Üdv! Eredeti izraeli 9 mm-es UZI és 5,56-os Galil tárak érdekelnek valakit? Bár nem szándékozok minden áron megválni tőlük, de akár csere is szóba jöhet. Keresek alkatrészeket és tárakat VZ61, VZ58, AKM és AKS-74U típusokhoz.
Comb Raising kit 2.0 no loops pofadék magasító eladó. Neoprén, barna. Egyszer felpróbált, de versenyen nem engedélyezett, úgyhogy csak állt a polcon. Öt különböző méretű szivacs lapot találunk a huzat mellett a következő méretekben: 1/8"(0,32cm), 1/4"(0,64cm), 3/8"(0,95cm), 1/2"(1,27cm), 5/8"(1,59cm)
Miskolcon, de egy borítékban bárhová elmegy. Ár:8000Ft
Eladó Walther PPQ M2 5" 2022 nyarán újonnan vásároltam nagyjából 400 lövés van benne nem használom így csak pihen a szekrényben, 2 tár és markolat panelek járnak hozzá. Budapesten megtekinthető.
Eladó az alábbi 6 colos Alfa Para Classic 9261 SS 9x19 Luger kaliberű revolver, a képen látható összes kiegészítőjével együtt (kivéve a red dot, amellyel kipróbálható a fegyver). A teljes szett újkori ára: 619720 Ft én ennek a felét, 310000 Ft-ot szeretnék kapni érte. Nem szívesen bontanám meg az egységet, lehetőleg egyben szeretném eladni. A fegyver a mai árakon is még mindig a legolcsóbban üzemeltethető központi gyújtású lőszert tüzelő revolver, hibátlan állapotban.
Glock 17 Gen 4-es, színte új 1-doboz lőszer ment ki belőle, minden tartozékával ami a fotón van, alkalmi áron eladó. Természetesen engedélyre. Ára: 220.000ft Budapest. 06309443231
Köszi! Utána jártam, nem kompatibilis a CZ 75 B-vel. A vadászboltot hívtam, de ma zárva van. A keresésem még mindig aktív! Keresek CZ 75 B-re kadet váltószettet (0,22 kaliber)
Marlin Camp M9 -hez keresek tárat avagy Smith & Wesson 59 (esetleg 69) tárat keresek (ez szintén jó hozzá). Csak rozsdamentes, jó állapotban érdekel, kopás nem számít. Akinek van eladó kérem jelezze emailben képpel, árral.
Használni lehet hogy lehet , csak nincs értelme ! valjuk be ,nehéz a kezelése , kicsik az irányzékok , és nem utolsó sorban a p08 érzékeny lőszerre is ! És nem mellékes az ára is ( 1000-1500 euró) , + még szituációs lövészetnél elég sokat kell lőni , igy kell jó pár db plussz tár is , ami mennyi is egy P08-hoz 20-40ezerft/db ( 5-6db-nál ez már nem kis összeg) !
Inkább nézz valami modern fegyver ! cz75-85 , cz shadow, vagy glock