Fene a belét az UPC-nek, április 1-től megszünteti a MEZZO sugárzását. Ez egyetlen komoly zenei csatorna volt. Kit zavart vajon a sok gagyi csatorna között, hogy itt klasszikus zenét és igényes jazzt is hallgathattunk? Tiltakozzunk, mentsük meg az ezt a nem 0 zenei csatornát!
AMikor a " azokban nincs se horror, se gyilkosság, mi, egyszerű népek, meg arra gerjedünk" itt a Mezzo helyetti AXN és egyéb sorozatcsatornákra asszociáltam. De ha te a Reality gyilkolásokat kedveled, akkor jobb is hogy rég nem találkoztunk! :)
Jó, de nyilván nem azért nézed, hogy lássad, hogy purcannak ki a sportolók. Meg azért egy jó kis CNN híradót nem tud fölülmúlni :) Bár az is igaz, hogy a legdurvább sportbaleseteket átveszik a híradók.
Csak így tudom megmutatni, hogy beszkenneltem a papírt, ha lemented a képet és kinagítod, akkor rendesen látszik a csatornakiosztás. Az ekkor még Muzzik néven sugárzó Mezzo ugyanúgy mint ma az UHF 25-ös frekvencián volt az alapcsomagban. Ekkor került át a családiból.
2002-ben került át a családiból az alapcsomagba az akkor még Muzzik néven sugárzó Mezzo csatorna. Linket erről nem tudok mutatni, de nekem megvan a UPC által küldött 2002-es csatornakiosztás.
Jó, de azokban nincs se horror, se gyilkosság, mi, egyszerű népek, meg arra gerjedünk. Oké, te szereted az extrém sportokat, sziklamászást, stb., tudom, de azért az átlag nem ilyen.
Na, ez egy link! Ezzel nem lehet sokat vitatkozni,mert nem légbőlkapott, hasraütök blöff! Ezzel kellett volna kezdened!
Ezzel is már csak az a bajom, hogy 2007 februártól érvényes. Sajnos én sem találtam régi csatornakiosztásokat a neten, de régen nem véletlenül fizettünk sok pénzt a Mezzóért. Jó lenne, ha megtalálnánk valahol, hogy mettől meddig volt a Mezzo melyik csomagban.
297-es hozzászólás, a 2007. március 31-ig érvényben levő csatornakiosztás Budapesten! A Mezzo pedig az alapcsomagban van JELENLEG, mert a családi csomag csatornái a következők: TV Deko, Discovery, Sportklub, Spektrum, National Geographic, ATV, Story TV, Travel/Hustler, MTV Europe, Hallmark, MGM, Zone Romantica, TV Paprika, Sport1, film+, Minimax/A+. Április 1-jétől a Mezzo helyére az alapcsomagban a Discovery kerül. A Discovery helyére a családi csomagban az AXN kerül. De ezt a havi számlán is leírták!
Sajnos egyetlen hozzászólásodban sem találtam meg az általad jelzett LINK-et, csak beírtad, hogy ezen és ezen a frekin, csomagban lehet fogni. Nem tudom melyik város, melyik körzetéből vetted azt az adatot . (Angyalföldön pl sosem volt megosztva a Mezzo senkivel.) Most ha meg valami friss csatornakiosztást emlehetsz ,abban meg nincs is benne a MEZZO.
Okosnak magam! Mi csak beszéltünk a saját körzetünkben régen meglévő csatornakiosztásról , mert azért fizettünk elő a családira mert abban volt akkor a Mezzo és lehet, hogy megváltoztatták ezt, de 1. erről nem értesültünk:( 2:te is csak beírtál egy álltalunk nem hitelesíthető adatot!
Budapesten az Erzsébet fejállomás (http://www.upc.hu/pdf/budapest_erzsebet_0111.pdf) által ellátott területeken van a TV5-tel osztott csatornán a Mezzo, de ott továbbra is így marad április után is.
Ott legalább hús vér emberek igazándiból csinálnak valamit és nem kaszkadőr töri össze magát a semmit mondó "színész" helyett. Ráadásul az az egyetlen csatorna,ahol egész nap lelkes embereket látsz,akik valamit szeretnek csinálni, jók is benne és eljutnak a határaikig!
Az előző hozzászólásomban belinkeltem a jelenlegi csatornakiosztást. A MEZZO AZ UHF 25-ös (503,25MHz) frekvencián az ALAPCSOMAGBAN van. Annyira okosnak érzed magad és egy egyszerű csatornakiosztáson sem tudsz kiigazodni.
1200 embert kérdeztek a több százezres magból és mint már többen írták érdekes módon nem kevesen vannak más kevésbé népszerű adók egyéb cégek tesztjein!
Én 2003-2004 előtt fizettem elő angyalföldön családira, mert akkor csak abban volt MEZZO és azóta is azt fizettem egy-két héttel ezelőttig!
A mostani csatornakiosztásokban már sehol nincs a Mezzo és csak arra céloztam, hogy fogalmam sincs mostanában hol volt a Mezzo, de logikailag sincs esély, hogy alapcsomagos lett volna valaha is és régen meg tutira családis volt.
Elképzelhető, hogy a kis nézettségű csatornák közül a Mezzo-val tudták a legkönnyebben módosítani a szerződést, mert előfordulhat hogy más csatornákkal hosszú távú műsorelosztási szerződést kötöttek, amit drága lenne nekik felbontani.
Üdv mindenkinek, csak azért jöttem, mert nem alkalmas helyen tettem közzé (bár amint látom, utolsóként találkoztam a Mezzo-üggyel :)), hogy mennyire felbosszantott ez a lépés a UPC részéről.
Nem nézek Mezzo-t minden este. Azonkívül előfordul velem még az is, hogy akciósorozatba nézek bele (hát azért végig nem szoktam követni ezeket). De filmekkel, filmsorozatokkal bármelyik magyar nyelvű tévécsatorna a rendelkezésemre áll (filmet éppen láttam már az Echo-n is), komolyzenei műsor, vagy dzsessz nagyítóval se található sehol.
Ha az AXN nélkül nem lehet élni, akkor a BBC Prime nélkül se, meg a Duna II nélkül se, meg még sorolhatnám, ami az otthoni kábelkínálatból hiányzik. Miért pont ez teszi el láb alól a Mezzo-t? :((
Egyébként persze túl fogom élni, mint bármilyen más hülyeséget. És lelkesen várom a digitalizáció fénykorát, amikor én választhatom ki, hogy melyik csatornát kérem, és melyiket nem.