A mérkőzésen végig dőlt a pálya a hazaik javára, viszont az utolsó 5 perc alatt a két játékvezető mindent megtett azért, hogy megveressék az Újbudát! Talán 10 percet kellett volna erre felhasználni, köszönjük Csörgő László, Vitális Gábor biróknak!!!!
Egyébként az a vicces, hogy a 'kies' egy pozitív melléknév; a kietlen a negatív megfelelője. Ha ebből indulok ki, nem vonzóbbá akartad tenni a Sportmaxot, hanem negatívumot akartál írni. Ezt sikerült. Mind a 2 járat eléggé negatívum.
Ne aggódj, tudom mi közlekedik arrafelé, ugyanis már többször voltam a csarnokban meccsen BKV-val. Úgyhogy ezzel nem mondtál újat. Csak 1 bibi van. Mind a 2 járat ritka, a 187-es főleg. A 41-es villamos lassan halad, 1 csomó megállót kell utaznom vele, akárhol is szállok fel rá, és nem Budán lakom. Úgyhogy ezzel nem tetted számomra vonzóbbá a Sportmaxot, próbálkozz mással.
Én voltam kint a tegnapi meccsen! Nagyon jó meccs volt, szenzációsak voltak a lányok! A védekezés az valami szenzációs volt, főleg a bal oldalunk Szani és Gyöngyi között lehetettlen volt elmenni! Nem volt olyan támadása a Csorvásnak amibe Szani ne ért volna bele és ne vitte volna el a labdát! Nekem személy szerint nagyon tetszett a Szani játéka! Egy rossz szavam se lehet róla! Mindnekivel megtaláta az öszhangot, tényleg, nagyon nagyon jó volt! Gyöngyi is remek gólokat lövött csak úgy mint Edu és Viki! Viki nagyon gyors és pontos lerohanásokat fejezett be, csak úgí ontotta a gólokat! Zsani kicsit érdekesen játszott, nem igen ment a kapu felé....forgott jobbra balra, mintha keringőzött volna :-) A kupsaink Zsófi és Kinga remekül védtek! Mind a ketten elkapták a fonalat, de ez nem s csoda, hisz az a védekező fal ami elöttük volt, tényleg, le a kalappal a lányok elött!!!! Jó volt nézni a meccset nagyon! Bár nem értem az edző urat Csabát, hogy miért löveti olyannal a 7méterest aki már hibázott egyett a meccsen?! Vagy Edunk kivűl nincs másik 7 méterel lövőnk? Hisz ugyan ez volt a Gázművek ellen is! Kihagyott üntető után megint az Edu dobta! Edu jól dobja a büntetőket, de mostanában nem igen ment neki! :-( Egy szó mint száz, nagyon jó meccs volt, bánhatod, hogy nem voltál kint! Élmény volt!
Gratulálok a Lányoknak!!! Csak így tovább, ilyen lelkesedéssel!!!!!!!!!!
Amúgy jogos. Azért is kínos, hogy nem értem oda, mert viszonylag közel lakom a csarnokhoz. De ugye nem mindig alakul úgy minden, ahogy az ember szeretné. Na meg olykor azért kések 1-1 meccsről, mert vacillálok, hogy elmenjek-e.
Ha a Sportmaxban lekések egy félidőt - ilyen is volt már -, az más kérdés. Kissé nehéz megközelíteni és messze is van. A Sportmax 2-t jobban preferálnám.:)
Köszönöm a választ, kielégítő volt.:) Viszont ez még 1 kérdést felvetett bennem. Hány gólt dobott a Főgáz az alatt a 11 perc alatt? Most sajnálom, hogy lemaradtam az 1. félidőről. Egyébként akkor rátok is érvényes a mondás, hogy 'végy egy jó kapust'.
A kérdésed jó,de csak az én szemszögemböl látva tudok neked rá választ adni.
Szerintem igen görcsössen kezdtek a lányok,talán még mindig bennük volt az elözöhét eredményének az ize!
Sajnos Gyöngyi az elején igen sokat lött mellé,de aztán elkapta ö is a fonalat.
Komolyan elhuzhattak volna a Fögázos csajok de szerencsére Kinga újra a régi jó formáját hozta és igy ha nekünk nem is ment a gól gyártás, a 11.perc gólcsendet nem tudta kihasználni az ellenfél.
Nekem Kuti Szani játéka tetszet még nagyon.
Még van 2 meccs az idényböl,reméljük ott is kipipálhatjuk a 2.pontot!:)
Jah, annyit hozzáfűznék a félidő alapján, amit láttam, hogy természetesen megérdemelten nyert a vendégcsapat. Viszont az meglepett, hogy az 1. gólját a 11. percben lőtte. Ezt meg hogy?
Azért vagytok elsők mert a Hajdúnánás-FTC döntetlenje nincs a tabellán,ha beirják csak harmadikok vagytok Hajdúnánás és FTC mögött. Ezt csak a hitelesség kedvéért irtam.
gondolom az a baj, hogy összeszedte a régi csapatát akiket lehetett és őket játszatja (Kőrösi) a többiek nála másodhegedűsnek számitanak..na mindegy nem megyek bele jobban nyáron leirtam róla mindent ;)
Felnőtt Gázművek..velük kapcsolatban mitől ez a nagy fordulás? tavaly 12. voltak (Elektromos néven) idén 4. Nem néztem a keretüket mennyit változott csak az edző más. Ennyi elég is?
Gratulálok a lányoknak szép volt! Haladunk a cél felé!!!! Örülök, hogy Gyöngyi ismét gólokat dobott!!!!!!!!!
Egyébként második félidő második felére a Csaba becsérélte szinte az összes kispadosunkat, a gázművek kapusa nem rólót húzott hanem szinte mi lőttük az összes labdánkat bele. (ettől az érdem az övé, csak nem tett érte semmit azonkívül, hogy valahol kellett állnia)
Az ifi mérkőzés számomra példátlan és talán ez a herce-hurca a csapat körül nem tett jót a csapatnak. Radványinak tényleg szakmai tudása lehet jó, de emberileg van még mit tanulni. Én nem is emlékszem olyan mérkőzésre (kb 15 év alatt) ahol egy játékos rosszul volt és cserét kért, és az edző nem hozta le. Ezek után ne csodálkozzunk,hogy a lányok teljesen szét estek, csak ott voltak a pályán egy tök unalmas alig várjuk, hogy vége legyen mérkőzésen. A gázmüvek sokszor más fél-2 percig támadott???? dobálták a labdát a körbe-körbe és a 2 buzi bíró akiknek teljesítménye csak lejebb húzta a mérkőzés amúgy is gyenge szinvonalát, nem is tudta mit csináljon. Ettől függetlenül megérdemelten nyert a gázművek ifi.
Nem értem a szövetséget, ilyen gyenge tudásu birókat miért engednek mérkőzéseket vezetni?????
Remélem Rebekának nincs komolyabb sérülése, jobbulást kivánok Neki. Keményebb fából faragták reméljük nem dőlt ki a sorból, és hamar túlteszi magát Tibor bá figyelmes viselkedésén.
Várjuk a szombatot és a csorvás elleni győzelmet. Hajráááááá Újbudás lányok!!!!!!!
Én is gratulálok a lányoknak. Látszott rajtuk, hogy azért kicsit görcsösek voltak. Tudták, hogy egy nagyon fontos meccs áll előttük. Védekezés tökéletes volt az első félidőben, a támadás akadozott, de meg lett a 2 pont és viszonylag könnyen. Az elje nehéz volt pláne, hogy 11. perc körül lőttük az első gólunkat, utána viszont sikerült hengerelni. Egyébként nem rossz ez a Gázművek, de nagy valószínőséggel csak a kapusuk hozza nekik a meccseket. Remélem a jövő héten nyernek a csajok a Csorvás ellen és hát az se volna baj ha a Gázművek kapusa (Antoni) is jó formában védene a Gyöngyös ellen. HAJRÁ ÚJBUDA! Szép volt csajok!
A Radványi szakmai tudásával,nincs gondom mivel ismeretes,hogy már van egypár volt tanitványa akik ott vannak az élmezönyben,de az emberi hozzá állásával már akadnak gondok!
Persze,igazad van mert a Fögáz kapusa a 2.félidö 2.felére igazán kiváloan védet.
A mi lányaink meg ziccereket,és büntetöt is kihagytak ha jol tudom kettöt is.
Sajnos viszont az eléggé látható volt,hogy Zsófi mikor beált, ami kapura ment az szinte minden gól volt és ettöl nyilván jobban megjön az ellenfél lövö kedve is!
Azért köszönjük neked a gratuláciot az Újbuda nevében!:)
Na azt azért tegyük hozzá, hogy nem csak Janurik Kinga lecserélésén múlott, hogy csak 4 gól lett a különbség. Bevallom, az 1. félidőre nem tudtam odaérni. S az tény, hogy a 2. félidőnek volt egy olyan periódusa, amelyen az Újbuda behozhatatlan előnyre tett szert, nagyrészt Kingának és a hatékony védekezésnek köszönhetően; e periódusban a Főgáznak jóformán nem jött össze semmi. De azért azt tegyük hozzá, hogy Antóni Viktória, a hazaiak kapusa is belelendült a 2. félidő 2. felére és jóformán lehúzta a rolót, s részben neki köszönhetően a csapat is más sebességre kapcsolt. Csak korábban kellett volna elkezdeni így teljesíteniük, ha valamit el akartak volna érni. Az éremnek 2 oldala van. S az is tény, hogy a 2. félidőt a Főgáz nyerte. Ezzel együtt gratulálok az Újbudának!