Nyitotta:N e x t, 2006.10.02 23:44 |
Jópár ellemzést végighallgattam és nincs olyan verziója annak az iránynak, amit Orbán csinál, amiből ő is, és az ország is jól ki tudna jönni. A szocik érthetően nem adják át a hatalmat, mert van reálisnak mondható a következő választásokig eredményeket hozó programjuk.
Orbán egyetlen esélye, hogy most akkora válságot csinál, amibe most belebuknak. Az utcai politizálással önmagában nem ér célt, de ha folymatosan fenn tudja tartani a balhét, akkor az a nemzetközi befektetőket olyan mértékben elbizonytalanithatja, hogy kiviszik a tőkét az országból. És ez már valóban pénzügyi és gazdasági válságot okozna, amitől elszállna az forint árfolyama ... az ország jelentős része devizában törleszt ... száz módon megérezné mindenki.
Szval szerintem Orbán azon az áron is királyt akar csinálni magából, ha ehhez az egész országot a sárba kell taposnia.
Gyurcsány és bandája az utóbbi négy évben rengeteget lopott privatizált, és a továbbiakban a monopolhelyzetben levő állami cégeket is szeretné! Pl. a Máv
Ennek beláthatatlan következményei lennének!
(Kevesebb bakter --> kevesebb kiadás --> több baleset --> több SZDSZ!!!!)
A nemzetközi befektetőket elbátortalanítja egy olyan megalapozatlan program mely szerint a rövid távú fiskális problémákat hosszú távo megoldásokkal rendbelehet hozni mert csodaszerűen minden változik ahogy ő lesz a hatalmon és nem más... Higyjük el csak adjuk neki azt a széket... Szinte látom, hogy esténként ezért sír...
Mondják, akik az orruk hegyét is csak távcsővel látják. Van egy rakás szakember kishazánkban, akik a tényeket is részleteikben ismerik meg a tényleges gazdasági összefüggéseket, plusz a politikai játszmákat, amik folytak évek óta. Ők mást mondanak. Nem azért mondom, mert én bárkinek a véleményét szajkóznám, hanem pont azért mert sok ellemzést figyelmesen meghallgattam. Neked is tanácsolom, nem szégyen okosabb és/vagy nagyobb rálátással rendelekező emberek jó meglátásaiból tanulni. Sőt alighanem itt kezdődik az értelem ....
Az EU Néppárt már hisztizett ma, hogy a "kormány monnyon le" A túristák visszamondják az útjaikat Sok konferencia maradt el A rendőrségi biztosítások, a tv ostrom, a takarítás stb. költségei már a csillagos eget súrolják.... A forint zuhan mint a szar amikor bejelentette 72 órás határidőt....