Nekem nem fáradtság, főleg úgy nem, hogy az ORTT illetékesét rávezetem a topicra és kérni fogom a hír megerősítését vagy cáfolatát. A többi a gyíkok dolga.
Ne fáradj. Néhány pihentagyú nick (fibo, Váradi Március, mtz82, Orgia007, Bruti, bolabek, feketealbino, Friderikusz Calligarisz stb.) összeállít, hogy elterjesszenek egy hoaxot. Ezek a komák az "autentikus" forrásai a hírnek. Mind ott pezsegnek a Friss Rádió és a Szakács Béla topikokban.
Az oldalt ismerem és ismerem a határozatokat is. Lentebb az íródott, hogy fenn volt az ORTT honlapján majd levevődött. Erre kérdezek rá holnap. Azonban más is megteheti a 429-8600, 267-2590 telefonszámokon.
Egyébként a http://www.ortt.hu/hatarozatok.php?menu_id=38&ev=2006&honap=11&nap=29 lapon semmi nem látható a topic témájával kapcsolatban.
Baszkikám, legalább ne olyan nickkekel duruzsolj már, amikkel exponáltad magad a Szakács Béla topikban. Olyan széles és büdös nyomot húzol magad után, mint egy süllyedő tanker.
mi van, ha vettem egy rádiókészüléket és kifizettem, azért, hogy ingyen hallgassam a keresekedelmi műsort és utána lesz pénzes, és én nem akarok fizetni. akkor mit csináljak a rádiókészülékemmel, kidobjam?
Különben én elképzelhetőnek tartom, hogy valami eldugott igazságmagva van a dolognak (pl. ha valaki a kocsmában egész nap bömbölteti a rádiót, azaz kereskedelmi célra használja, akkor fizetnie kell valamit), de nyilvánvaló, hogy úgy abban a formában, ahogy egyesek itt vízionálják, több mint viccesnek tűnik.
Meg aztán vicces, hogy egyre többen jelentkeznek, hogy rádióban itt, ott, amott ez volt a téma, viszont sehol egy árva link. Gyanús, nagyon gyanús.
(Hogy a rádiónál maradjak: szerintem itt a jereváni rádió híréről van szó, fosztogatnak, nem osztogatnak...)
Biztos lesz valami bérlet. Pl. minden hónap elsején elküldöd fizetésed 20%-át az ORTT-nek, 10%-át személyesen Jáksónak vagy Bochkornak (választhatsz), és akkor cserébe kapsz egy SMS-t, amely igazolja, hogy befizetted az arra a hónapra vonatkozó sápot.
Aztán ha beülsz a BKV buszba, ahol a sofőr éppen mondjuk a Juvenust hallgatja, és rátör az ORTT-kommandó a járműre, hogy jól megböntesse az utasokat tiltott rádióhallgatásért, akkor te csak felmutatod a mobilod kijelzőjét, és megmenekültél.