43
 Az a helyzet, hogy p. Oroszt minden nap látom a TV-ben és gyakran piszkolja a magamfajtát. Ha az ő értékrendjébe ez belefér és az én adomból még ezt neki jól meg is fizetik, némi fricskát az általam előfizetett szolgáltatáson meg engedhetek magamnak. Ez belefér az értékrendembe. Sőt közlöm ha kötelező lesz buzinak lenni fel fogok lázadni. Majd megtudjátok mily szörnyű a nép! Nem lehet csak úgy egy-két lóf@sszal elintézni.
Előzmény: Törölt nick (28)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 41
Azért ez jelelmző: rátok is,meg a modikra is.. .o( Valaki büszkén leírhatja,hogy Pedoroszta, de ha én anynit írok,hogy szerintem ő az,hiszen mindenki magából indul ki,akkor az éber modi egyből itt van és töröl, a jobboldlal meg engem hülyéz le.... Éljen a ti demokráciátok.. :o((
Előzmény: Törölt nick (38)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 40
Nehezen védhető, amikor egy elismert szakember saját fészkébe rondít. Csókay a nagy pártmegfelelés miatt megtette.
Előzmény: Törölt nick (37)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 39
A jobboldali - csak fekete/fehér létezik- mentalitás.
Előzmény: Bob a spongya (35)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 36

Biztosan. Te már csak tudod, 300 feletti hozzászólásszámmal a spanyolviasz is saját produktumod.

Előzmény: Törölt nick (33)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.30 0 0 35
Ki a k.. . mondott ilyet?!
Előzmény: elemes2 (26)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 32
Rossz helyen? Neked meg pont ott nincs.
Előzmény: Törölt nick (30)
elemes2 Creative Commons License 2007.05.30 0 0 26
ezek után nyilvánvaló, hogy agyat sem tud sebészni. levele.
Előzmény: Bob a spongya (-)
őszkaján Creative Commons License 2007.05.30 0 0 24
 Szerintem a peddel Orosznak csak kedveskedni akart. Én azt mondom aki nála jobb riporter az festi magát.
Előzmény: Törölt nick (14)
Tesz-e? Tosza Creative Commons License 2007.05.30 0 0 23
Csókay le is szarta. Nemcsak Oroszt, a kollégáit, és beosztottjait, akik [b]szerinte[/b] a beteget nem etetik, itatják, akik életveszélyes állapotban lévő beteg ellátását reformra hivatkozva nem végzik el. Csókay nemcsak őket a betegeket is leszarta.
Előzmény: Törölt nick (15)
Bimbum Creative Commons License 2007.05.30 0 0 20

Csókay saját írásai alapján elég zavaros lehet:

http://web.axelero.hu/kesz/jel/03_01/csokay.html

cren Creative Commons License 2007.05.30 0 0 19
Az omnibuszról megfeledkeztél.
Előzmény: Törölt nick (17)
wizes Creative Commons License 2007.05.30 0 0 16

Ha a keresztények nem hazudoznának és erkölcsösen élnének nem lenne gyónás.

Már peg van!!!

Előzmény: Törölt nick (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!