Az a sliccgomb, hogy igen kevés az a forintegység, ami az aljának-közepének jut. Őket nem vigasztalja, hogy te jól keresel, ha ők csak sliccgombot látnak.
nyugi, valaki mindig marad, látom képtelen vagy idolod egypártrendszerétől elszakadni, Lengyelo.-ban lenullázta magát a baloldal, mégsem hallom, hogy nemzethalál és dögvész lenne, meg egypártrendszer, de ha axiómaként csak az egyorbán ltezik számodra, akkor tényleg itt a világvége...
Pl. a kórházprivatizációt, amit Mikola bácsi kezdett el még anno 2002-ben. Igen. Konstruktív ellenzék, ami nem a bólogatást jelenti, hanem az építô munkát.
egy megtört, zavarodott öregember beszélt ma, aki politikai karrierjének csúfos utolsó éveit (hónapjait?) kezdte meg szavainak túl nagy jelentőséget már nem kell tulajdonítani...
A többség pedig akkor nem vevő a balhéra, ha jut panem. Ha nincs, akkor megoldás a circus.
Van pénzetek egy kis osztogatásra, hogy igaz legyen az állításod népszerűség, vesztés-nyerés dimenziókban?.;)))
Egyébként az orbáni bemutató egyben választási lehetőség is, üzenetként fel lehet fogni akár. Tud ő Csurka is lenni, csak sokkal szofisztikáltabban és szélesebb sprektumnak játszva, nagyobb támogatottsággal.
Nem figyeltél. Nem konstruktív, hanem alkotó ellenzékiséget ígért. Hogy az meg mit jelent? Majd kiderül, mikor a parlamentben is a konstruktivitást kérik rajta számon.
Hát, ha neked a parlamenti ricsaj fontosabb, mint az ország építését elôsegítô munka, akkor nagyon tudlak sajnálni. Tudom, tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene. A hatalomért mindent. Nem baj, ha így folytatjátok, 2010-re meglesz a 2/3-os többség a fityisz nélkül és akkor tényleg nem lesz muszáj neki bejárni a munkahelyére.
Ez eddig is nagyjából így volt, hogy ha szóltak hozzá valamit, akkor rögtön visszaanyázott, oszt jónapot:) Én csak azt hittem, valamit tanult a tapasztalatból, márminthogy mostmár nem annyira jön be az agresszivitás... Tudom, optimista vagyok:)
Ez a csökött gazember ismét bizonyította a sokat tagadott rohadt antiszemita alaphangját! A pénztulajdonosok akik futtatták milyen szagúak voltak? Akkor nem volt büdös, kis rohadék!
Talán a vespasianusi gondolat, a pecunia non olet továbbvitele, hogy a pénznek ugyan nincs, de a gazdájának, aki ugyebár szarból csinálta, no, annak már van. Ez illeszkedik is a gondolatmenetébe, pénztőke versus munkajövedelem. Csurka legalább ennél jóval direktebb volt, amikor izraeli tőkézett egy jót a bukta után. Szvsz fölösleges elemezgetni, szerintem csak fingott egy jót a nulláslisztbe.
Orbán úgy gondolja, hogy a komcsik egyék csak meg azt amit négy év alatt főztek, nincs konstruktivitás. Mindez nyilvánvaló céllal tett kijelentés eleve konkrét helyzet elé állítja azt a ballib média- és egyéb kasza kapa kerülő elitikus ösztönjószágokat, akik szerették volna egy nemzeti összfogással kendőzni mindazt a felelősséget ami egyedül őket illeti a szarhegy legyártásában. Ezek után nehéz lesz a negédeskedés, ha Orbán harciasan nyitott. Kénytelenek lesznek visszatámadni és máris áll a bál. Ezek után azt mondani, hogy persze csak az Orbán nem akarja, de ők igen, röhejes és hiteltelen lesz, ha visszatámadnak. Ha nem lesz visszatámadás, akkor meg aabszemen röhigcsélhetünk egy ideig.
Én kimondottan örülök. Lesz itt non-stop ricsaj a parlamentben, most sem maradunk vihánc nélkül.;))