Az a vicc, hogy a Galactica még modernebbnek is tűnik mint az eredetiben. Alapból én sokkal több ágyút láttam rajta mint a sorozatban, plussz a hangár kinézete is fejlettebbnek tűnt mint a sorozatban.
Szerintem nem olyan rosz, sőt. Csakhát sokat elvesz hogy fel van szabdalva. nem jön át a dramaturgiai ív. Láthatóan nem ilyen rövid epizódokra tervezték, csak szétszabdalták.
és még a Galactica is ugyanaz. Hol itt a fejlődés?
Egyébként az látszik, hogy nagyon spórolósra lett véve az előállítás és igy darabokban nézni szinte snittenként eléggé lelombozó. Rendes sorozatként megcsinálva BSG minőségben simán ütős lehetett volna, igy azért kicsit olyan az egész mintha lenne egy BSG B'n'C játék és ezek lennének az átvezető jelenetek.
nekem a tech, a hangok, és a látvány is bejövős volt, viszont az ifjú Adama kissé tenyérbemászó. és úgy általában, a szereplők még kissé súlytalanok, de ez még tán változik.
ehh de az a 12 perc per rész ez állatkínzás, mire kezdett valami beindulni, addigra vége lett mindkettőnek.
tényleg a legjobb, ha megvárom egyben, és akkorra tán felirat is lesz, béna vagyok angolból...
Nos én megnéztem és felemás érzés fogott el... Egyrészt felettébb boldog vagyok, hogy egyáltalán kiadják, másrészt az eddigi részek nem igazán adtak át semmi eddig tapasztalt BSG feelinget. Az megint csak kicsit negatív, hogy nekem kicsit túl sok és tűl mű a CG háttér, valamint kicsit nevetségesen nézett ki a Galactica azzal a sok plussz ágyúval... Mintha egy teljesen más hajó lenne, mint amit a BSG sorozatban megismerhettünk. Mindazonáltal bizakodva várom a többi részt. :)
Nem is 7, hanem 12 :P A képernyő viszonylag jó méretű, hifi rákötve a gépre, bármilyen székbe ülhetek, a problémák nagy része megoldva. Amúgy valamit vagy én vagy ők elnéztek, mert ma már a második részt is meg tudtam nézni.
"Tíz darab, egyenként 7-12 perces epizódra vágva tekinthetjük meg a Machinima oldalán a Blood and Chrome-ot, az első rész november 9-től lesz elérhető náluk, a továbbiak az elkövetkezendő négy hét során kerülnek fel.
2013 elején aztán a Syfy is műsorára tűzi, méghozzá két órás filmként, majd pedig DVD-n is kiadásra kerül a fiatal William Adama első cylon háborúban megtörtént kalandja. Mark Stern, a Syfy programigazgatója nagy reményeket fűz az általa multiplatformos megjelenésnek nevezett koncepcióhoz. “… a Blood and Chrome tökéletes kiegészítője a Battlestar Galactica univerzumának” - jelentette ki." http://www.sfportal.hu/a-battlestar-galactica-blood-and-chrome-november-9-en-erkezik-14072.scifi
Lehet, hogy félrevezetés, de a videónál azt írják, hogy mégis kiadják. "Holy frak. Battlestar Galactica: Blood and Chrome will FINALLY be released THIS FRIDAY on Machinima Prime." Magyarán pénteken kezdik el adni, valszeg csak youtube websorozat lesz, de az is több a semminél. Egy biztos, holnap a youtube-ra tapadok! :D