Ez eddig is így volt, tudod te is. Lehetett volna ellene tenni, csak rajtunk kívül mindenki leszarta, hogy ki van tiltva pár ember. Mi pedig kevesen voltunk. Most felnő egy új generáció, velük is el fogják játszani amit sok éven keresztül velünk. Ez a "modern" kosárlabda, "modern" vezetőséggel...
Azért az "örökre" az bebaszna. Nem tudom, hogy mit követtek el a srácok, de furcsállom, hogy (ha nem is szándékosan, de) az ország-világ előtt minket leégető szurkolót nem (vagy legalábbis hivatalosan nem) tiltják ki, viszont a módszert másnál szívesen alkalmazzák.
Ja és még valami... igaz nem csak nektek. Ha már időt-energiát-pénzt öltök egy látvány megtervezésébe, majd kivitelezésébe, valakit küldjetek már át a szembe oldalra hogy normális fotókat készítsen! (a kis kompakt szarok is már tök jó képeket tudnak csinálni)
Valóban jött nálunk egy új generáció, lelkesek, fiatalok, létszámra is jók, rendben lesznek ők. Abból is látszik, hogy a vezetőség szépen ki is tiltott tőlük gyorsan 3 embert... Nálunk már csak így mennek a dolgok. :(
Koszonom a valaszokat. Azert az latszik, hogy ha valoban vissza akarnatok terni a lelatora, akkor az utne is egyet. De iden en ugy ereztem , nem is akartatok visszaterni teljes beleadassal.
Hát azért a súrlódás nélkül és gond nélkül költői túlzás, főleg a hétvégi események után, meg előtte is többször...
Generációváltás?? Hát figyelj erre csak annyit, hogy nálunk akik 90-es években szurkoltak már nem a b-középben vannak, mert bőven 40 feletti srácok és amikor bajnokok lettünk akkor is ott voltak még plusz meg maradt egy réteg akik itt játszottak juniorig ill 99-ben az első döntőn kapcsolódtak ide...
Aztán a bajnoki cím nem megerősítette a tábort, hanem a konkrét b-közép felhígult, mert aki vezér volt visszalépett, a Kis Viszi annyira nem tudta összefogni és sok olyan drukker morzsolódott le, akik kvázi divatok voltak, mert egy 5. helynek nem tudtak lelkesedni, mert azt hitték itt mindig döntő lesz...
Most idén is sok volt a súrlódás, mert Srecko nem igazán elfogadott néhány embernél, de rossz ezt egy picit mondani, de az eredmények összerántották a brigádot. Sajnos nálunk valóban 30-40 fő aki jóban-rosszban kitart a csapat mellett és szurkol is...
Nálatok meg a bajszos/körszakállas srác üti a dobot 25 éve...
Többen vagytok, mert nagy a bázis, a retro feelinggel egyetértek, de azért abban is javultatok már sokat, mondjuk a nyitva van a pálya, meg a cinege nekem se jön be, de inkább kobe marhás vagyok én is ha már PisztolyP-t idézem :)
Nekem fogalmam sincs a falcosok mit értenek ezen -meg úgy általában a táborok miért ezzel akarják legitimizállni a visszaesett teljesítményt- de hamár itt tartunk Körmenden is épp generációváltás van,legalábbis amennyire én belelátok.
Különösebb (hangerő vagy létszám) visszaesés és súrlódás nélkül van jelen párhuzamosan a klasszikus vonal meg az újvonalas(sőt ahogy az életkort elnéztem múltkor mégújabbvonalas:)) ultraszurkolás a körmendi lelátón.Jól elhatárolhatóan (külön öltözködés,külön dob és rigmusok stb.) mégis gond nélkül.
De biztos van olyan aki erről többet és jobban tudna írni nálam;)
Nekem az a bajom a körmendi szurekkel, és sorry ha most többeket végig sértek, de a szurkolásuk retro, dalaik a 80as-90-es éveket idézik :) Otthon tolnak 3-4 nótát, az mondjuk ami a csövön kifér, és ennyi!
Ezért írtam h szubjektív vélemény... vkinek a rántott hús, vkinek a kobe marha :)))