Én láttam egy ilyen filmet, kiderül, hogy egy náci csoport klónozta Hitlert, és ugyanolyan sorsú családokhoz cserélték ki a csecsemőket (persze a szülők tudta nélkül), mint az eredeti Hitler szülők, hogy a gyerek ugyanúgy nőjön fel. Szép kék szeme volt, és egy csoport, aki rájött, meg akarta keresni mindegyik klónt, és elpusztítani, hogy a terv ne válhasson valóra. Ja, hogy mi volt a terv? Világuralom, egy új náci nemzedék megszervezése minden országban. A nevére nem emléxem, de a sztorira eléggé. Híres színész játszotta a főjót.
Helló! Én is egy filmcímet keresek. Nem láttam, csak hallottam róla, de remélem valaki tudni fogja melyik film is ez.
Tehát, a sztori nagy része az, hogy egy házaspár nagyon vágyik már egy gyerekre, de hiába tesznek meg érte mindent, csak nem esik az asszony teherbe. Persze egyre jobban el vannak keseredve, mindinkább felőrlődnek, mígnem egy szép napon kiderül, hogy a feleség végre gyermeket vár. Minden rendben megy, megszületik a baba. Jön az anyakönyvezés, kérdezik az apát, hogy mi is lesz a kicsi neve, mire az büszkén feleli: -Adolf Hitler, egy t-vel.
Hát kábé ennyi. Elég megdöbbentő a végkifejlete így leírva is, talán valaki látta és emlékszik a címére.
Sziasztok! Keresem a Nem vagy te intéző című lengyel filmet! Marek Kotelski rendezte, úgy tudom. Ha valaki tudja, honnan lehet megszerezni, és megosztja velem az infót, annak nagyon köszi!!!
A 2.-ra én is emléxem, de a neve nem ugrik be egyenlőre. Valami klónokra cserélik az embereket folyamatosan, az tuti, és ami tisztán megmaradt bennem, azok az oszlopok!!!! Lehet, hogy valami menekülés a címe, talán a helyet meg "Éden"-nek hívják, szóval valami ilyesmi, hogy menekülés édenből??
Még egy keresés:
----------------------
Amerikai elnökök haláláról szól, épp egy hölgy az elnök az USA-ban a jövőben, és a tanácsadói kiszámolják, hogy őt is meg fogják gyilkolni (valami dátumok alapján), és nagy ünnepséget rendeznek, megváltoztatják az évszámot, hogy megakadályozzák a gyilkosságot. A végén persze csak meghal az elnöknő.
1 .fogalmam sincs talán Battle Star Galactica? Volt még valami nagyon gáz film, ahol az űrhajók egy revolverdobból jöttek ki.
2. Ebbe nem Yul Brynner játszott? (a fő jó a Hét mesterlövészből) itt is valami Cowboy-t alakit. Van egy szórakozó hely ,ahol robotokat lehet ölni, csak a robotok azt mondják a végén, hogy anyukátokat.
1. Űrhajós film, ahol kisebb gép(ek) tud(nak) leválni egy nagyobbról és valami gyűrű is van, aminek fontos a jelentése. Valami küldetést is kell talán teljesíteniük.
2. Egy szigeten játszódik, ahol embereket kicserélnek robotokra. Fehér oszlopok vannak felállítva, amik között nem lehet átmenni, mert akkor valami lézer vagy áram megöli az illetőt.
Tudom, hogy kevés az info, de nagyon régen láttam őket.
Volt régen egy fantasy film, amit még iskola-moziban láttam úgy 8-9 évesen *sniff* , és most keresem... Hiányzik a gyűjteményből. Szóval a címe kellene. Amire emléxem a moziból:
Volt ugye a jó és a gonosz. A gonosz elrabolt valakit, akit a jó meg akart menteni. A gonosznak volt egy "űrhajója" ami egy nagy torony, vagy kastély kinézetű volt, és minden este eltűnt, és hajnalban máshol tűnt elő, általában valami pusztaságban. Ez valami biztonsági protokoll volt... :D A gonosznak volt továbbá sok katonája, akiknek volt kardja. A kard markolata lézert lőtt. Sok jó elhullott ettől. A jók oldalán volt egy fószer, aki át tudott változni tigrissé, vagy mivé. Ez megölt néhány katonát, megkarmolta a sisakjukat, vagy mi. :D Aztán meg is halt asszem. Na szóval, ha ennyiből nem ugrik be, akkor nem láttátok. Kb. a két ewok-os film köré datálódik, a Bátrak Karavánja és a Harc az Endor bolygóért köré. Hasonló a sztori és a hangvétel is... Olyan Conan & Ewok keverék....
Előre is köszi, ha valaki tud bármit erről a filmről. :)