Keresés

Részletes keresés

babydevil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 7

Életem egyik legnagyobb ajándéka: Gomoly. Immár 8,5 éve az én kis lélekgyógyászom:-)

Nagy kedvence a birkatakaró (igazi jó, vastag, meleg birkabunda), a vasalódeszka (ahová muszály voltam már mindenféle műszöröket tenni) és persze az ágy, ahol megdöbbentő pózokban képes szuszókálni, kiterülni, stb. Persze általában az ágynak pont a mértani közepén. Vagy megvárja, amig szépen betakaródzunk, s akkor gyorsan beugrik kettőnk közé, na ezzel mindkettőnkről egy kicsit lehúzza a takarót -épp csak annyira, hogy mindkettőnknek egy kicsit kilügjon az oldala)- s persze amilyen hülék vagyunk, mi ezt simán hagyjuk.

Bár ma hajnalban pl. -mivel rettentően fél a vihartól, mennydörgéstől- bemászott a takaró alá, aztán ott remegett a takaró alatt a pocakomhoz bújva.De legalább már nem bújt be a konyhaszekrény mögé, már ez is haladás :-)

babydevil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 5

Ez itt I. Nagy Lajos, vagy Luigi, vagy Lajcsi, vagy Szörnyeteg Lajoska :-)

Attól függ, hogy éppen miket cselekszik...

Őt találtuk  2 éve (asszem) a Kőbányai úti oázis kertészetben.

Azóta is él és virul.Bár nem teljesen egészséges, a hátsó lábaiban van egy kis izomsorvadás, de mi igy is nagyon szeretjük.

Iszonyatosan szeretetreéhes, hizelgő nagyvad (8 kg). Időnként ha olyanja van, átlátogat a szomszédhoz, simogattatja magát egy kicsit, aztán hazajön:-)

mézontófű Creative Commons License 2005.08.22 0 0 4

Csak a lányom ne vegye észre!!!

Ide csak KRESZ vizsgás macskoszok jöhetnek...bár 1 éve hozzánk csapódott egy Kertek Alji Kerülős...

Ő akadémikus. Nem szalad át a forgalmas úton, vadászterülete a hátsó kertek, s írtó verekedős.

Előzmény: otterlo (0)
mézontófű Creative Commons License 2005.08.22 0 0 3

Parkvárosi Alom Alja...árvizi kellékekkel:

Parkvárosi szerelemgyerek

Bor utcák körüli sétatéri keverék (by Winkler Róbert)

babydevil Creative Commons License 2005.08.22 0 0 2

Szia Otterlo!

Ez hány cicu tulképpen (6?), annyira összegubancolódtak:-)

De látom, van köztük kis hófehérke is :-)

Ladyb Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1
De drágák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Egy kosár csipás cica, ennivalóak! :))
Tieitek?

Ladybird
otterlo Creative Commons License 2005.08.22 0 0 0

egy kupac cica:

Előzmény: ildiri (-)
ildiri Creative Commons License 2005.08.22 0 0 topiknyitó

Olyan sok szeretettel írtatok az előbb a kutyusaitokról, hogy gondoltam legyen egy külön topik házi kedvenceinknek. Persze nem csak kutyásoknak.

"Ő" Alfonzó, a mi falkavezérünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!