Keresés

Részletes keresés

Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 14
A Kelly kilenc hónapos a Rocky 10. Az a baj a Kellyvel , hogy nem volt valami pozítiv élete addig amíg 3 hónapos korában hozzánk nem került és ugye megmaradt benne a sok negatív dolog és emiatt nagyon félős , gyáva , nem akarjuk kitenni a sok látogatónak, mert szinte csak tőlünk nem fél. A Rocky ezzel szemben egy barátságos, hízelgő röfögő :)) bátor cicus. Te tudsz feltölteni a cicádról képeket?
Előzmény: Csillagtündér (13)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 13

Nagyon szépek mindketten,miért csak a perzsát hozzátok?Szerintem a félperzsát is lehetne nevezni házicica kategoriában(szoktak lenni páran)bíztos kapna valami szép helyezést!!Ő mennyi idős?

Előzmény: Gunner_19 (12)
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 12

Ő itt a nagy perzsa a Rocky a kicsi félperzsa ő a Kelly!
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 11
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 10
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 9
Nagyobbak a képek mint 512kbytes? Nem tudod hogyan tudom őket lekicsinyíteni? Amugy hagyományosban indulunk. Kőröm , szem igen az elég kényes kérdés. A fésüről meg nem is beszélve!
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 8
Itt van pár: Minőségük annyira nem jó mert telóvan csináltam őket sajna.
Előzmény: Csillagtündér (6)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 7
Azt képzelem,nem szeretik ha a szemükhöz nyulnak:)Az én cicám a fül tisztitást utálja,de nagyon és a karomvágás sem a kedvence.TICA-ban vagy hagyományosban indultok? 
Előzmény: Gunner_19 (5)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 6

Teszel fel róla képeket?

Előzmény: Gunner_19 (3)
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 5
Érdekes , hogy a kiskosarában amitt vettünk neki a Fressnapfba utál utazni de viszont ha a barátnőm kiveszi és az ölében vannak akkor nagyon komálja a dolgokat. Az a gond vele , hogy nagyon folyós neki a szeme és már a szeme alatt a szőr egy kicsit el van színeződve de majd be kell neki púderezni. Nem lesz semmi micsoda hisztít fog ő ott előadni :)))
Előzmény: Csillagtündér (4)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 4
Én is nagyon ideges voltam az első alkalommal,de a többiek akik rendszeresen járnak kíállitásokra nagyon sokat segitettek nekünk!Szegény cica jó sokat fog utzni,de megéri.Perzsából nem szokott olyan sok lenni.Remélem tetszeni fog neki is a kíállitás:))
Előzmény: Gunner_19 (3)
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 3
Totál ez lesz az első alkalom :-)). Van ám para rendesen. Szerencsére a tenyésztő akitől vettük a cicát ő már járatos ezekben a dolgokban és mindenben a segítségünkre van. Tulajdonképpen leírt mindent , hogy mit merre. Rendes nagyon. Mi mind a két napon kint leszünk. Nagy túra lesz Balatonkeneséről fel egészen Bp-ig :))).
Előzmény: Csillagtündér (2)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 2
Már neveztem is,és mostmár bíztos,hogy kint leszünk!Sajnos,csak szombaton.Ti már voltatok nézöként vagy kíállitoként ,vagy ez lesz az első alkalom?
Előzmény: Gunner_19 (1)
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 1
Nekünk ez lesz az első a fekete - fehér bicolour perzsa cicánkkal , én nagyon bízom benne , hogy mi is jol fogjuk érezni magunkat? :). Csak látogatoként jöttök vagy nevezitek is a cicust?
Előzmény: Csillagtündér (0)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.04 0 0 0

Szia!

Mi is megyünk,látogatoként bíztosan és lehet,hogy a vörös-fehér házicicánkat is visszük,ez lesz neki a 4. kíállitása.Nagyon jók szoktak lenni ezek a kíállitások,mi eddig mindig nagyon jól éreztük magunkat!!

Előzmény: Gunner_19 (-)
Gunner_19 Creative Commons License 2006.04.04 0 0 topiknyitó
Aki esetleg jön erre a kiállításra azzal szerintem itt jól el lehet dumálgatni. Aki meg ráadásul hoz cicát is és van róla képe szerintem ide felrakhatja!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!