Keresés

Részletes keresés

netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 121
röhej, de mosóporok miatt öljük ám itt egymást. jobboldalinak jobboldali vagyok, és mérsékelten liberális is. mindez olyan értelemeben, ahogy az angolszászok használják. de ezek a fogalmak mára teljesen az értelmüket vesztették...

btw te hány magyarországot lácc? mert én csak 1et...
Előzmény: jakobi (117)
kilenctizenegy Creative Commons License 2006.04.24 0 0 120

"Viszont rosszul tette, hogy távozni kényszerítette Tölgyessyt (és másokat is)"

Az SZDSZ nem kényszerítette távozásra Tölgyessyt. Pártelnök volt majd' egy évig, rosszul csinálta, megbukott. Onnantól nem fogadott el semmilyen tisztséget, Orbán átcsábította, ő ment. Lelke rajta. Nagyon sokan sajnálták az SZDSZ-ből.

Mások, Kis János, TGM, Eörsi István önként léptek ki, mindenkit inkább visszatartott volna a párttagság.

Akiket a francba kívánnának, az egy istennek nem akar kilépni, sőt, saját régiója hátán mindig újra a csúcs közelében van. 

Előzmény: jakobi (94)
-Survivor Creative Commons License 2006.04.24 0 0 119

na ne viccelj.
gazarkader jani?

annyi is lenne a maradek fidesznek.

habar.....jeden das seine ;-))

.

Előzmény: Neocortex (53)
-Survivor Creative Commons License 2006.04.24 0 0 118
all a lada sor.
hogy milyen formaban lesz a visszateres, (ha egyaltalan eltunik!) azt nem tudom. es nem 2-3 ciklus, hanem hamarabb. de mondom, lehet hogy el sem tunik, csak kicsit visszavonul.
(en mint a nep egyszeru fia, Budweisert iszom:-)) , de ha nagyon meg akarsz lepni, akkor Bass Ale :-)) )

.
Előzmény: BigMouth (46)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 117
Érdekes. Egy másik topikból sikerült téged jobboldali szavazóként azonosítanom (pl. helyretettél egy szánalmas rasszistát). Erre eddig nem jöttem rá. Lehet, hogy szerinted sem "bal" és "jobb" közt vannak a határok? Lehet, hogy mindkét oldalon vannak karakán, becsületes emberek, s ez esetben ninccs két Magyarország?
Előzmény: netizen (111)
-Survivor Creative Commons License 2006.04.24 0 0 116
"......a fidesznek muszáj lesz együttműködnie az mdf-fel, és ez orbánnal már nem lehetséges. jól felismerte, hogy együttműködés nélkül a jobboldal nem győzhet. de erre ő már képtelen. bármennyire fáj a rajongóknak, egyértelmű, hogy orbán politikai hulla...."

Nono!!
csinalt mar az Orban egy-ket politikai zsonglormutatvanyt!!
szoval ezzel a politikai hulla titulussal en az Orbant illetoen nagyon ovatosan bannek. atalakulas, atrendezodes valszeg lesz....es Orban valszeg marad a porondon. csak esetleg "atoltozik" neptribunbol valami massa. :-)

.
Előzmény: BigMouth (43)
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 115
ha ez így lenne, nem repülnének ilyen alacsony szinvonalon a választási kampányok...
Előzmény: jakobi (114)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 114
Na, ez több csatlakozóról is kiderült azóta... De 1. az EU nem olyan hülye, mint amilyennek néha látszik 2. én bízom abban, hogy felelős politika lesz, nem a szép vagy tűrhető statisztika kedvéért. Eccerűen hiszek a rációban, abban, hogy az emberek nagyobbik része, legyen politikus vagy közember, képes felismerni a saját érdekeit, ami többé-kevésbé (inkább többé!) egybeesik a közérdekkel.
Előzmény: BigMouth (110)
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 113
tedd le azt a baltát. arról beszélgettünk, hogy a kormány valószínűleg megpróbálja elsunnyogni a konvergenciaprogram teljesítésének ... khm ... apróbb fennakadásait Brüsszel felé. tekintettel arra, hogy a határidő után lesznek az őszi önki választások.
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 112
basszus fáradt vagyok. modi töröld az előző postomat.
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 111
bocs de mit is kéne sunnyogni? van egy potenciális szavazóbázis, ami nem kicsi, csak a kormány alakításhoz nem elég. megsemmisítő vereségről, csak jelentősebb szavazótábor-vesztés esetén lehetne beszélni.
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 110
csatlakozáskor mi volt, édes anyám. a csillagot letagadták az égről.
Előzmény: jakobi (109)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 109
van benne igazság. Legszívesebben tényleg elsunnyognák. De egyszerűen nem fog menni, és ezt ők is tudják.
Előzmény: BigMouth (105)
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 108
jut eszembe, mi van a Szájerrel? Őt például ki lehetne tenni az ablakba, Orbán látszatvisszavonulása esetére.
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 107
szvsz nagyon nem értesz te dolgokat...
Előzmény: kakukkboy (106)
kakukkboy Creative Commons License 2006.04.24 0 0 106

1. Én is ezt kívánom.

:o)

2. Szted az országban mennyien élnek meg a külkereskedelem nélkül!

Előzmény: netizen (100)
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 105
erre nekem is van egy huszasom, mármint hogy megpróbálják elsunnyogni.
Előzmény: netizen (103)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 104
"miért utólag reménykedsz a döntésed helyességében?"

Ez talált. Abszolút jogos kérdés. De nem csak ködös remények vezettek a szavazásban. Úgy ítéltem meg, hogy a koalíció (azon belül is az Szdsz) a gazdasági racionalitás pártján áll. Gy persze próbált a kecskének meg a káposztának is ígérni, de ha más nem, hát az üzletember énje be kell láttassa vele, hogy nem lehet tovább kamuzni.
Előzmény: netizen (103)
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 103
de azt is mondják, hogy az utóbbi években túl volt értékelve, ami nekünk persze jó volt, pl. ha utaztunk, de a gazdaság sok szereplőjének nem. minden árfolyamszint esetére vannak érdekeltek és ellenérdekeltek. de úgy tudom a magas árfolyamon is dübörögött a gazdaság, nem? én nemtom mi az, hogy optimális szint, ill tudom: az, ahogy a piac beárazza. az utóbbi évek forinterősödése az euro-bevezetési kilátásoknak szólt.

a konv programról mint irtam volt, meg fogják próbálni elkamuzni. eddig ez bejött és tuti belpol krízis lenne azonnal, ha komolyan lépni kell.

miért utólag reménykedsz a döntésed helyességében?
Előzmény: jakobi (99)
Ámokfutó Creative Commons License 2006.04.24 0 0 102
munkát ! kenyeret !
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 101
Maradjuk annyiban, hogy ezt némiképp máshogy látjuk. Szívesen elcsevegnék erről, de itt nem tartozik szorosan a témához.
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 100
a) legyen neked a te hited szerint.

b) hány külkereskedő van az országban és hány olyan, aki nemaz, hmm? És aki nemaz, az szerinted nem fogja majd vissza a fogyaztását a közeljövőben?
Előzmény: kakukkboy (98)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 99
Bevallom, nem értek a gazdasághoz. Volt már a HUF 300 Eu is néhány éve, de azt is mondják, hogy az utóbbi években túl volt értékelve, ami nekünk persze jó volt, pl. ha utaztunk, de a gazdaság sok szereplőjének nem. Lehet, hogy van egy optimális szint, ami a polgároknak még elviselhető és a piac is ki tud egyezni vele, de ebben nem akarok okoskodni.
Nem lehet kivárni az őszi választásokat, mert szeptemberben le kell tenni a konvergencia programot. Ez azt jelenti, hogy pillanatokon belül kiderül, felelős kormányt választottunk-e, vagy sem.
Előzmény: netizen (96)
kakukkboy Creative Commons License 2006.04.24 0 0 98

A HuF gyengülése alapjaiban a Fmszp-s nyerési lehtőségének tudható be. Ezt jelzi az is, hogy a menekülés leállt, nem gyatrult tovább a píz.

Mellesleg külkereskedő ismerős azt mondta, végre normálisabbak a piaci viszonyokeladhatóbbak a magyar termékek, és a behozott cuccért többet kapnak.

Előzmény: netizen (96)
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 97
nincs ingyenebéd.
netizen Creative Commons License 2006.04.24 0 0 96
kicsit borulátobb vagyok. abban reménykednek, amiben az uccsó 3 évben, vagyis, hogy el lehet majd valahogy bliccelni, mert az önkorikat meg kell még nyerni. egyvalamit nem vesznek figyelemmbe: 7 hónap alatt kb 20 Forintnyit gyengült a forint az euróhoz képest, ez kb 10%-os, volt már többis pár hete, most éppen kevesebb.
Előzmény: jakobi (92)
kakukkboy Creative Commons License 2006.04.24 0 0 95

Mi a francot vártak egy szöllősgazdától?

Minden útja a pincéjébe vezet!

jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 94
Az Szdsz nem árulta el a rendszerváltást azzal, hogy koalícióra ment a maszoppal. Viszont rosszul tette, hogy távozni kényszerítette Tölgyessyt (és másokat is)
Előzmény: BigMouth (93)
BigMouth Creative Commons License 2006.04.24 0 0 93
talán mert szeretett volna valami alternatívát az MSZP-nek nevezett valamivel szemben? esetleg azért, mert Petőékkel ellentétben hű maradt a rendszerváltás gondolatához?
Előzmény: Kagakusha (89)
jakobi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 92
Nem csak a korbácsról van szó. Sokkal inkább a mézesmadzagról. Az egész MSZP-SZDSZ kampány kimondva-kimondatlanul arra épült, hogy az Eu-pénzekből megyünk majd előre, azért nem látták tragikusnak a mostani helyzetet. És ezért eminens érdek gatyába rázni az ÁHT-t, mert különben elesünk a nagy pénzektől. Tudjuk, hogy az EU tudja, hogy ők tudják...
Előzmény: netizen (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!