Ez most jött Angliából, nagyon érdekes első sorozatos darab. Hihetetlenül finom a váltó, a kuplung, a kormány és a fék, olyan mint egy modern új autó. Nagyon jól is megy.
Ja értem. A méret 4,5Jx 14", de itt a bordáshüvely és a bordásagy, meg a kúpok mérete lényeges. De sajnos erről nincs infóm, Neked kellene utánanézni. Miért nem jók a fent lévő kerekeid?
Dobsz egy mélt a nickem mögé tett 2 kukac index pont hu-ra? Vagy hirdetésben levő telefonszámon hívhatlak? A küllős felnik érdekelnének. Mekkorák, és mibe kerülne az öt darab? Kicsit feldobnám Tökömtuggyát, ha kiadja a malacpersely.
Ezenkívül küllős kerék garnitúra (5 db. a központi anyákkal és egy kormányművön kívül komplett, küllős kerekes kerékagyakkkal felszerelt MGB első futómű, a krómos lökhárítós kivitelhez.
Valami ilyesmi lehet, hogy létezik, de nekem kicsit "arisztokratikusnak" tűntek a tagok, amikor láttam őket egyszer a Velodrom Millenárison. Talán pizo többet tud róluk.
Kicsit OFF, de az én gyerek miért nem kattintgat 225 dolláros Austin-Healeyre? Kollégám szerint én is rákattinthatok, de félek, hogy a nejem szerint az "renonc" lene. :-)
Ja, és besumákoltam vele az MG-k közé egy potya futamra, aztán a kit caroknál újra futottam. A legjobb a morzsa parti volt a végén, akkor már a Bogarak közt is futhattam. Ilyen volt:
Itt nem OFF, sőt a nevezett autók listáját nézve nagyon is ON: holnap Velodrom Millenáris, ősz. Kint leszek Tökömtuggyával, és egy szabad bal eggyel. Ez utóbbi azért érdekes, mert megveszem a 7000 Ft-os "autózós" jegyet, tehát aki korhű ruhában jön, az beülhet körözni. Bár mivel a topik törzsközönségének egyharmada Angliában múlatja az időt, az invitálás max. pizonak szólhat. :-)