Keresés

Részletes keresés

bullseye Creative Commons License 2006.10.25 0 0 101

szerintem meg jók a régi jók, de tényleg kellene 1-2 brutál poénos jelenet is, ha már komédiát forgatnak a sztori szerint (a science-smience mondjuk annak tűnt...)

és FONTOS! olyan órát szeretnék, mint ami Matt szobájában van! tudja valaki hol lehet kapni? (a G. Marx idézet nem fontos - látod Sally, újabb klasszikus...)

Előzmény: SunshineSally (100)
SunshineSally Creative Commons License 2006.10.25 0 0 100
szerintem Sorkinnak nem kéne klasszikus (vagy más oldalról nézve szakállas!!!) poénokkal operálnia. tud ô eredetit is...

persze, nem várok én sem 10 velôs mondatot percenként, de azért amikor hangsúlyos helyen van a mondat, nem ártana, ha ütne :-)
Előzmény: bullseye (98)
bullseye Creative Commons License 2006.10.25 0 0 99
letölteni a legutóbbi állásfoglalás alapján még valamennyire elnézett, csak visszaosztani tilos... de sajna a megosztóprogik azonnal vissza is osztják a már meglévő töredékeket...
Előzmény: tejbegrrr!!! (97)
bullseye Creative Commons License 2006.10.25 0 0 98
azért az sem lenne túl életszerű, ha a sorozatban mindíg mindenki nagyon velőset és egyben humorosat mondana... a dont slam - the door ráadásul klasszikus, évtizedes poén, ezért is van helye a sorozatban
Előzmény: SunshineSally (94)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.24 0 0 97
Rengeteg helyről le tudod tölteni, csak nem szabad! :) Ezzel csak számítógéppel és szélessávú internet-kapcsolattal egyenesben tudsz NBC-t nézni, a minőség persze bőven hagy kívánnivalót...
Előzmény: marysue (96)
marysue Creative Commons License 2006.10.24 0 0 96

Irigykedem, hogy te meg tudod nézni az aktuális részeket.

Az nbc oldalán kívül van más ahonnan ezt le lehet tölteni, vagy műholdat ha veszek be tudom fogni az nbc-t?

marysue Creative Commons License 2006.10.24 0 0 95

Sajnos ebben nem tudok veled lépést tartani, mert ides tova 3 hete még a 2 perces részeket sem tudom letölteni (nem nyílik a fájl), így mindent a kritikákból tudok elolvasni, meg ha éppen méltoztatik valamelyikmkinti rokonaom vagy ismerősöm egy élménybeszámolót adni, dehát sajna a kinti jogászok ugyanolyan munkamániásak mint a család itteni fele....

SunshineSally Creative Commons License 2006.10.24 0 0 94
na jó, de arnold-on kívül ki nem demokrata? :-) vagy számíthatunk whoopi-ra is? (remélem nem) de hogy konkrétan kritizáljak is, még mindig nagyon meg tudnám ütni a főszöszit, matt szerelmét. szörnyű a színésznő is, meg ahogy meg van írva, például... ...SPOILER!!! ... ... Sorkin tényleg azt akarja beadni, hogy az (általa) okosnak beállított nő, miután megtudja, hogy a volt pasija a lehető legnagyobb kakiban van, amibe író keveredhet, odamegy hozzá, és egy csókról kezd el hadoválni? még jó, hogy leugatják a fejét! (bár én ezt egyáltalán nem sajnáltam). vagy hogy azzal kell zárnia a "ladies and gentlemen, sting" jelenetben, hogy you rock my socks off? jézus! ennél jobbat tud Sorkin. plusz amanda peet (a másik anti-színésznő) a nagy vita után (aminek van egy nagyon jó zárósora, hogy mi van a hapi ajtajára írva) kijön a "don't slam... the door"-ral??? én szégyelltem magam, hogy ezt Sorkin tényleg leírta. vannak már jó mondatok, de aztán az ilyenek megölik az egészet.
Előzmény: marysue (92)
marysue Creative Commons License 2006.10.24 0 0 93
Ugyan a ma megjelent kritikák megint nem zengtek himnuszt a sorozatról, de megy és műsoron van
Előzmény: marysue (92)
marysue Creative Commons License 2006.10.24 0 0 92
Egyet értek és remélem hogy Christine Lahti marad, mert pazar a humora és magán megnyilatkozásaiban is nagyon bírom (Mellesleg eléggé a baráti körből kerülnek ki a szereplők, és talán ez is belterjessé teszi a külső szemlélők számára. Az USA-ban ugyanis elég ismert demokrata aktivistáknak számít a társaság nagy része)
Előzmény: SunshineSally (91)
SunshineSally Creative Commons License 2006.10.24 0 0 91
szóval javul a sorozat, de... :-) a szkeccsek még mindig botrányosan rosszak, így még mindig nem bizonyították, hogy matt lenne a legfaszább író a városban. a szeretlek-nem szeretlek-szakítsunk már-kedvenc dalunk stingtől nagyon rossz irány szerintem, sokkal jobb lenne, ha járnának: nem lenne ez a szenvedés, amiről minden rész fele szól, de akkor is lehetne remek konfliktusokat kreálni nekik... de hé, Christine Lahti, végre egy jó színésznő :-)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.10.21 0 0 90
"Hiába rajongunk a Studio60-ért, ha az amerikai nézők nem, "túl bonyolult", "sokat beszélnek és azt is gyorsan", ezeket kinti fórumokon olvashatjuk a sorozatot kritizálóktól, hát igen, három történetszál és az ájlávjúbetty színvonalú kinyilatkoztatásoknál bonyolultabb mondatok már meghaladják az ottani átlagember értelmi szintjét. Október 30-án egy másik gyengélkedő sorozatot tolnak be a helyére (Friday Night Lights), és feltehetően újabb indőpontot keresnek az egyébként zseniális sorozatnak."  :(((((
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.20 0 0 89
Mindannyiunk érdekében remélem, hogy ez mihamarabb bekövetkezik! :)
Előzmény: marysue (87)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.20 0 0 88
Nekifutok, javítsátok bátran, (a set értelmezésében pl. korántsem vagyok biztos): A Studio 60 okos, szellemes és jól megírt, szereplőgárdája legalább olyan megnyerő, mint a műsor maga. A kezdeti panaszok ellenére, melyek szerint a sorozat "túl okos", a nézettség nő és ez a folyamat remélhetőleg folytatódni fog. Tegyen magának egy szívességet és nézzen jó televíziót - még ha azt is gondolja, ez "túl okos", talán segíthet egy-két dologban.

Érdekes, mert mintha úgy tudtuk volna, hogy a nézettség zuhan... Ez nem valami marketingszöveg? :)
Előzmény: marysue (85)
marysue Creative Commons License 2006.10.20 0 0 87
Ha a szakemberek igazat mondtak, akkor legkésőbb vasárnap visszaköltözhetek felújított otthonomba és beüzemelhetem a számítógép parkomat is újra, s akkor régi önmagamhoz híven pontosabban és gyakrabban (képekkel társítva) folytathatom fórumi tagságomat. Tejbe ez a másik topikra is vonatkozik.
Előzmény: tejbegrrr!!! (84)
marysue Creative Commons License 2006.10.20 0 0 86
Ugyancsak friss hír: Amanda Peet terhes, míg a sorozatban facér. Még nem tudják, hogyan oldják meg, de lehet hogy a sorozatban végül Bradley Whitford lesz az apa. Erre Brad azt nyilatkoztam hogy szívesen, hiszen az életben is apa. (ja és mellesleg szuper jó fejek a gyerekei. A nagyobbik lánya (csupán 6 éves, de) olyan jó rejtett kamerás képeket készít az apjáról, hogy a baráti kör sokszor hecceli ezzel Bradley-t) A West Wing alatt végigcsinált 2 kismano világra jöttét így az életben i tud segíteni tanácsokkal és ötletekkel Amanda Peet-nek.
marysue Creative Commons License 2006.10.20 0 0 85
na ezt le nem fordítom magyarosra, a lényegét értem de nem ártana egy magyaros fordítás is. Amúgy ez egy példá a pozitív kritikára: "Studio 60" is smart, witty and well-written, with a set as flashy as the show itself. Despite the initial "it's too smart" complaints, ratings have picked up, and should hopefully continue to improve. Do yourself a favor and watch "good" television - even if you think it is "too smart," maybe it will help you with a thing or two. "
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.19 0 0 84
Azt hiszem, elkezdek tévéműsorokat gyártani... :)
Előzmény: marysue (83)
marysue Creative Commons License 2006.10.19 0 0 83
itt valamit megkevertek, mivel valami jogfenntartás mellett adta át a jogot a Warner az NBC-nek
Előzmény: tejbegrrr!!! (82)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.19 0 0 82
Ezt nem értem. A tévétársaság fizet a gyártónak, amiért annak sorozata nem hozza az elvárt nézőszámot? Nem fordítva kéne lennie? :)
Előzmény: marysue (81)
marysue Creative Commons License 2006.10.19 0 0 81
Egyes ellemzők azt firtatták ami földön, hogy több olyan ma már sikeresen menő sorozat is van az nbc de más csatornák történetében, amik az 1 évad dvd kijövetele után lett népszerű, s bíznak hogy ez erre a sorozatra is igaz lesz. Az már biztos, hogy az NBC-nek kártérítést kell fizetnie az 5 rész eredménytelensége miatt a Warner-nek, ami a hirek szerint nem kis összeg lesz.
marysue Creative Commons License 2006.10.19 0 0 80
egy valami biztos a nézettsége amerikai és nbc szinten negativ rekordot közelített ezen a héten.
Előzmény: tejbegrrr!!! (79)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.19 0 0 79
Bad news 2:

Ausiello scoopmester azt mondja, hogy október 30-én hétfőn este 10-kor a Studio 60 helyett Friday Night Lights lesz. Az NBC bepróbálja, hátha az amerikai focisták leverik a What about Brian-t. Elvileg egyszeri próbálkozás lesz, de ha jobban hoz, mint a Sorkin-dramedy akkor valszeg hosszabb távra is befészkelheti magát.

A sorozatjunkie cikkének kommentjében valaki már megelőlegezi a cancelt... :(((
Coyote013 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 78
Azt tom, de nekem magyar kéne:-)
Előzmény: XyRia (77)
XyRia Creative Commons License 2006.10.16 0 0 77
3ashoz mar angol van a feliratok.hu-n
Előzmény: Coyote013 (76)
Coyote013 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 76
Jól gondolom, hogy a 3. és 4. részhez még nincs felirat, v csak én nem találom??
XyRia Creative Commons License 2006.10.15 0 0 75
Megneztem a pilotot, nagyon jo :o)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.15 0 0 74
Persze, csak mikor? :)
Előzmény: efzsuzsa (73)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.10.15 0 0 73
 Figyu! Ha egyször már megveszik, persze óvatoskásan...néha fél (!!!) évadokat( ongyuk, ezt nem is értem)...akkor azt már le is adják...
Előzmény: tejbegrrr!!! (72)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.15 0 0 72
Nem a megvásárlás, hanem a vetítés időpontja függ-e az amerikai adásbakerüléstől, ezen agyaltam. Bár talán te is erre gondolsz... :)))
Előzmény: marysue (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!