Keresés

Részletes keresés

Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 89
Ne viccelj. Medgyessyt is lehetett.
Előzmény: Játék a tetükkel (88)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2006.08.18 0 0 88
Egy megjegyzés. Gyurcsányt már nem lehet idő előtt elzavarni. Az valamikor 2005 nyarán lett volna aktuális.
Előzmény: Or Kán (-)
Derek Creative Commons License 2006.08.18 0 0 87
Miert rontod el a szorakozasukat,hadd almodozzanak
Előzmény: kiski (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.18 0 0 86

...jobban járnánk egy uniós csődbiztossal, mit ezzel a tetűláda elittel, amink van...

/by Indián/

Előzmény: kiski (83)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 85
Már mondtam: a topik nem a forradalomról szól, én meg aztán pláne nem akarok ilyet csinálni. Egyszerű hipotézis a dolog, aminek az esélye ma már nem nulla. Ennyi, nem több és ha megkérhetlek ne is akarj mást belemagyarázni.
Előzmény: rokakutya (81)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 84
Ez az a lehetőség, ami Fletó esetében nem lesz annyira egyszerű és sima ügy, mint annak a szerencsétlen, tartás nélküli Medgyessynél volt.
Előzmény: McLek (77)
kiski Creative Commons License 2006.08.18 0 0 83

Mi ebben a sajnos? Nekem teljesen jól megfelel, ha törvényesen választott kormányunk van és az is, hogy azt csak törvényes módon lehet leváltani.

Valahogy nincs kedvem fegyveres csőcseléket látni az utcákon randalírozni.

Előzmény: feribiro (80)
nekemnyóc Creative Commons License 2006.08.18 0 0 82

Az egyik tévedés: Gyurcsány két éve miniszterelnök és nem 5-6.

A másik: a kalandor címet Orbán már korábban kivívta magának...

Előzmény: Or Kán (-)
rokakutya Creative Commons License 2006.08.18 0 0 81

"Az ember jogérzéke azt súgja, hogy azért a csalásért, amit Gyurcsányék a 2006-os választás során és után műveltek, már rég börtön járna."

Ja ja! és ha Simicska lenne az APEH elnök, Pintér a belügyminiszter és Polt a legfőbb ügyész.... valszeg be is csuknák, csak tudod én nem szeretnék, szerettem ilyen légkörben élni. És rajtanm kívűl még a választásokon résztvevők többsége sem.

De te nyugodtan csinálj forradalmat - ha már választást nyerni nem sikerült :(

Előzmény: Or Kán (74)
feribiro Creative Commons License 2006.08.18 0 0 80
Sajnos igazad lehet. Sajnos.
lujo2 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 79
Ok egy spontán elégedettlenség után az euró 500 Ft lesz, jóval nagyobb infláció. Aztán fel lehet tenni a kérdés, nem lett volna-e jobb, ha marad a 30%-al megemelt gázár, a néhány száz Ft-os vizitdíj, stb. Mert tévedés azt hinni, egy népfelkelés közelebb hozná az euró bevezetésének idejét. Sőt!
Előzmény: Or Kán (69)
feribiro Creative Commons License 2006.08.18 0 0 78
Sajnos a hatalmon lévő emberek anyagi hatalommal is bírnak. így meg tudják fizetni (persze az adófizetők pénzéből) a penge-agyú rafkós elemzőket, akik pontosan be tudják lőni, hogy meddig lehet feszíteni a húrt.
Hogyan kell adagolni a népnek; milyen időközönként; milyen mértékben...

A legtöbb birka pedig csak nyel. Nem mintha én kivétel lennék.
Sokan nem foglalkoznak az egésszel, mert tehetetlennek érzik magukat. Abból viszont csak az következhet, hogy az ember bosszankodik. És mivel ez a tevékenység nem mindenkit dob fel, így az ember elkezd nem foglalkozni vele. Csak nyel.

Jó lenne, hogy most már egy kicsit Gyurcsányék nyelnének.
Előzmény: Or Kán (74)
McLek Creative Commons License 2006.08.18 0 0 77

Ha tovább esik az MSZP népszerűsége, és a helyi elvtársak nem jutnak kellő pozihoz az önkormányzatokban, akkor Megyóhoz hasonlóan saját elvtársai fogják Fecót elröpíteni, természetesen a szokott módon. Érdemei elismerése mellett, rossz egészségi állapotára hivatkozva, saját kérésére felmentik.

kiski Creative Commons License 2006.08.18 0 0 76

Gyurcsány elzavarásához egyszerűen kell szerezni az országgyűlési választásokon 50%+1 szavazatot. Végtelenül egyszerű a képlet.

Ugyancsak megfelelő lehetőség, hogy a Parlament többsége másik kormányfőjelölt egyidejű megnevezésével leváltja.

Aláírásgyűjtés nem játszik, taxisblokád nem jáccik, népfölkelésnek nincs elegendő támogatottsága, katonai puccs katonák híján nem alternatíva.

Előzmény: feribiro (70)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 75

Ne szervezkedjünk, ha megkérhetlek.

Előzmény: feribiro (70)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 74

"Az érdekes a politikában az, hogy bűntetlenül és felelősség nélkül lehet tenni bármit. "

Fején találtad a szöget. Az ember jogérzéke azt súgja, hogy azért a csalásért, amit Gyurcsányék a 2006-os választás során és után műveltek, már rég börtön járna.

Előzmény: feribiro (68)
BENTA Creative Commons License 2006.08.18 0 0 73
OK. Majd meglátjuk:)
Előzmény: Or Kán (69)
originalqszi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 72
Még harc árán sem fog lemondani!!!!!!!:((((( Neki ez az életeleme, kiskorában már kitűzte magának, hogy Kádár utódja lesz, ha maradt volna a dolog, akkor most ő a Jani, csak sokkal többet lopna:DDDDDDD
BENTA Creative Commons License 2006.08.18 0 0 71

Mármint az, hogy szerinted 10%( +-10% hibával) el akarja zavarni, és ez femegy októberre szerinetd 50%-ra (+-10% hibával).

Nos egyrészt nem osztottad meg velünk, hogy  a becslésed milyen statisztikán alapul, másrészt hogy realizálódik majd ez az elégedetlenség.

Egyébként azt sem értem, miért lenne előrevivő az ország szempontjából pusztán egy fejcsere.

Előzmény: Or Kán (67)
feribiro Creative Commons License 2006.08.18 0 0 70
Azt tudjátok, hogy mit kellene tenni Gyurcsány elzavarásához?

- aláírásgyűjtés? mennyi kellene?
- taxis blokád?

Mit gondoltok, hogyan lehetne egy ilyen dolgot megszervezni?
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 69
Amennyiben az emberekből spontán és elemi erővel kitör az elégedetlenség, ott és akkor bármi előfordulhat, ez kiszámíthatatlan. Amennyiben ezzel az elégedetlenséggel az mszp elkezd komolyan számolni, visszahívják Gyurcsányt, de ennek kimenetele is több értékű. Szóval, majd meglátjuk. :)
Előzmény: BENTA (66)
feribiro Creative Commons License 2006.08.18 0 0 68
Én sajnos úgy gondolom, hogy az ország kormányzására egyik mai pártunk sem alkalmas.

Sajnos a mostanában felbukkanó megszorítások azt támasztják alá, hogy Gyurcsányék nagyon elszúrtak valamit az előző ciklus alatt. Remélem ezt senki nem vitatja, hiszen a megszorításokkal saját kormányzásuk után álltak elő, vagyis saját maguk kormányzása után kellenek a korrekciók.

- Ha valóban szükség van a megszorításokra és ezt az előző ciklus alatt Gyurcsányék NEM TUDTÁK, akkor azért kellene elzavarni őket
- ha TUDTÁK, csak nem hozták nyilvánosságra, akkor meg azért kellene elzavarni őket

Kétség kívül nagyon meggyőzően tud beszélni Gyurcsány, hogy szükség van a megszorításokra. A beszédeiből nekem mindig úgy tűnik, mintha ÉN (MI) is tehetnék arról, hogy az ország ide jutott. És most azért fog fájni, mert ÉN szúrtam el.

Én nagyon örülnék, ha az MSZP-t el lehetne zavarni, viszont nem tudom, hogy ki lenne jó helyette. Szerintem sajnos bárki JOBB lenne helyettük, de jelenleg senki nem lenne MEGFELELŐ!

Ez a szar helyzet.

Az érdekes a politikában az, hogy bűntetlenül és felelősség nélkül lehet tenni bármit. Ha én rosszul csinálnék valamit a munkahelyemen és abból másoknak anyagi kára származna, akkor örülhetnék, ha nem rúgnának ki érte. Ha a politikusok elk..ják az országott, akkor a birka nép újra megválasztja őket.
Miért van ez így?
Lehet, hogy politikusnak kellene mennem...
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 67
Még a kedvedért sem bocsátkoznék ismétlésbe.:)
Előzmény: BENTA (64)
BENTA Creative Commons License 2006.08.18 0 0 66
Akkor milyen alternativára látsz REÁLIS esélyt?
Előzmény: Or Kán (61)
BENTA Creative Commons License 2006.08.18 0 0 65
Nem tudunk szöveget értelmezni? Nem tudunk szöveget értelmezni?
Előzmény: borosodó (62)
BENTA Creative Commons License 2006.08.18 0 0 64

Mi az a realitás, amire hivatkozol?

Előzmény: Or Kán (58)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 63
Akkor már én nyertem.:)
Előzmény: Indián (59)
borosodó Creative Commons License 2006.08.18 0 0 62

fenyegetőzünk fenyegetőzümk?

Előzmény: BENTA (55)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.18 0 0 61
A topikcím ez: "...idő elött el lesz zavarva". Ennek több módja lehetséges, ezek közül a nép általi elzavarás csak az egyik, és az sem feltétlenül jelent forradalmat.
Előzmény: BENTA (57)
Indián Creative Commons License 2006.08.18 0 0 59
Jaaa, de hozzáteszem, hogy akkó' gyün Lusta Dick... éééés?
Előzmény: Or Kán (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!