adva van egy kormány, ami csúnyán megvezette a népet, aztán ez kiderült, és ugyanilyen rondán meg is bukott. Kérdés, vajon meddig húzzák még? Mennyi idő kell, hogy eltakarítsuk őket az útból, és haladhassunk tovább - végre a megfelelő irányban (és nem a szocializmust építve) ? szerintem nem bírják már sokáig, hiszen rég megbuktak - pár hónap max ...
finomhangolocska, elarulom neked a borzalmas igazsag az, hogy nem az alcsuti gigasz az ME. Tudom, hogy szarul erint a dolog, es sajnalom, hogy nekem kellett a rossz hirt kozolni veled.
Fogalmazhatunk keményebben, kurvára átbaszta a választóit:)
Ez volt a posztkommunista bagázs utolsó dobása!
Merthogy cáfolhatatlan igazság, hogy néhány embert be lehet csapni, akár többször is. Sok embert is be lehet csapni egyszer, esetleg kétszer. De sok embert, sokszor nem lehet becsapni!
S mérget vehetsz rá, hogy ez a mutatvány még ezeknek az erkölcsi hulláknak sem fog sikerülni.
Annál sokkal rohadtabb volt a dolog. Rengeteg embert meg is öltek a [Horn] Gyusziék (a pufajkások). Csak hát ez Neked már történelem. Meg sem értetted az utalást... :(
haaat, ti tudjatok... latom, meg meg se volt a balhe az asztorianal, de mar megy a rinya, hogy rendorallam. tudomen, ugy kene nektek mutagatosba egy agyoncsapiott "forradalmar", mint egy falat kenyer, mert hat mifele forradalom az, ha meg egy rendes martirt se voltatok kepesek osszehozni oktoberben... de a vezenylo tabornok megest megprobalja, hatha lesz olyan marha valamelyik hugyosbarom, hogy kicsinaltatja magat az asztorianal 15-en, es akkor lehet majd moszerolni az orszagot a nemzetkozi sajtoban.
zavarogjatok csak, a sok ego kuka, felboritott auto, es langolo barikad majd megteszi a hatasat. Aztan lehet sopankodni, hogy szar ez az orszag, nem szereti a tetveket...
az a gyulevesz banda, amelyik ha kell, ha nem kell a szajara veszi a nemzetet, kisajatitja es bemocskolja annak jelkepeit, permanensen meg akarja menteni a nemzethalaltol, de amelyik mindemellett ugyanerrol a nemzetrol hozzad hasonlo modon velekedik, az megerdemli, hogy az a bizonyos nemzet ugy ikszeljen, hogy az ilyen nyiladekok meg veletlenul se kerulhessenek tobbet a hatalomnak meg a kozelebe se. Tudod ez a nemzet nem is olyan hulye, mint allitod. Nagyon okosan vigyaz arra, hogy a mocsok ne buggyanjon tulontul fel.