fentebbi hozzaszolasomat neked majd kulon, szivesen, leforditom, ha barmifele ertelmezesi problema merulne fel... ha barmi homalyossag esetleg egyertelmuseg lenne benne felfedezheto...
tudom hogy megtiszteltetes mortimerre lenni bizva vagy bizni lenve benne de en a reszemrol, szerenysegem okan, megelegszem mukival is bar az eroszakteteltol ha lehet ebben az esetben is eltekintenek...
ha mukikank ego faklyat csinalna belolem, akkor szeretnek olyan langoszlop lenni ami a nepet, nemzetiseget eppen kifele vezeti a fertobol, amikor ez a sajnalatos eset megtortenik es egyben vilagitani is tudnek a nep/nemzet szamara a szarbol valo kikapaszkodas aktusanak vegrehajtasa kozben...
nem agressziv... ranezesre nem agressziv... de ha ranezunk kedvenc mukinkra, az sem tunik agresszivnak... es mi bujt meg ebben a nem agressziv mukiban?
haat ez az. haat pont ez az. ki tudja, ki tudhatja.... fontos az ovatossag, a vezetesben is fontos a defenziv vezetes...
amikor pillango effektusrol beszelunk, ki tudja mit indit meg egy ilyen lepes, milyen folyamatot valt ki...
nem igazan vennem a szivemre ha ugy alakulnanak az 'esemenyek', ha a dottore maga allna, valamilyen tudatmodosulas kovetkezteben, a zsido nemzetisegi mozgalom elere, es ebben PONT az en meggondolatlan szavaim jatszananak szerepet...
maximalis ovatossag koveteltetik meg egy ilyen KENYES tema resztvevoitol...
hát, ha a négy dédnagyiból az anyai nagymami anyukája zsidó, akkor te is az vagy. Bármely más esetben olyan, mint én. lásd lejjebb a dottore szép megfogalmazásában. :))))
Még nem. Olyanban viszont igen, aminek régen volt tengere... Egyébként nem vonz a tenger. Egyszer jártam Isztambukban, a város gyönyörű, de a víz nem jött be. Nem mennék bele. :)))))