nem tudom. jópáran így tettek, főleg liberális nikkek... ezzel próbáltak alázni, vagy ellehetetleníteni? nem tudom, miért hivatkoztak erre. szerinted miért?
Eddig kizárólag csak liberális beállítottságú nikkektől kaptam aljaskodó hozzászólásokat azért, mert egyszer nyitottam egy "Homoszexualitás szex nélkül" című topicot.
Jól teszed! Én még maradok. Kíváncsian várom, mivel rukkol még elő. Tanulgatom a "liberális" demokráciát, de tényleg nagyon nehéz tantárgy. Előírója is kissé zavarodott lehetett. De ebben a topikban különös egyvelege található az őrület és a deviancia kóreseteinek.
Az a helyzet, hogy ez a doki tényleg csak azért csinálta ezt a topicot, hogy fröcsögjön. El is megyek, nem tetszik a stílus, mely maga az ember, ugye...
Meghajlok ezen érvek előtt. Ilyen zsenivel nem is érdemes vitatkozni.
De ha már sértegetsz másokat, illenék ízlésesebben, írhatnám: a fentebb stíl elemeit alkalmazva. Nem ilyen otromba és barbár módszerekkel. Az nem illik egy ilyen lámlengéhez, he-he. Na, pá.
Nem neki van problémája, hanem neked. Belezavarodtál a "liberális" dogmákba és kevered magad is a többségi demokráciát, meg a kisebbségi jogokat. Nem tudsz így együtt mit kezdeni velük.
senki sem kényszeríthet, hogy szeress bárkit is, én sem szeretem a 'buzikat',
de lényeges különbség van a nem szeretem és a gázkamrába velük között
a 'normális' emberi léttel pedig semmi nem ellenkezik ami emberi, valamilyen oknál fogva kb a lakosság 5-10%-a homoszexuális, ezt nem kell szeretni, de muszáj tudomásul venni, az összes törvény meg rájuk is vonatkozik
nekem pl az se tetszik, hogy futóbolondok szaladgálnak az utcán és ordítoznak, de eszembe se lenne ezért gázkamrába küldeni őket
Probléma egy szál sem! A normális heterók is az utcán vonaglanak csupasz seggel egymásnak ugyebár? Meg a mutogatós bácsik jogait is védeni kellene már!