Keresés

Részletes keresés

Creatíve Creative Commons License 2008.11.26 0 0 334
Rémtörténetnek ez sem rossz. Akkor hol a megoldás? Van jó megoldásod a tőke elhelyezésére? .......esetleg vigyük a Csányinak az OTP-be? Brrrrr
Előzmény: Prof (333)
Prof Creative Commons License 2008.11.25 0 0 333
Hali!

Én meg erre csak azt tudom írni, hogy két ügyfelem és egy, a cégünknél dolgozó
munkatársunk realizált milliós nagyságrendű veszteséget az elmúlt 8-12 hónapban.
És nem azért, mert nem azt csinálta, amit az egyik tőzsdeiskolában tanult, hanem
azért, mert pontosan azt csinálta.

Azt pedig senki nem teszi hozzá, hogy a sikeres tőzsdézésből való megélhetéshez
(alap szinten, tehát mondjuk a minimálbér háromszorosának megfelelő nettó havi
bevételhez) még szerencsés csillagzat alatt is 10 milliós befektethető likvid tőke
kell.

Prof
Előzmény: tradestar (319)
Creatíve Creative Commons License 2008.11.25 0 0 332

Maximálisan egyetértek.

Előzmény: tradestar (319)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.23 0 0 331
A befizetett éves díj egy az egyben a bridgenek megy, maradjunk ennyiben.
Előzmény: hotellako (330)
hotellako Creative Commons License 2008.11.23 0 0 330
Kezdesz kicsit Don Quijote-nak tűnni, aki a szél ellen harcol :)

nem gondolod, hogy nevetségessé válsz lassan?

hazugságokat írsz...
a befizetések eleve a biztósítóknak mennek és nem a BH-nak...
az ügyfél a biztosítóval áll szerződésben!
Előzmény: BHSZK (307)
hotellako Creative Commons License 2008.11.23 0 0 329
melyik cég nem MlM-ben dolgozik ebben az országban?
melyiknél nem voltak hibák?
Előzmény: anti_BH (324)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.22 0 0 328
"Ennek a történetét azért a későbbiekben szivesen megosztom mindenkivel. Igen tanulságos."

Kedves Creatíve, várom a történetet!
Nagyon érdekel
Előzmény: Creatíve (320)
Creatíve Creative Commons License 2008.11.21 0 0 327

Szerinted????  Múlt év június óta voltam én már elég képzésen, meg hittem is egy darabig. Aztán kezdtem az agyamban összerakni a dolgokat és úgy gondolom, több pénzt nem fektetek ebbe a cégbe. Vidéken lakom. Semmitmondó előadásokra már nagyon unok felmenni Pestre. Szakmailag szerettem volna fejlődni, mindig vártam a csodát, igazán hagytam magam, nem ellenkeztem, de a csoda nem történt meg. Valóban többet tanultam az interneten, mint az ECC-ben.

Egy pozitivum azért van, kinyitotta a szemem a pénzügyeket illetően a cég. Ezt köszönöm. De már úgy gondolom, a magam utját fogom járni a továbbiakban. Üdv!

Előzmény: anti_BH (325)
Creatíve Creative Commons License 2008.11.21 0 0 326

Szia! Megértem a felháborodásodat, de szerintem a pécsi csoport vezetője igen jó szakember mindentől függetlenül.  Nem szokott butaságokat mondani. Személy szerint én is sokat tanultam tőle. Szerintem valamit félreértettél.

Kérdésem a következő: Hitelhez kapcsoltad a Golden Bridge  befektetést? Mert ha igen akkor téged semmilyen módon nem érint az 5. év. Én igazából csak azoknak az ügyfeleknek ajánlottam annó. akik hitelt szerettek volna felvenni. Üdv!

Előzmény: Kyler3313 (264)
anti_BH Creative Commons License 2008.11.21 0 0 325
1,35 M HUF-al húztak le engem is.
Ez valami standard?

Azóta sem kapok infot a "befektetésemről" az ügynökök lapítanak, mint a pi**a!

Te miért nem vagy 4-esen? Mit szól hozzá a szakmai vezetőd? ;-D
Előzmény: Creatíve (320)
anti_BH Creative Commons License 2008.11.21 0 0 324
Kedves Pazola!

Szerinted kinek az érdeke? Csak nem a "cégnek"?

A rossz hír is hír, a negatív reklám is reklám.
Szerintem ez is valamilyen MLM trükk lehet!
Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.21 0 0 323
Anelkul, hogy a legcsekelyebb fogalmam lenne rola, hogy mi az a Bridge Hungary, felmerul a kerdes, hogy mi a turonak kell ezt a topikot folyton az aktivak kozott tartani? Kinek erdeke ez?
BHSZK Creative Commons License 2008.11.21 0 0 322
Azért látszik a sikertelenség eredménye, egyre többen fordítanak hátat Balázs Attilának. A Bridge Hungary - agymosás a cégen belül, de egyre többen belátják, hogy a cég rossz irányba halad.

Változások, jutalék csökkentés, ígéretek be nem tartása.

Ez jellemzi a céget.
Csalódott tanácsadók, csalódott alkalmazottak. A piramis mindenkit megöl. Az országnak elege van a hazugokból.

A cég vezetése sok sok ember életét tette már tönkre a hazug ígéreteivel, az álszent ígéreteivel.

Vessünk ennek véget, örökre.

Creatíve Creative Commons License 2008.11.21 0 0 321
Az eseti után csak te nem kapsz jutalékot kedves kolléga! A cég igen!
Előzmény: BHSZK (307)
Creatíve Creative Commons License 2008.11.21 0 0 320

Üdv Kedves Kolléga!!!! Mindenben igazat adok Neked a BH-t illetően. Úgy látom te sem csücsülsz a 4-es képzésen. Sajnálom, hogy csak most találtam rá erre az oldalra. Itthon már hónapok óta vívódom, hogy én vagyok ennyire hülye és a BH tényleg ennyire jó? Akkor miért is nem tudom magamévá tenni a nagy "hitvallást". 2007. júniusában engem is sikeresen levettek 1.350.000.-Ft-tal. Ugye ennyi kellett a 2-es pozicióhoz. A kérdéseket én is feltettem a későbbi fizetéssel kapcsolatban. Válasz ugyan az mint neked.

Ennek a történetét azért a későbbiekben szivesen megosztom mindenkivel. Igen tanulságos.

Emberek!!!!!! Addig is meneküljetek, ha BH- tanácsadóval találkoztok. Magas szinten megy az agymosás. Zárójelben jegyzem meg: itt is vannak korrekt, a szakmát ismerő emberek. Na azok mostanában nem akarnak senkit bepalizni.

Előzmény: BHSZK (303)
tradestar Creative Commons License 2008.11.21 0 0 319
Az a gond, hogy náluk szinte CSAK olyanok vannak, mert ugye MLM rendszerben dolgoznak, még ha próbálják tagadni is... Voltam én is, egy ilyen beavatáson, de igazándiból náluk csak akkor lehet pénzt keresni, ha előtte te fizetsz, és nem is keveset!!! Sokkal inkább ajánlom mindenkinek a saját lábra állást, mondjuk így -->> Katt ide!!
Előzmény: BHSZK (313)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.18 0 0 317
Én sem adok pénzt a Bridge Hungary nek. Idén nem kapnak új luxuskocsit. :-)
Előzmény: ludwigvanmozart (316)
ludwigvanmozart Creative Commons License 2008.11.15 0 0 316
Pénzt nem adok nekik.
Előzmény: tottim71 (315)
tottim71 Creative Commons License 2008.11.14 0 0 315
Alapvetően sokan vannak, de úgy tűnik egy kicsit elmenekültek :D. Lehet jól is tették:P
Előzmény: ludwigvanmozart (314)
ludwigvanmozart Creative Commons License 2008.11.13 0 0 314
Jó, óvakodom, de ki itt az ügynök?
Előzmény: BHSZK (313)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.13 0 0 313
Nem.
Óvakodj az ÜGYNÖKTŐL! A szakma híre azért rossz, mert sok a képzetlen és gátlástalan ügynök.
Előzmény: ludwigvanmozart (312)
ludwigvanmozart Creative Commons License 2008.11.12 0 0 312
Hát ez meg itt mi?
VALami reklámtopik?
SD1pécs Creative Commons License 2008.11.12 0 0 311
Miért, mikor élt?
Előzmény: BHSZK (310)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.12 0 0 310
kihalt a fórum!
BHSZK Creative Commons License 2008.11.08 0 0 309
Hol vagytok Pécsiek?
BHSZK Creative Commons License 2008.11.02 0 0 308
LUXUSKOCSIK:
Audi A8 LONG
Audi A6
Lexusból legalább 5
Audi Q7
Mercedesek.

Ezt szerintetek kinek a pénzéből veszik?
:-)

Előzmény: hotellako (304)
BHSZK Creative Commons License 2008.11.02 0 0 307
MOST NE FEKTESS BE, bármit is mondanak a Bridge-s biztosítási ügynökök, mivel nekik ez az érdekük. A teljes éves díjad, amit fizetsz, a Bridge-nek megy, és ott gondoskodnak az elosztásáról. A fele a tanácsadóknak, a másik fele a Balázs cég fenntartási költségeire. Audi A8 Long, Lexusok és egyéb luxusautók. Ha mindenképp szeretnél befektetni, kérd meg a tanácsadót, hogy beszéljen a vissza vásárlási tábláról, és az ESETI díjakról is. Egyébként az ESETI díj majdnem ugyanolyan mint a sima tőkeszámla, csak abból nem csippentik le a jutalékot. NEKED mindenképpen ez a legjobb. Kérdésekre szívesen válaszolok!
Előzmény: tottim71 (306)
tottim71 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 306
Perszehogy! mi mást csinálna? a bh vezetőjeként ő is egy ügynök, csak neki az a dolga hogy eladja a céget a többi kicsi ügynöknek, és elhitesse velük h ez aztán a világon a legjobb vállalat
Előzmény: BHSZK (305)
BHSZK Creative Commons License 2008.10.28 0 0 305
Balázs Attila megint nagyokat hazudott hétfőn, kollégáknak és ügyfél jelölteknek egyaránt. :-) Minden ok, mindenki rendben, dübörög a gazdaság.
hotellako Creative Commons License 2008.10.26 0 0 304
Egyszerű ügyfelük vagyok.Nem kenyerem a tanácsadás :)
Mint említettem nekem eddig nem volt bajom velük.....sajnálom, ha neked igen. :(
Előzmény: BHSZK (302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!