Én meg erre csak azt tudom írni, hogy két ügyfelem és egy, a cégünknél dolgozó munkatársunk realizált milliós nagyságrendű veszteséget az elmúlt 8-12 hónapban. És nem azért, mert nem azt csinálta, amit az egyik tőzsdeiskolában tanult, hanem azért, mert pontosan azt csinálta.
Azt pedig senki nem teszi hozzá, hogy a sikeres tőzsdézésből való megélhetéshez (alap szinten, tehát mondjuk a minimálbér háromszorosának megfelelő nettó havi bevételhez) még szerencsés csillagzat alatt is 10 milliós befektethető likvid tőke kell.
Szerinted???? Múlt év június óta voltam én már elég képzésen, meg hittem is egy darabig. Aztán kezdtem az agyamban összerakni a dolgokat és úgy gondolom, több pénzt nem fektetek ebbe a cégbe. Vidéken lakom. Semmitmondó előadásokra már nagyon unok felmenni Pestre. Szakmailag szerettem volna fejlődni, mindig vártam a csodát, igazán hagytam magam, nem ellenkeztem, de a csoda nem történt meg. Valóban többet tanultam az interneten, mint az ECC-ben.
Egy pozitivum azért van, kinyitotta a szemem a pénzügyeket illetően a cég. Ezt köszönöm. De már úgy gondolom, a magam utját fogom járni a továbbiakban. Üdv!
Szia! Megértem a felháborodásodat, de szerintem a pécsi csoport vezetője igen jó szakember mindentől függetlenül. Nem szokott butaságokat mondani. Személy szerint én is sokat tanultam tőle. Szerintem valamit félreértettél.
Kérdésem a következő: Hitelhez kapcsoltad a Golden Bridge befektetést? Mert ha igen akkor téged semmilyen módon nem érint az 5. év. Én igazából csak azoknak az ügyfeleknek ajánlottam annó. akik hitelt szerettek volna felvenni. Üdv!
Anelkul, hogy a legcsekelyebb fogalmam lenne rola, hogy mi az a Bridge Hungary, felmerul a kerdes, hogy mi a turonak kell ezt a topikot folyton az aktivak kozott tartani? Kinek erdeke ez?
Azért látszik a sikertelenség eredménye, egyre többen fordítanak hátat Balázs Attilának. A Bridge Hungary - agymosás a cégen belül, de egyre többen belátják, hogy a cég rossz irányba halad.
Változások, jutalék csökkentés, ígéretek be nem tartása.
Ez jellemzi a céget. Csalódott tanácsadók, csalódott alkalmazottak. A piramis mindenkit megöl. Az országnak elege van a hazugokból.
A cég vezetése sok sok ember életét tette már tönkre a hazug ígéreteivel, az álszent ígéreteivel.
Üdv Kedves Kolléga!!!! Mindenben igazat adok Neked a BH-t illetően. Úgy látom te sem csücsülsz a 4-es képzésen. Sajnálom, hogy csak most találtam rá erre az oldalra. Itthon már hónapok óta vívódom, hogy én vagyok ennyire hülye és a BH tényleg ennyire jó? Akkor miért is nem tudom magamévá tenni a nagy "hitvallást". 2007. júniusában engem is sikeresen levettek 1.350.000.-Ft-tal. Ugye ennyi kellett a 2-es pozicióhoz. A kérdéseket én is feltettem a későbbi fizetéssel kapcsolatban. Válasz ugyan az mint neked.
Ennek a történetét azért a későbbiekben szivesen megosztom mindenkivel. Igen tanulságos.
Emberek!!!!!! Addig is meneküljetek, ha BH- tanácsadóval találkoztok. Magas szinten megy az agymosás. Zárójelben jegyzem meg: itt is vannak korrekt, a szakmát ismerő emberek. Na azok mostanában nem akarnak senkit bepalizni.
Az a gond, hogy náluk szinte CSAK olyanok vannak, mert ugye MLM rendszerben dolgoznak, még ha próbálják tagadni is... Voltam én is, egy ilyen beavatáson, de igazándiból náluk csak akkor lehet pénzt keresni, ha előtte te fizetsz, és nem is keveset!!! Sokkal inkább ajánlom mindenkinek a saját lábra állást, mondjuk így -->> Katt ide!!
MOST NE FEKTESS BE, bármit is mondanak a Bridge-s biztosítási ügynökök, mivel nekik ez az érdekük. A teljes éves díjad, amit fizetsz, a Bridge-nek megy, és ott gondoskodnak az elosztásáról. A fele a tanácsadóknak, a másik fele a Balázs cég fenntartási költségeire. Audi A8 Long, Lexusok és egyéb luxusautók. Ha mindenképp szeretnél befektetni, kérd meg a tanácsadót, hogy beszéljen a vissza vásárlási tábláról, és az ESETI díjakról is. Egyébként az ESETI díj majdnem ugyanolyan mint a sima tőkeszámla, csak abból nem csippentik le a jutalékot. NEKED mindenképpen ez a legjobb. Kérdésekre szívesen válaszolok!
Perszehogy! mi mást csinálna? a bh vezetőjeként ő is egy ügynök, csak neki az a dolga hogy eladja a céget a többi kicsi ügynöknek, és elhitesse velük h ez aztán a világon a legjobb vállalat