Keresés

Részletes keresés

touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 157
Próbáljunk egy malomban, tényleg hogy jött ki a 100 ezer? Plíz magyarázd meg! Látod mennyire hasonultál a kedvencedhez. Ő is kinyilatkoztat valamit, aztán a kis Rogán, meg az Áder , Pokorni magyarázza helyette, ha visszakérdeznek. ne csináld.
Előzmény: originalqszi (150)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 156
Szerintem fordítsuk meg és bizonyítsd te, hogy nem kormányoznak. Nem vagyok jogász, de a matematikában, ha állítasz valamit, azt utána csúnyán be kell bizonyítani. Informatikus vagy. Ezt neked is tudni kellene.
Előzmény: kwikzilver (153)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 155
Sajátos, bár nem helytálló álláspont.
Tudod, O-éknak még programja és koncepciója is van.
Előzmény: Krokodil Gandhi (148)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 154
Akkor felejtsd el, hogy a fele. De azért az nevetséges, hogy jő orbán viktor és a nemzet összefog :DDDD. Le ne essek a székből...
Előzmény: Törölt nick (149)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 153
Higgadj le először (is).
Amennyiben cáfolni vagy képes azt, amit én állítok, nevezetesen, hogy Apróházyék épületes tevékenysége abban merül ki (csupán), hogy Orbánnal foglalkoznak, akkor cáfolj hathatósan. Ne sértegess, ne rólam beszélj, hanem elő a farbával: cáfolj.
Továbbá: ha cáfolni e tényt nem tudod, akkor válaszolj, hogy jól van ez, normális dolog, hogy egy nemzet "felelős kormánya" , kormányfője akképpen kormányoz, hogy éjt-nappallá téve az ellenzék – a kormányzás ügyeiben egyébként tevőlegesen tenni sem tudó - vezérével foglalkozik. Gondolod, hogy ez normális?
Előzmény: touareg (129)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 152
Szerintem 2.315.591 ember. plusz minusz 143.876. Ha az én számom nagyobb akkor győztem?:)
Előzmény: originalqszi (144)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 151
Szerintem Te őrlődsz, én meg csak vigyorgok az egészen. :-)
Előzmény: originalqszi (150)
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 150

Valszeg két malomban őrlünk!!!!!:(((((((((( De figyelmedbe ajánlom Lódoktor hozzászólásit:((((((((

Előzmény: attila40 (145)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 148
Nem hiszem, hogy ez az egyetlen tevékenysége, kicsit túlreagálod a dolgot. Kormányoznak addig, amig letelik a penzum, aztán vagy elhajtják őket, vagy nem. Addig is kampányolni kell. A maszop fő mondani valója: mi nem vagyunk orbán viktor, mi a baloldal vagyunk. viktor fő mondani valója: mi nem vagyunk rohatt komonistákok, nagytőkések, libsibolsik, mi pógárok vagyunk. Dedó. Ha választok, arra kell gondolnom, melyiket utálom kevésbbé.
Előzmény: kwikzilver (140)
touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 147
Rodolfo kutya füle volt hozzád.
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 146
Hát másfél óra alatt 130 hozzászólás nem semmi:)))))) Majdnem másfél hozzászólás percenként!!!!!:))))))))))))
Előzmény: touareg (143)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 145
Na, ez hogygyüttkikolléga???
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 144
Nem, nem! Tévedsz!!!!! Nem a fele, hanem alig 100 ezer!!!!! Talán így is túloztam!!!!!
Előzmény: Krokodil Gandhi (141)
touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 143
Nyissál még topicot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: kwikzilver (140)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 141
Az ország egyik fele kurva élet, hogy utálni fogja amig fel nem dobja a talpát. Szóval lassan azzal az összefogással.
Előzmény: originalqszi (137)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 140

Ennek a topicnak a témája más. Az, hogy Lopcsány egyetlen témája, a maszop kormány egyetlen tevékenysége, hogy Orbánról dumál, Orbánnal foglalkozik.
Kormányozniuk kellene.
Magyarország érdekében.
A kormán kormányoz!!!
Az ellenzék ellenzi a kormányzás rossz dontéseit...
Ez volna a dolgok természetes rendje.
Ehelyett Lopcsány éjt nappallá téve Orbánnal foglalkozik.
Minek jele ez?
A tehetetlenségnek (impotencia).
A tehetségtelenségnek.
A felelőtlenségnek.

Van persze egy más aspektusa is ennek a dolognak. A lélektani aspektus. Ezzel azonban egy másik topic foglalkozik: Tébolyult, téboly az emelvényen. Látogass oda!
Sőt, van egy másik szerző által indított, régebbi topic is: Gyurcsány elmebeteg? Ajánlom figyelmedbe:
Előzmény: Krokodil Gandhi (126)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 139
Akkor is lenne rá megfelelő magyarázat, ne félj! Aztán maradna minden a régiben.
Előzmény: Krokodil Gandhi (138)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 138
Nem válaszoltá arra, amit kérdeztem. Nem igazán érdekel, hogy ki kinek a nevét hányszor veszi a szájára, meg mi célból. Ez egy szabad ország. Ha a viktor azt mondja, szarban a gazdaság, akkor a feri azt kérdezi tőle, miér, tudod bizonyítani?. És egyetlen dolog, amiért mindenki viktorra hivatkozik, az pedig az, hogy nincsen fidesz csak ORBÁN VIKTOR. a fideszben nincs semmi, csak és kizárólag ORBÁN VIKTOR. ha viktor sokáig náthás lenne, le lehetne húzni a rolót. ő viszi a hátán azt a fos pártot. a többi arctalan senki, vagy legalábbis nem lehetne pártelnök, vagy orbán viktor. én nem akarom magasztalni őt, de jó kommunikációs stratégiája van, érinthetetlen. csak az a bibi, hogy ha egy istenesebb választási vereségbe belefutna, akkor szopóka lesz a fidesznek, mert nincs helyette senki.és nem lesz fidesz.
Előzmény: kwikzilver (128)
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 137
Meg még nyugatabbról is fújhat az a szél:((((((( Igen és így egy kicsit bezáródnék a húsosfazék amúgyis huzatos fedele!!!!!:DDDDDD Nem véletlen a hatalmas ellenállásuk az akaratukon kivül kölföldre szakadt magyarokkal szemben!!!! POTENCIÁLIS VESZÉLY A MAGYAROK TÖBBSÉGE!!!!! Eddig ugyanis jól működött az oszd meg és... elve!!!!!:(((((((((( És Orbán ezeknek a dolgoknak ellenébe lép fel és hatalmas összefogásra képes, ő csupán iniciálja a feltörőben lévő folyamatokat!!!!!!! Hát ezért félnek Tőle!!!!!!:)))))))
Előzmény: Törölt nick (122)
touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 136
A Hír Tv-t is szoktad nézni? Ott is húzhatod a strigulákat, csak ott a másik oldalról. Ennyi.
Előzmény: piroskaésafarkas (131)
touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 134

Ez a Te beteg agyad szüleménye,  vagy valaki  más írta helyetted?

Ez utóbbi esetben megkövetlek. Egyébként meg dehogy bántlak, ............. van neked elég gondod.

Idézet.

"Egy lépés programja: O.V. A maszop egyetlen programpontja: OV A maszop EGY LÉPÉS PROGRAMJA A maszop patologikus fixációja: OV A maszop kormány kormányülésének napirendi pontjai: 1. Orbán Viktor. 2. Orbán Viktor. 3. Orbán Viktor. 4. Orbán Viktor. 5. Orbán Viktor. 6. Orbán Viktor. 7. Egyebek A maszop elnökség napirendi pontjai: 1. Orbán Viktor. 2. Orbán Viktor. 3. Orbán Viktor. 4. Orbán Viktor. 5. Orbán Viktor. 6. Orbán Viktor. 7. Egyebek A maszop választmány napirendje: 1. Orbán Viktor. 2. Orbán Viktor. 3. Orbán Viktor. 4. Orbán Viktor. 5. Orbán Viktor. 6. Orbán Viktor. 7. Egyebek A maszop parlamenti frakciójának minden ülésén: 1. Orbán Viktor. 2. Orbán Viktor. 3. Orbán Viktor. 4. Orbán Viktor. 5. Orbán Viktor. 6. Orbán Viktor. 7. Más se… Lopcsány-Dobrev nászágy napirendi pontjai: 8. Orbán Viktor. 9. Orbán Viktor. 10. Orbán Viktor. 11. Orbán Viktor. 12. Orbán Viktor. 13. Orbán Viktor. 14. Orgazmus Reggel, indulás előtt bekapcsoltam a tévét: a pamacsfejű, pösze maszop-pártelnök (marionettfigura, a nevét sem érdemes mgjegyezni), magából kikelve, hisztérikusan Orbánról sipítozott, átkokat szórt... Még ez a szerencsétlen, cseppfolyós senki is - akit valszeg a neje kell harci pózba masszírozzon és aki esőzéskor mindig nagyon kell vigyázzon arra, hogy nehogy feloldódjon és lefolyjon a csatornán – még ő is totál bevadul? Mi van ezekkel? A maszop fő, sőt egyetlen programpontja, az Egy Lépés programja: Orbán Viktor! Hát ez szánalmas."

Előzmény: kwikzilver (130)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 132
Erről is csak a multik tehetnek. Amíg csak betelefonálós net volt, addig 100x is meggondolta az ember, mire is használja a netet. :-)
piroskaésafarkas Creative Commons License 2005.09.14 0 0 131
Valamelyik nap azzal "szórakoztam", hogy statisztikát készítettem arról, hogy az ATV Fórum c. műsorában hányszor hangzik el vagy hányszor írták le sms-ben Orbán nevét. Mikor 5 perc után már kb. 20-nál tartottam, feladtam. Hozzá kell tenni, a felkínált témák között egy se szólt a Fideszről vagy Orbánról. Egyébként érdemes lenni a másfél órás műsort végignézni és húzni a strigulákat, csak hát sajnálom rá az időt.
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 130
idézet:

"Ezt te sem gondolod komolyan...
Másrészt: miféle magatartási megnyilvánulás az, hogy vitahelyzetben nem a felvetésekről, állításokról és tagadásokról, hanem a felvetők személyéről beszélsz?
Az érvelési bizonytalanság és szellemi gyöngeség biztos jele az, ha az ellenvélemény hordozóját sértegeted, minősítgeted. Utána nézel az adatainak stb.
Férfi vagy?"
touareg Creative Commons License 2005.09.14 0 0 129

Nyissál még kérlek szépen ilyen okos Orbánt dicsőítő és Gyurcsányt gyalázó topic-ot, többet is, hogy elvtársaid kellő módon (ön)kielégülhessenek minél többször.

Van még idő a választásokig, legalább addig élvezkedjetek. 

Előzmény: kwikzilver (118)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.14 0 0 128
Nem: Orbán nem igen foglalkozik Gyurcsánnyal. Nem szokta szájára venni, még az ezt kiprovokálni szándékozó interjúkban sem (lsd Fridi műsorai).
Más kérdés, hogy a Lopcsány féle kormány károkozásainak következményeivel foglakozni kénytelen. Hivatásszerűen.
Előzmény: Krokodil Gandhi (119)
Krokodil Gandhi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 126
Miket nyilatkozik!? Nem mondanám koherensnek. Alapvető közgazdasági jelenségekről sincs fingja se. Jogász. Tehetséges szónok, de itt vége is a dalnak.
Te írtad, hogy gyurcsi őrült. Eztet mire alapozod? Tom, hogy nem kellenek bizonyítékok, mert ez nem olyan topik. de ilyen erővel azt írok, amit akarok. Orbán ágybahugyozik, nem tud cipőt kötni stb... Vagy ez egy ilyen globális kommunikációs stratégia?
Előzmény: kwikzilver (115)
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 125
Megatopic. :-)
Előzmény: originalqszi (124)
originalqszi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 124
Igazad van és GRATULÁLOK A TOPICODHOZ!!!!!!:))))))))))))))) A hét, ha nem a hónap legjobb topicja!!!!:)))))) Köszi!!!!
attila40 Creative Commons License 2005.09.14 0 0 123
Szerintem ez nem lovagiasság, ez kerülés. Majd a sameszei elintézik a dolgot. Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy az OV által létrehozott kép igyekszik a tökéletes, a hibátlan, az udvarias, a lovagias, a sérthetetlen, stb. felé menni, viszont tapasztalatom szerint az emberek nagy része idegenkedik a "Superman"-kategóriától, mert az már nem egészen áll közel hozzájuk. A marketing steril dolog, nincs túl sok emberi benne. (Nem az állatira gondoltam.) Nincs benne esendőség, csak a hidegség. Szvsz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!