Kikaparták a szemét, széttépték, szétvágták az arcát, leragasztották. Ez a kép fogadja Csepelen azokat, akik Némeh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő plakátjaival találkoznak. A pusztító MSZP-s aktivisták minden létező választási etikai szabályt megszegtek, de az APEH sem maradt ki a háborúból. Horváth József, Csepel másik Fideszes képviselőjelöltje alig, hogy elindult a kopogtató cédula gyűjtésre, máris megkapta az értesítést: négy évre visszamenőlegesen ellenőrzi az állami szervezet.
Ott a kölök az amőbás keféje mögött. Ugye jóképű a srác? :)))'
Sajnálom. Nem tudtam, hogy beteg szegény. Ilyen idős korban az enyémek már önjárók voltak. Meg nem is kérdeztek ilyen marhaságokat. Nehéz lehet neked. De végülis a te gyereked. Szeresd olyannak, amilyen.:(
'Megszerveztük a dédit. Átküldtük Hegedűs néni amőbához kémkedni.'
És lecseréltetted közben a zárat? Mert azt nem tételezem fel rólad, hogy ezek után egy fedél alatt kínánsz vele élni: Micsoda elhajlás egy agg illetőtől.:((
"A gyerek kérdezte tőlem séta közben, a hideg polgárháború első vagy második napján"
Két dolgot kellett volna mondanod a bájos gyermeknek.
1) Jenőke, te is olyan vagy mint az anyád izéje. Ahogy telik az idő, egyre nagyobb leszel - és nekem egyre kevesebb örömöm telik benned.
2) Butaságokat mondasz, fideszeseknek nem kell félniük - azt, hogy "lecsatolja az oldalfegyverét és lelövi, mint egy kutyát" az nem a fideszesekre vonatkozik; a szőke milliárdosfeleség néni, aki az ellenségeinkre mondta, maga is fideszes.
-apu, az a rohadt pufajkás, ügynök Tóth Karcsika elvette az építőkockát és azt mondta, hogy a nagycsoport sokkal jobb, mint a kiscsoport volt. Én meg megmondtam neki, hogy ő HAZUDIK? mert a a kiscsoportban sokkal jobbak voltak a játékok.