T. veke. Mivel felszólítottatok, hogy adóm 1%-át ugyanmár adjam nektek, nyílt levélben reagálok.
Sajnálattal kell közölnöm Önökkel: kérésüket nem tudom teljesíteni!
Indokaim: Az éjszakai járatokat sikerült úgy átszervezni, hogy néhány diszkóson és csövessen kívül, a munkába járók(ez Önökre nem vonatkozik) nem tudja megfelelően használni.
Nem szoktam olyan szervezetnek adni pénzt, amelyik lecsürhéz engem és kollegáimat nem, beszélve az egyéb jelzőkről.
Nem szeretném ha az adóm 1%-a elveszne, ami Önöknél előfordul.
Eszembe sem jut, olyan civil szervezetnek adni, amelyik pártoktól függetlennek vallja magát, holott nyílt titok, hogy fidesz-közeli.
És még mindig nem jutott eszembe odaadni egy olyan szervezetnek, aamelyik a másképp gondolkodók után nyomoz, igencsak megkérdőjelezhető (etikai) módon.
Ui: Fiuk nem kéregetni, dolgozni kell, és Isten őrizzen, hogy a partneretek legyek.
Én meg köszönöm, hogy engem igazolsz, a hozzá szólásoddal. Hisz mendent és mindenkit össze keversz, persze szánt szándékkal. Evvel is igazolod, a régi VEKE-s hagyományokat.
Nos, miközben itt röpködnek a frappáns válaszok és a jobbnál jobb poénok, addig a lényeg kezd elveszni (gondolom, ez is volt egyeseknek a célja), úgyhogy legyen csak felül továbbra is az, amire még mindig nem érkezett érdemi reakció a tisztelt fikázók részéről:
Semmi gond, próbáld meg mégegyszer. Egyszer csak sikerül valami érdemit reagálni a (926)-osra. Csak aztán nehogy megfájduljon a fejed az erőlködéstől. :-)
A többesszám használható a Vekésekre. Viszont nem használható privát emberekre, akik egymástól függetlenűl fogalmazzák meg észrevételeiket.
Ha majd nem fogsz közösséget vállalni azzal a huszonöt-harminc fikanickkel, akik mögött valójában három-négy ember áll (és akkor még sokat mondtam), akkor majd nem foglak belevonni a többes számba, kedves latintudós. :-)
Ez nagyon ötletes kis versike (ezt minden irónia nélkül mondom), csak az a baj, hogy az ilyen versikék írásában, a gyógyszer szó mantra szerű ismételgetésében, latin/zürjén/héber közmondások mormolásában, valamint mások leköcsögözésében és Dunába lövetésének kilátásba helyezésében merül ki az összes létező szakmai érvetek.
Ibence és warheit, mindkettőtök reakciója igen frappáns és szellemes volt, de majd szóljatok, ha valami konkrétumot is tudtok reagálni a hozzászólásomra. Mármint a gyógyszeren kívül.
Gondolom ma te vagy, az ügyeletes aki magyarázza a bizonyitványt. Kimondottan örülök az írásodnak, mert minden betűje, szava, mondata engem ígazol. Választ nem kapok semmire, és a hazugságok tárházát vonultatod fel. Mégegyszer köszönöm.