Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 57

Forrás?

Powersystem Creative Commons License 2007.03.13 0 0 55
Mert nemzeti ünnep van vagy lesz azé! De te is tudod jól! Mindegy értsél egyet a kis kedvenceiddel a te dolgod!
Előzmény: Törölt nick (53)
itymeg Creative Commons License 2007.03.13 0 0 54
ez egy hosszú cikk, nem pár mondat; ma jelent meg
Előzmény: Powersystem (28)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 53
Stiíusodat most nem értékelve: a rács mögötti, a néptől elzárt zászlófelvonáson nem lesz ott. Én erről írtam, nem másról. S ha a Köztársasági Elnök nem lesz ott, akkor mit keresne ott bárki csöppet is jóérzésű, demokratikusan gondolkodó ember?
Előzmény: Powersystem (38)
originalqszi Creative Commons License 2007.03.13 0 0 52
Nyugi, kicsi volt ugyan, de nem volt apró:DDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (49)
itymeg Creative Commons License 2007.03.13 0 0 51
végigolvastad a cikkt? jó hosszú; szagemberek írták, nem gedeis
Előzmény: MolnarErik (30)
originalqszi Creative Commons License 2007.03.13 0 0 50
Már a Hold utcai piacról is kitiltották a tojás és paradicsom árusokat, mert az nbh olyan hírhez jutott, hogy a FIDESZ messzehordó paradicsom- és tojávetőket szerzett be:DDDDDDDDDDDDD Logikus, hogy nem vesz részt az "ünnepségen"=bábjáték, paprikajancsival:DDDDDDDDDDDDDDDDD
El_merengö Creative Commons License 2007.03.13 0 0 47
Sikerült kiötletelni, hogyan osszák meg Magyarországot. Gratula Wekker Micó
Előzmény: mandulapaula (34)
itymeg Creative Commons License 2007.03.13 0 0 46
fideszdemokratikusrA GONDOLSZ? A HÁROMHETESRE?
Előzmény: Törölt nick (36)
BigBacon Creative Commons License 2007.03.13 0 0 45

"Az egyetlen vállalható és helyeselhető döntést hozták meg."

És ki fog elrendelni rendkívüli állapotot? :-))

mandulapaula Creative Commons License 2007.03.13 0 0 44
Te hol látod azt a rácsot?
Előzmény: originalqszi (39)
El_merengö Creative Commons License 2007.03.13 0 0 43
Olvasod, hogy mire válaszolsz?
Előzmény: Törölt nick (40)
Powersystem Creative Commons License 2007.03.13 0 0 42
Persze mint megrögzött fidesz fan tőled nem is lehet mást várni!
El_merengö Creative Commons License 2007.03.13 0 0 41
Zakkant Tompikának még nem jutott eszébe, hogy október 23-án ott voltak a Kossuth téren a közös ünnepelésen?
originalqszi Creative Commons License 2007.03.13 0 0 39
Így meg azt látni, hogy minden rendben van, a rácson innen, de a rácson túl.....:((((((
Előzmény: szándékváltó (27)
Powersystem Creative Commons License 2007.03.13 0 0 38
Te figyú! Délután falcon ott lesz a kitüntetések kiosztásánál és az esti fletó ünnepi beszédnél is! Szal először talán utána kéne nézni a dolgoknak nem? Vagy egyszerűbb böfögni?
mandulapaula Creative Commons License 2007.03.13 0 0 37

mert nem az ünnepségen "dolgoznak" a fijjug

lassan, ezt az ünnepet nehéz lesz nemzetünk ünnepének tartani

hajrá politikusaink, megválasztott képviselőink, első a hatalom, éljen a hatalmi harc

Előzmény: El_merengö (29)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.13 0 0 36
Ez várható és terrmészetes döntés volt. Miután egyértelművé vált, hogy a Köztársasági Elnök jelenlétével nem kívánja legitimitizálni az általa is elítélt, a nép kizárásával, távoltartásával megtartani kívánt mszpszdszmdf cirkuszt, amivel zászlófelvonás címén akarják meggyalázni a szabadság ünnepét, természetesen abszurd lett volna, ha demokratikus erők képviselői odaállnak a fióknapóleon mellé a néptől elzárt területre. Az egyetlen vállalható és helyeselhető döntést hozták meg.
Előzmény: szándékváltó (-)
originalqszi Creative Commons License 2007.03.13 0 0 35
Igen:))))) Minden véleményem saját:)))))))) Az is pl. hogy az mszp 4 évig semmit sem csinált, csak vette fel a kölcsönöket és lopta el, aztán hazugsággal elámította az elámíthatókat (50 éves párttitkári nevelés eredménye a primitívebbjénél!!!!) és némi száraz tészta, ill. seggbekúrási fenyegetés veszélyeztetésével, no meg nem kismértékű csalással, végül az mdfes nagyasszony lepénzelésével megválasztatja magát, majd úgy tesz, mintha csak ő tudná helyrehozni Mo-t, miközben egyre méllyebre sűllyeszti:((((((PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Előzmény: Törölt nick (22)
mandulapaula Creative Commons License 2007.03.13 0 0 34

valószínű Sólyom elvtárssal egyeztetve

Előzmény: szándékváltó (13)
DVD Duke Creative Commons License 2007.03.13 0 0 33
Ki húzza fel a zászlót Gyurcsány vagy Szili? Eljátszadoznak ők mindketten, mintha homokozóban lennének!
El_merengö Creative Commons License 2007.03.13 0 0 31

Az MTI xerint vasárnap már elutaztak.

Előzmény: Törölt nick (20)
MolnarErik Creative Commons License 2007.03.13 0 0 30
Mint ahogy a szvasztika se tehet semmiről, régi szanszkrit (vagy hindu?) jelkép, nem is lehet kapcsolatba hozni a nácikkal, hisz több ezer évvel a nácik előtt megszületett.
Előzmény: itymeg (23)
El_merengö Creative Commons License 2007.03.13 0 0 29

Wekkeres Mihály puskapor szagot, nagy tavaszi eseményeket vizionál. Aztán saját viziójától befoosva nem vesz részt az állami ünnepségen!

Powersystem Creative Commons License 2007.03.13 0 0 28
Olyan viccesek vagytok! Ha valaki leírja azt a szót hogy árpádvá akkor rögtön akad egy-két nick aki bekopizza, hogy mit is takar a jelentése és az eredete! Hát hol artam le hogy az árpádsávos náci zászló he? Eleresztettem egy poént, hogy az nem lesznek a magyar zászló felhúzásánál mert ők az árpádsávosat fogják :-) De ti mint a papgáj győzködtök itt mindenki és vezényszóra bekopizzátok azt a pár mondatot csak mert le merte írni hogy árpádsáv! Kicsit paranoiás a dolog nem?
Előzmény: itymeg (23)
szándékváltó Creative Commons License 2007.03.13 0 0 27

..pedig mennyire más lenne a külföldi megfigyelők benyomása ha a 48-as forradalomra való emlékezés a satuféle részeges hajléktalan csürhe füttyögése..fújolása..akasztófák lengetése közben történne..mi?

..képzeld el a felemelő pillanatot: A zászlót felvonó kiskatonák mögött félig takarva éppen könnyítene magán valamelyik "hazaffy"..az lenne még csak fotógén!!

..
Előzmény: originalqszi (15)
originalqszi Creative Commons License 2007.03.13 0 0 26
Mert csak itt, a zindexen csináltak belőle ügyet a ballib prvikátorok:((((((((((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (20)
Powersystem Creative Commons License 2007.03.13 0 0 25
Én nem csodálkozom ezen! Az ülésekről is ki be futkosnak, hogy ha fletó beszél most meg ez! Készülnek a kormány buktatására na! :-)
Előzmény: Törölt nick (18)
Pávek úr Creative Commons License 2007.03.13 0 0 24
Talán azért nem lesz ott a fidesz, mert Gyurcsánynak nem akaródzik az árpádsávost fölvonni.
Előzmény: nectec (16)
itymeg Creative Commons License 2007.03.13 0 0 23
erre gondolsz? http://www.fn.hu/index.php?id=3&cid=157975
Az újnácik megsértik az árpádsávos zászlót Kedvencekhez ad
2007. március 13. Bihari Dániel
A független, erős, középkori Magyarországra utaló jelképként kezdték el használni az árpád-sáv módosított változatát a nyilasok, ráadásul számukra ez volt az egyetlen vállalható régi nemzeti jelképünk. A motívum először 1202-ben Imre király pecsétjén jelenik meg, később az összes Árpád-házi trónörökös, majd az Anjou-ház és Mátyás király is megtartotta, Rákóczi is használta. Történészek szerint a jelkép semmiről nem tehet, sőt az követ el bűnt, aki a zászló alatt uszító nyilatkozatot tesz.
Előzmény: Powersystem (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!