Szia!Én személy szerint nagyon örülök, hogy egyre több ember csatlakozik ehhez a klubhoz:D, egyébként az egyik barátom is a Legbelső félelem óta nagy Edward Norton rajongó:-).
Én is szeretnék csatlakozni a rajongói táborotokhoz. kábé május óta vagyok Edward rajongó, mióta láttam a Legbelsőbb félelmet. Azóta már majdnem minden filmjét láttam és azok is nagyon tetszettek. Így hát elkezdtem egy oldalt csinálni Edward-ról és egy másik színészről pedig az unokatesóm szerez infókat. Végigolvastam majdnem minden hozzászólásotokat és nagyon örültem hogy ennyi új képet és infót találtam róla. Örülnék, ha megnéznétek az oldalt. www.david.edward.try.hu és véleményt alkotnátok.
Ma este nekem is sikerült megnéznem végre,és mondhatjuk kellemeset csalódtam.Én nem szeretem az ilyen tipusú filmeket,de ez nem volt egyátalán unalamas. Akciójelentek kicsit sok volt a végére,de azért nagyon látványos volt.Szerintem a színészek is jók voltak,de azért valami mégiscsak hiányzott a filmből.Majd a második részből kiderül,mert gondolom lesz második is.
Ed filmjeihez képest viszont annyira nem tetszett,de ez is biztos azért van,mert nem ilyen tipusú filmeket szoktunk meg tőle.Ő tényleg maximumot hozta szokás szerint,de sajnos nem rajta bukott a dolog.Ebből a karakterből egyszerűen nem lehet többet kihozni.Azért nagyon remélem nagyon nem megy ebbe az irányba,mert akkor tényleg csalódnék benne.
Lényeg:Egyszer meg lehet nézni,de sosem lesz a kedvenc filmem.
Hát, azt hiszem ez eddig talán az első filmje Nortonnak, ami így megosztja a társaságot (rajongókat) ill. a kritikusokat. Azóta, hogy láttam a filmet több kritikát is olvastam róla és tényleg elég vegyesek voltak...
Abban teljesen igazad van, hogy egy ilyen kaliberű filmtől nem lehet "világmegváltó újításokat" várni, és belátom azt is, hogy kb. akkor láttam utoljára közelről képregényt, amikor az Est valamelyik oldalán véletlenül odalapoztam a Garfildhoz....:-) Ha úgy állok neki a filmnek, mint aki a Meki előtt beugrik a moziba nézni egy kis zúzást, akkor ott volt a cucc!! Felpörgetett és kétszer még el is vigyorogtam magam. De akkor sem adnék rá többet, mint amennyit adtam, mert zavarnak a közjátékok és mert Nortonon és az Adonisz testű Rothon kívül ( aki szintén ott van a szeren) az összes többi szereplő vagy idegesített vagy olyan gyenge volt, mint a harmat. És ezen a világ összes számítógépes technikája, ripityára törött Hammere és helikoptere sem segít. Azért kivácsi vagyok az extra jelenetekre, amiket kihagytak a filmből, állítólag 70 percnyi anyag.
Nos, tegnap este sikerült megtekintenem! :) Egy-két dolgot elöljáróban: Én nem igazán szerettem az előző Hulk-mozit, szerintem egy közepesen (50%) jól sikerült alkotás lett, így előítéletesen vártam kedvencünk filmjét! Nem is kicsit tartottam tőle, hogy ez a film is hasonlóan teljesít majd, mint a korábbi, ezért nem preferáltam hogy Ed vállalta el a főszerepet, hiszen ő általában jó érzékkel választ filmeket, és szerepeket! Azonban az eredmény meggyőzőtt, hogy emberünk mégiscsak tudja mit csinál! :)
A mozit két szóval tudnám jellemezni: NAGYON JÓ! Már a nyitó képsorok megérintik a néző hangulatát, és akkor még el sem kezdődött az igazi buli! ;) A hihetetlen Hulk az elejétől a végéig leköti a figyelmünket, a készítők nagyon jó érzékkel kevese(bbe)t szerepeltették a CGI Hulkot, így kedvencünk szinte végig a vásznon látható! :) Mi pedig úgyis miatta nézzük nem igaz? :D Elfogultság nélkül mondom, hogy Ednek sokkal jobban áll Bruce Banner szerepe, mint Eric Banának anno! A szereplők közül még Tim Roth-t érdemes kiemelni, aki ismét bizonyította milyen tehetséges karakterszínész, az őrült fejére nézve ugyanis néha a hideg futkosott a hátamon! A két melák közötti végső küzdelem is rendben van, igazi zúzást láthatunk, egy ilyen zsánerű filmnél pedig ez a minimum! ;) Összességében azt kell mondanom, hogy szerencsére A hihetetlen Hulk sem lesz kakukktojás Ed filmográfiájában, és sokszor szeretnék még ilyen kellemesen csalódni! :)
Értékelés: 90%
Ui:
Dirtyke! Igazad van, hogy sablonos, de az efféle filmekből nem lehet világmegváltó újításokat kihozni, ez nem az a műfaj, ezért számomra nem volt zavaró tényező! :)
Ja és még valami: A film megtekintését (először) mindenképp moziban javaslom, ugyanis a látvány, és a hatás itt jön át igazán!;)
Még eddig nekem sem sikerült megnéznem az Incredible Hulkot(eddig nem találtam olyan embert aki kiváncsi lenne rá),de remélem hamarosan megnézem,mert már nagyon kiváncsi vagyok,akár egyedül is megnézem!
Magát a filmet egészben 60 %-osra, ha eltekintek attól, hogy Norton szerepelt benne. A célnak éppen megfelel, egyszer nézhető nyári kis mozi. Akciós, hangos, lövöldözős, "műszerelmes", minden klisét felhasználtak, ami egy amerikai mozihoz kell....na, de Liv Tyler...
Sziasztok! Én most jöttem haza a premierről, nekem tetszett, de egyedül csak Ed miatt. Elég látványos, de e mellett, azért meglehetősen sablonos is... Még mindig nem értem, hogy miért vállalt el egy ilyen filmet, mint ez...gondolom nem kevés pénzt ajánlottak neki érte. Minden esetre akikkel beszéltem azt mondták, hogy sokkal jobb, mint az eredetije. Ed aranyos benne, meg helyes, de nem neki való volt ez a szerep, mert nincs nagyon mit alakítani..... Kíváncsi vagyok, ti mit szóltok hozzá?
Sziasztok! Azért szerepelt vagy 20 másodpercet....de az tény, hogy ők (tylerrel) voltak a legnormálisabbak az este folyamán! Komolyan mondom, szenvedés volt ez a 3 óra....ennyi idiótát egy rakáson....
Ahogy nézem a tv újságot, látom ma Norton-este lesz! :) 21.15-kor a TV2-n Ed első filmje, a Legbelső félelem, az M2-n pedig 22.30-kor lesz A varázsige: I Love You, melyet Woody Allen rendezett, és musical lévén emberünk is dalra fakad benne! ;)