Keresés

Részletes keresés

juve27 Creative Commons License 2006.12.17 0 0 124
Én egy egyetemista vagyok, igazából nem sok érzékkel a tőzsdéhez(jelenleg még) de lenne egy kis befektetnivaló összegem, úgy kb 2kiló, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen részvénybe érdemes ezt belerakni? Nem sürgős hogy rövid időn belül profitot érjek el, ráér ha nyárra ér csak be munkám "jutalma", szóval valami olyan tippre lenne szükségem, amivel így hosszabb távon profitot várhatok! Igazából az OTP-vel és a Synergonnal szemezek, de az OTP-ben nem vagyok biztos, hogy sikerülne plusszban zárnom, a Synergonról meg nincs valami sok információm. Esetleg a Synergonról nem tudtok valami bennfenntes dolgokat,hogy megy az a vállalat? EgyáltaLÁN minek köszönhető a felfutásuk, és várható-e még az emelkedésük.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Lököttt Creative Commons License 2006.10.26 0 0 122

Sokat gondolkodok újabban a Fotexen... aztat mondják róla hogy most zuhanni fog aztán meg erősen megemelkedik.

De mér jó a Freesoft meg a Graphi ?

Mintha ezek a kisebbek tök együtt mozognának a BUX általános alakulásával bár ki tuggya

Próbaképp (ismét a Tőzsdemáguson) vettem Molt, OTPt, Fotexet, Egist meg Synergont.

Nincs külön út, vagy együttes pofára esés van vagy együttes mennybemenetel - legalábbis rövidtávú, spekuláns vásárlásnál

3 napja szárnyalok, de ez kb arra volt elég hogy pár %-os hasznot realizáljak és a bukott 6 kilómból 1,5-öt visszahízzak

Ha ez így megy tovább utánajárok a külföldi tőzsdéken mi a helyzet, ott is pararel mozognak e a papírok, így ugyanis tulajdonképpen a diverzifikáció semmit nem ér rövidtávon

Előzmény: wizes (120)
wizes Creative Commons License 2006.10.26 0 0 121

?

Buktam vele, későn vettem.

1 ét vóna, de akkor mást favorizáltam peg tuttam megindul.

De lekéstem és későn ébredtem.

Előzmény: praad (119)
wizes Creative Commons License 2006.10.26 0 0 120

Én is így jártam majnem.

csak 3-at vesztettem.

most bevásároltam Freesoftot és Graphisoftot.

3 nap alatt visszagyütt.

Freesoftban naon sokat látok, még nem fedezték fel.

Graphiban is.

Most minden kanyimat ami begyün odahordom.

Előzmény: Lököttt (118)
praad Creative Commons License 2006.10.25 0 0 119
Sziasztok!

Szerintetek miért lehet most jó vétel a Fotex?
Lököttt Creative Commons License 2006.10.18 0 0 118

Jáccottam ezt a tőzsdemágust. Vót 2 milla alaptőkém ozt gondoltam kipróbálom hogy mozognak a blú csipek meg a Synergon.

Erre kiküldtek 1 hétre Dublinba, most jöttem haza.

A 2 milla alaptőke már csak 1,4 millát ér. Hét nap alatt sikerült 6 kilótól megszabadulni, úgy hogy még csak nem is élesben toltam. Nem hiszem el mi folyik itt manapság. Persze nyereséget így realizálni nem fog senki

wizes Creative Commons License 2006.10.05 0 0 116

Nem értem.

Mitű megy felfelé.

Előzmény: Dani20 (113)
Lököttt Creative Commons License 2006.10.05 0 0 115

Ja néztem én is.

Délután 2-től gyakorlatilag meglódult a piac. Ez attól van hogy közölte a Fidesz hogy elmegy a parlamenti szavazásra (szerintem) és a piac ezt pozitív lépésnek értékelte.

Nagyon felpörögtek.

Szerintem egyébként ma is talán picit erősödik, ha holnap lesz naggyűlés akkor zuhan vissza, de ez persze kizárólag tipp

Előzmény: Dani20 (113)
qruka Creative Commons License 2006.10.05 0 0 114
sziasztok! van vki-nek esetleg tippje hogy ma és holnap hogy alakulhat a bux?várható még növekedés e két nap alatt? köszi norbi
Dani20 Creative Commons License 2006.10.04 0 0 113
ma meg fogta magát a bux fittyen hányva a politikára és 2,5%-ot ment fel.. érdekes
Lököttt Creative Commons License 2006.10.04 0 0 112

Énis ugyanezt csináltam, bár szerencse hogy kisebb pízzel, mert a nagy része eddig is abban volt. Csak mostmár ennek is lenyúlják a 20%-át, de legalább így épphogy kevesebbet ér mint azelőtt az inflálódás okán

Gondolkodok mit lehetne még kitalálni.

Előzmény: wizes (111)
wizes Creative Commons License 2006.10.03 0 0 111
Tennap begyalogoltam és mindent eladtam, átraktam pénzpiaciba és majd ha mepihed a móka akkor bevásárolok.
Addig is rohaggyon a kanyi náluk de nem buxok.!!
Előzmény: Lököttt (110)
Lököttt Creative Commons License 2006.10.03 0 0 110

Egy darabig még ne számolj a trend megfordulásával.

Akár hónapokig is tarthat ameddig konszolidálódik a belpolitikai helyzet de amíg tömegek lesznek az uccán kormánybuktatás okán addíg csak zuhanás lesz. Hetek óta nézem a magyar papírokat és az a következtetésem hogy biza a jelenlegi politikai helyzet döntően befolyásol (pedig ennyire nem szokott).

Szerintem árazz be egy stabil stop losst, és úgy január tájékán - szerintem persze - már nyugodtabbak lesznek a körülmányek, arról nem is beszélve, hogy március tájékán, persze ha addíg nem lesz anarchia, valószínűleg láccanak már a megxorítások első bevételei az államháztartásban, visszaerősödhetnek a papírok.

Legalább lesz hova erősödni, én a magam részéről kivárok.

Előzmény: karaván (105)
Lököttt Creative Commons License 2006.10.03 0 0 109
Kösz Vucko !
Előzmény: Vucko (108)
Vucko Creative Commons License 2006.09.29 0 0 108
A portfolio.hu-n, az adatletöltésben akkora időintervalumot állítasz be amekorát akarsz (1hét, hónap, stb).
Előzmény: Lököttt (107)
Lököttt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 107

Sziasztok !

Nem tudtok véletlenül egy olyan weboldalt ahol a különböző értékpapírok heti árfolyammozgolódása is látható grafikonon ?

Az Equitasnál napi van, a TDC-n napi és havi, meg hosszútávú, de kéne valamilyen heti grafikon is.

Köszi a segítséget!

wizes Creative Commons License 2006.09.24 0 0 106

Uaz.

Akkor nem adunk el, max belebukom.

o))

Előzmény: karaván (105)
karaván Creative Commons License 2006.09.24 0 0 105

Nagyot estünk és még mehet lefelé, mert A Modys is /le-??!!/ minősíteni akar.

Viszont ha jól sikerülne venni, akkor rövid távon   /2-3 hónap / jóóó nyerő lehet.

Blúcsip::. MOL, OTP,   RG, Egis.   / Erősorrendben írtam/

Speki:  fotex, Rába                                 """"

Szerintem:

A konvergencia program EU-s elfogadása és az OKT 1-jei választások megtörténte megforditja a piac irányát.    

/ a külföldi befektetők szempontjából választások eredményének nincs

jelentősége/

Csak kisfax idegeskedik rajta. :)))

Visszamegyünk 1-2 hónap alatt. :)))

A sajátjaimon kis bukóval üdögélek.  /5-7%/

Előzmény: wizes (104)
wizes Creative Commons License 2006.08.30 0 0 104

Csökkent a növekedés, alig volt nyereség, xar volt a negyedévi.

Igazad van, nem néztem.

2x naon mellényúltam a Synergonnal és a Fotexxal.

Megigérem utolsó eset volt!

o)

Előzmény: wizes (97)
wizes Creative Commons License 2006.08.30 0 0 103
Vegyek újra?
Előzmény: Vucko (100)
gsmcoder Creative Commons License 2006.08.29 0 0 102
BUX merre, és miért? Most is esedékes. Ismét aktuális. Vagy a várakozás a prok álláspontja? Meddig? Mi a limitár a megbizásukban:)))
Vucko Creative Commons License 2006.08.16 0 0 101
Próbáld meg a portfolio.hu-n, az adatletöltés-nél. Tudtommal ott van CETOP.

Előzmény: Roka-kooma (96)
Vucko Creative Commons License 2006.08.16 0 0 100
Nézz utána, hogy mi féle tulajdonosi átrendeződés ment végbe a Synergonnál a héten és magad is rá jössz.

Előzmény: wizes (97)
wizes Creative Commons License 2006.08.16 0 0 97

Hát ez a Synergon mexopatott.

Hétfőre a xar  hírre mondom kiveszem,  be is zuhant 815-re erre tennap felment 870-re .

Mi a magyarázat erre?

???

Roka-kooma Creative Commons License 2006.08.16 0 0 96

Sziasztok!

Szeretnem letolteni a CETOP20 indexet napi lebontasban, de sajnos nem honnan tudnam letolteni. A bet.hu-t mar neztem de arrol sajna nem lehet letolteni, se megjeleniteni, ugyanis mindig csak az aznapi arfolyamot irja ki.

Elore is koszi!

Roka-kooma

Tibrincs Creative Commons License 2006.08.09 0 0 94

Mondtam nekik, hogy kb mennyit, és miylen értékben akarok trédelni, ők mondtak egy számot, én egy kicsit alacsonyabbat, majd megállapodtunk a kettő között.

Miután tényleg beutaltam a pénzt be állították a jobb jutit.

Pontos számokat nem akarok irni, bocsi.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.09 0 0 91
ha egy reszvenyed van, akkor is jogosult vagy az osztalekra

elvileg a jovairodik az osztalek az ertekpapip-szamladon.
Előzmény: zsolah2 (90)
zsolah2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 90

Sziasztok,

még nem vagyok túl régen a tőzsdén magukat kipróbálók társaságában, így egy kis istápolgatásra lenne szükségem.

azt szeretném megkérdezni, hogy van nekem sima natúr OTP részvényem.

és erre volt most osztalékfizetés májusban talán. azt meg tudnátok mondani

nekem, hogy annak az osztalékát mikor és hogyan utalják? vagy egyáltalán

ilyen kistulajdonosok jogosultak-e osztalékra mint én? kb 4-500 részvény

előre is köszi a segítséget.

Zsolt

Tibrincs Creative Commons License 2006.08.07 0 0 89

Korábban irtam:

"Az ebroker az IEB online rendszere, normál tőzsdézéssel, befjegyekkel, állampapírokkal. közepes jutalékokkal, Online utalással IEB számlára. Tőzsdei szempontból egy fontos dolgot emelnék ki, az ajánlatok nem közvetlen a tőzsdére mennek be, hanem azt még ez ebrokisok valahogy félautomatikusan viszik be.

Bankfiokok száma: kb 40 "

ebroker fórum a portfolio.hu-n:

http://www.portfolio.hu/forum/topic.tdp?t=2706

Előzmény: zolika3 (88)
zolika3 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 88
Az ebrokerről mit érdemes tudni?
Előzmény: Tibrincs (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!