Keresés

Részletes keresés

semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.02 0 0 18
 Der untergang a német cím:)
Előzmény: Rubini (13)
helmeter Creative Commons License 2005.09.02 0 0 17
Brazil fiúk a címe király film megvan DVD-én.
Előzmény: lavinaGOTU (14)
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.02 0 0 16
Vagy a Führer ez a kettö tippem van
semi-sweet wine Creative Commons License 2005.09.02 0 0 15
nem az a film hogy Clon de Hitler?2003-as film,remélem segítettem,ha nem akkor sok sikert a kereséshez
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.09.02 0 0 14
Én láttam egy ilyen filmet, kiderül, hogy egy náci csoport klónozta Hitlert, és ugyanolyan sorsú családokhoz cserélték ki a csecsemőket (persze a szülők tudta nélkül), mint az eredeti Hitler szülők, hogy a gyerek ugyanúgy nőjön fel. Szép kék szeme volt, és egy csoport, aki rájött, meg akarta keresni mindegyik klónt, és elpusztítani, hogy a terv ne válhasson valóra. Ja, hogy mi volt a terv? Világuralom, egy új náci nemzedék megszervezése minden országban. A nevére nem emléxem, de a sztorira eléggé. Híres színész játszotta a főjót.
Előzmény: Rubini (13)
Rubini Creative Commons License 2005.09.02 0 0 13
Helló!
Én is egy filmcímet keresek. Nem láttam, csak hallottam róla, de remélem valaki tudni fogja melyik film is ez.

Tehát, a sztori nagy része az, hogy egy házaspár nagyon vágyik már egy gyerekre, de hiába tesznek meg érte mindent, csak nem esik az asszony teherbe. Persze egyre jobban el vannak keseredve, mindinkább felőrlődnek, mígnem egy szép napon kiderül, hogy a feleség végre gyermeket vár. Minden rendben megy, megszületik a baba. Jön az anyakönyvezés, kérdezik az apát, hogy mi is lesz a kicsi neve, mire az büszkén feleli: -Adolf Hitler, egy t-vel.

Hát kábé ennyi. Elég megdöbbentő a végkifejlete így leírva is, talán valaki látta és emlékszik a címére.

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.01 0 0 12
Sajnos nem az.

Én is a fehér oszlopokra emlékszem a leginkább. Nagyon régi a film, de már szines, ha jól emlékszem.
Előzmény: helmeter (9)
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.09.01 0 0 11
próbáld DC-n. ...
Előzmény: christinesmall (8)
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.09.01 0 0 10
Nem a Logan's run. Ez más volt... Nem arról szólt, hogy nem élhetnek tovább x-edik életévüknél, szerintem.
Előzmény: helmeter (9)
helmeter Creative Commons License 2005.08.31 0 0 9
Logan futása?
Előzmény: Törölt nick (5)
christinesmall Creative Commons License 2005.08.30 0 0 8
Sziasztok! Keresem a Nem vagy te intéző című lengyel filmet! Marek Kotelski rendezte, úgy tudom. Ha valaki tudja, honnan lehet megszerezni, és megosztja velem az infót, annak nagyon köszi!!!
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.08.30 0 0 7

A 2.-ra én is emléxem, de a neve nem ugrik be egyenlőre. Valami klónokra cserélik az embereket folyamatosan, az tuti, és ami tisztán megmaradt bennem, azok az oszlopok!!!!  Lehet, hogy valami menekülés a címe, talán a helyet meg "Éden"-nek hívják, szóval valami ilyesmi, hogy menekülés édenből??

Még egy keresés:

----------------------

Amerikai elnökök haláláról szól, épp egy hölgy az elnök az USA-ban a jövőben, és a tanácsadói kiszámolják, hogy őt is meg fogják gyilkolni (valami dátumok alapján), és nagy ünnepséget rendeznek, megváltoztatják az évszámot, hogy megakadályozzák a gyilkosságot. A végén persze csak meghal az elnöknő.

Előzmény: Törölt nick (3)
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.08.30 0 0 6

AAAA!!!!  EZAZ!  Örök hála!!!!!! Már húzom is... :D

Előzmény: helmeter (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.30 0 0 5
1. Lehet, hogy az lesz, majd utána nézek.

2. Nem az a film. A főszereplő nő apját is kicserélik (ez nem biztos). Üvegkapszulákban víz van és abban vannak a cserére váró "emberek".

Köszi.
Előzmény: helmeter (4)
helmeter Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4

1 .fogalmam sincs talán Battle Star Galactica? Volt még valami nagyon gáz film, ahol az űrhajók egy revolverdobból jöttek ki.

2. Ebbe nem Yul Brynner játszott? (a fő jó a Hét mesterlövészből) itt is valami Cowboy-t alakit. Van egy szórakozó hely ,ahol robotokat lehet ölni, csak a robotok azt mondják a végén, hogy anyukátokat.

Cím: Feltámad a vadnyugat Eredeti cím: Westworld

Helm

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.29 0 0 3
Én két filmet keresnék:

1. Űrhajós film, ahol kisebb gép(ek) tud(nak) leválni egy nagyobbról és valami gyűrű is van, aminek fontos a jelentése. Valami küldetést is kell talán teljesíteniük.

2. Egy szigeten játszódik, ahol embereket kicserélnek robotokra. Fehér oszlopok vannak felállítva, amik között nem lehet átmenni, mert akkor valami lézer vagy áram megöli az illetőt.

Tudom, hogy kevés az info, de nagyon régen láttam őket.
helmeter Creative Commons License 2005.08.29 0 0 2

na megvan eszembe jutott.

Krull bolygója

http://www.geocities.com/Area51/Dreamworld/8663/krull/

helm

Előzmény: lavinaGOTU (-)
helmeter Creative Commons License 2005.08.29 0 0 1

Szia

Én is láttam! Szerinem a fantasy.hu és hasonló oldalakon kérdezd meg az embereket.

helm

Előzmény: lavinaGOTU (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.29 0 0 0
Remélem nem 0 ember tudja.
lavinaGOTU Creative Commons License 2005.08.29 0 0 topiknyitó
Ti vagytok az egyetlen reményem!!!

Volt régen egy fantasy film, amit még iskola-moziban láttam úgy 8-9 évesen *sniff* , és most keresem... Hiányzik a gyűjteményből. Szóval a címe kellene. Amire emléxem a moziból:

Volt ugye a jó és a gonosz. A gonosz elrabolt valakit, akit a jó meg akart menteni. A gonosznak volt egy "űrhajója" ami egy nagy torony, vagy kastély kinézetű volt, és minden este eltűnt, és hajnalban máshol tűnt elő, általában valami pusztaságban. Ez valami biztonsági protokoll volt... :D A gonosznak volt továbbá sok katonája, akiknek volt kardja. A kard markolata lézert lőtt. Sok jó elhullott ettől. A jók oldalán volt egy fószer, aki át tudott változni tigrissé, vagy mivé. Ez megölt néhány katonát, megkarmolta a sisakjukat, vagy mi. :D Aztán meg is halt asszem.
Na szóval, ha ennyiből nem ugrik be, akkor nem láttátok. Kb. a két ewok-os film köré datálódik, a Bátrak Karavánja és a Harc az Endor bolygóért köré. Hasonló a sztori és a hangvétel is... Olyan Conan & Ewok keverék....

Előre is köszi, ha valaki tud bármit erről a filmről. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!