Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Eléggé sokatmondó, hogy kikkel mutatják be az új mezt az Ineosnál. Nagyon sajnálom, hogy Bernal nem volt képes felépülni a bukásából, mert az ő támadó szelleme és küzdeni tudása méltó lett volna Pogacarhoz:(((
Persze él bennem a remény, hogy azért nem láttuk idén az év nagyobb részében, mert dolgoztak rajta doktorok, biokémikusok, vegyészek, edzők.
Bár én sem szeretem különösebben, mert csak egy hülye varacskolja össze magát és a kerékpárt, de elképesztően kemény sport. 1 órán keresztül mennek izomból, pihenő és kiengedés nélkül - kurva kemény dolog! Az, hogy a belgák és a hollandok ennyire imádják, biztos nem azért van, mert milyen jó söröket főznek, amik a rendkívül magas alkoholtartalom miatt érdekes dolgokra sarkallják az embert:)
Vittük ma ki a Sulyok ööö... Novák ööö... Áder régi bútorait egy raktárba, és jött szembe a budakeszi úton a huplin iszonyatállatul a Pelikánjani, úgy 40+ sebességgel. Gondolom most is sportol a jövő évi időfutam miatt. Becsülendő!
Én biztos nem adnék érte pénzt, ahogy látom inkább társasági esemény , street food sorok vannak , evés meg ivás amig a versenyzők dagonyáznak a sárban.
A darts is kocsma sportág, ott is az a lényeg hogy akár csirke jelmezben is lehet közben sörözni. :)
Azért én ott lennék egy csapatpettingen, amikor a rokonságok bemennek, és tanácsolják a reménybeli porfelhőlovagoknak, hogyan kell a sprintben helyezkedni, illetve mikor kell a hegyen belószolni:)))
Ivan Quaranta volt az egyik a kevesek közül, akik a fénykorában lévő Cipollinit 1:1-ben meg tudták verni. Simoni 12 évesen már megmászta a Pordoi-t...