Jó lenne ez így, mármint a meglévőek jók, csak kéne még két ember, akik játszanak. 7-8 ember kevés. Németh Ákos csak meggyógyul lassan, és akkor szélesedik eggyel a rotációnk, de még kéne egy, aki leveszi a terhet a többiekről. Tavaly 5 légiós + Voja, Kass, Balogh, Takács Milán mindig játszottak, az 9 ember volt, és még akkor is szűl volt. 10 kéne. És még tavaly nem is volt ennyi Europe Cup meccs.
Pedig lehetne a mai meccsről is beszélni. Bármilyen furcsa, de a vereség ellenére a mai picit már biztatóbb volt. Nagy hátrányból jöttünk vissza, még a győzelem is benne volt. Aztán a végén o-11.
A jövő héten Samokovban győzni kellene, hogy legyen még értelme a két hazai meccsnek.
Amúgy nincs a csapatban olyan játékos, aki kezelni tudná az ilyen helyzeteket, stabilitást tudna adni. Dobáljuk a triplákat, ha bemegy nyerünk, ha nem, nem. Tudom, nagyon leegyszerűsítem.
Rövid a pad, mint eddig is, a mostani gárdával nem jutunk a négybe, nincs meghatározó játékos, az edző már nem tud újdonságot kitalálni. Minden edzőnek elfogy a varázsa előbb-utóbb. 1 év ?, több év ?
Megmondom őszintén én nem érzem azt remelem csak még az idei csapatnál, mint tavaly. Nincs egy Dickey vagy Barnett. Nyertünk szombaton, de idegenben is kellene nem csak itthon. Lehet sok nemzetközi pályán is helytállni.
Elég rosszul kezdtünk. Sok lépéshiba,meg egyéb hibák. Aztán a 2. félidőben szépen összeszedtük magunkat,és nyerhető meccset buktunk 1-2 visszatérő hiba miatt. Kár érte. Smith a sérülése után még visszajött.
89-86 volt ide, aztán 8-0 oda... Kár érte, a második félidőben szépen megfordítottuk pedig. Ráadásul ahogy nézem, lehet, hogy Smith megsérült. Kevesen vagyunk.
Ezt a túlerőltetett triplázást nem értettem, sikeres betörések 80%-a triplára kiadással ért véget a ziccer vagy tempo helyett. Értem én, hogy modern kosárlabda meg minden, de kint ma meg nem Curry állt, hogy beverjen mindent...
Idén egyelőre nagyon nem akar valami összeállni. Így hogy legalább 2 meccses hátrányba kerültünk az élbolytól sem néz ki valami jól az esélyeinket illetően.
A következő 3 meccsből a szolnokit nem hiszem, hogy a mostani állapotunkban behúzzuk, de a másik kettőt kötelező hozni.
Megrázza valaki a vészcsengőt, vagy jó ez így ? Ha heti 2 meccs a probléma, akkor hagyjuk legközelebb a nemzetközit, mert akkor mindkét fronton bukunk. 7/30 a triplamutató, de szórtuk őket végig.
Nagy betli ez. Azért van még pár érdekesség. Azt tudtam, hogy Fazekas értékelhetetlen játékos, de ez a mai Krivacevic ? Hihetetlen.
Azért Smith ma is megcsinálta a show-ját. Egy faultnál szándékost követelt, aztán mérgében ki is hagyta mindkét büntetőt. Azért Zubillaga mai munkájáról is mondjon valaki véleményt. Aki ért hozzá.
Én csak azt láttam,hogy egy gyengén játszó csapat ellen sem mentünk semmire. Rengeteg kihagyott dobás,pumpálás,labda nem jár,gólpassz alig. Pedig megvolt egy nagyobb előny is.Ez ma nagyon szarul nézett ki csapatostul edzőstől. Ez így kevés lesz.
Hát, ha kérhetnék egyet, csak ezt a NER-akadémiát oda-vissza, de sajna úgy tűnik, már ők engedhetnek maguknak többet, beérett a rendszer gyümölcse. Kár érte, szünetig reménykedtem.