Keresés

Részletes keresés

bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 330
neked meg az orbánfobiád fog egyszer az agyadra menni:-))))
Előzmény: drzyx (327)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 329

drzyx

namarmost vagy elfogadom a klubradios holgy tanusagtetelet hogy aniko jart a kutvolgyiben (a holgy nem allitotta hogy veresrol lett volna szo) vagy a klub radio, jobbosok altal szivesen feltetelezett, provokaciojakent fogom fel.

megvasarolt hamis tanu betelefonal es mond valami marhasagot.

ha aniko jart a kutvolgyiben akkor mar azt is meg kellett a jobbosoknak szervezni hogy menjen el.

az autobalesetet is meg kellett rendezni hogy a rendor azt mondhassa hogy orban elhajtott es otthagyta a gyereket hogy kesobb cafolhassak.

egy irtozatos mediaterben elunk es vegul is fogalmunk sem lehet hogy mi az igazsag.

az el nem kotelezettekre pont ezek a lenyegtelen dolgok hatnak.

a lenyeg viszont hogy a jobboldal veed es zaar. tehat nyugodtan tortenhet barmi.

weklert meg birosag elo viszik es kirugjak a jo poziciokbol. pedig jo targyalo lehet hogy ofalun letesulhet atomtemeto.!

Előzmény: drzyx (327)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 328

ebből egyébként csak annyi volt a lényeg,hogy amikor az szdsz a saját házatáján is találhat nőgyűlölőt,ráadásul olyat akinek papírja van róla az ne más portán keresgéljen amikor ezzel kapcsolatban a szakállas bácsi díjra  jelöltet kell kell állítani.

a többi már elmúlt amikről írtunk,de  erre a díjra meg vidáman jelölgetnek folyamatosan és minden önkritika nélkül.

Gyurcsányt meg csak szeressed és egészségedre:-)))

Előzmény: alfredoo (325)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 327
Orbán feleségverését azon mérsékelt jobbosok (mert hogy csak olyanok vannak mint köztudott:) terjesztették, akik Medgyessy végbélrákját, hogy azután a kampánycsend idején főműsoridőben, a déli híradóban megjelenhessen Lévai Anikó, hogy ez aljas rágalom, ki volt ez számolva, ahogy az előző esti Orbán és Medgyessy riportfilm is, ahol Orbánt alulról fénképezték, ahogy pisilés közben morzsolgatja  abúzakalászt mint népünk szeretett atyja, csak még van valamennyi haja:))
Előzmény: bikaborja pácban (324)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 326

bp

szvsz blikk volt az a nepszava. de a blikk rogton ki lett nevezve komcsi pribeknek. az hogy masrol miket irt az nem erdekes...

alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 325

bp

irtam a beirasban hogy egy holgy a radioban mondta hogy szemelyesen latta az orbanfeleseget a kutvolgyiben arcserulessel es valami lepcsorol valo leeses volt az indok.

megmondom oszinten hogy nem tudok igazsagot tenni es/vagy gondolni.

hiszen az osszezaras/osszetartas mukodik. te is emlited hogy megalapozatlan allitasokert fizetni kell, tehat egy ujsag nem szivesen fog megalapozatlan megallapitast tenni.

kosa esete is erdekes. ha a kurva meg volt vasarolva akkor hogy az istenbe ne ismerte volna fel kosa fenykepet? nem lehet hogy mas tobbet fizetett?

kurvara nem erdekelnek ezek a lejaratasok mert szerintem egy picit maganugy hogy kosa szopat vagy nem szopat vagy orbaneknal elcsattan e egy pofon. tolem elcsattanhat es ez nem befolyasol orban (negativ) megiteleseben.

de az is lehet hogy hazugsag.

amiro irok az a jobboldal osszezarasa. es abban biztos vagyok hogy egy olyan potens ember mint kosa kimosdatasa a fidesznek 10 vagy 20 millio forintot is megeer.

es itt kezdek el feelni.  mert a ceel (az altalam nem is ismert, meg sem elheto ceel) szentesiti az eszkozt. (azt ertem ez alatt hogy lehet hogy 100 ev mulva derul ki a most masok altal ismert ceel.)

a gyerekelhagyasnal is a rendorseg modositotta az allaspontjat.

ehhez kepest (az altalam nem kulonosen tisztelt gyurcsanyt) a baloldali sajto ott fikazza es diszkreditalja ahol eeri. peldaul az odakerult kislanynal vagy a tv show-s szerepleseknel. fintorog es fanyalog... a vegen meg megszeretem gyurcsanyt.

egy pelda. a jo piko andras siman feltetelezte hogy gyurcsany megbetegedese tiszta kamu volt csak nem akart/mert elmenni a szigetre. biztos valaki joember mondta neki o meg kozreadta a radion. persze volt ennel durvabb esetunk peldaul medgyessy vastagbelrakja itt az indexen. vagy a komcsik verik a papokat...

bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 324

alfikám,ha Orbán feleségveréséről csak egy szikrányi bizonyíték vagy látlelet volna akkor ahhoz már nem is kellett volna jobbos ide az indexre.

az egy olyan legenda volt mint az amikor szakadó esőben elhagyta a gyerekeit vagy mint Kósa aki fényes nappal egy prostival orálisan a vasútállomás parkolójában:-)

ez utóbbiért aztán 3 millát kellett csengetnie a népszagának.

Előzmény: alfredoo (323)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 323

bp

nem tudom kinek irtam es meeg azt sem tudom hogy miert de abban sem vagyok biztos hogy egyaltalan itt irtam. a valasznelkulisegben viszont tokre biztos vagyok...

ha es amennyiben orban annakidejen megverte volna a feleseget azt nem tudtuk volna. jobbosoktol biztos nem tudtuk volna. inkabb leharaptak volna a nyelvuket de nem szoltak volna ilyesmirol egy szot sem.

es akkor es ITT mar mindegy hogy orban megverte vagy nem verte meg a feleseget. a lenyeg hogy MINDENARON ki kell veedeni...

es irtam az atyai pofont illeto FELHABORODASROL is ami felhaborodast a magyarorszagon elcsattano 100000000/10 ev atyai pofon vonatkozasaban nem tapasztalhatunk...

ha en azon az atyai pofonon amit esetleg medgyessy kapott es mondjuk dr senki egy konyvben eloadna igy fel tudnek haborodni akkor szegyellenem magamat...

na mindegy. ezekre a felvetesekre nem szok valasz lenni.

Előzmény: bikaborja pácban (310)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 322

utu

hu erre a temara lennenek variacioim. mondjuk verees nincs benne de minden MAAS igen...

Előzmény: Törölt nick (312)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 321
mit nem mondassz:-))))
Előzmény: Törölt nick (320)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 319
???
Előzmény: bikaborja pácban (318)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 318
én utulienre céloztam mert annyira jól megértitek egymást:-)))))
Előzmény: drzyx (317)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 317
nincs könnyű életed kedves spanom? szomorúan hallom....:))
Előzmény: bikaborja pácban (316)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 316

neked se lehet valami könnyű életed akárcsak az itt irkáló spanodnak:-)))))

Előzmény: drzyx (315)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 315
egy nő bármire képes, meg annak az ellenkezőjére is, ugyanakkor, ugyanazon motiváció alapján:)
Előzmény: bikaborja pácban (314)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 314

ja bocsi.

én nem a mazochista nőkre gondoltam,mert azok általában nem járkálnak látleletet vetetni.

legalábbis szerintem.

(Jézus az 5 pontért))

Előzmény: Törölt nick (312)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 311
és milyen igaza van, te ehhez nem értesz:)
Előzmény: bikaborja pácban (310)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 310

igen,én említettem meg a 202-ben,hogy a saját házukból is találhatnának jelöltet a nőgyűlölő kategóriára és erre a nagymester a 205-ben közölte,hogy én ehhez én nem értek.

ezután tettem be az idézeteket.

most meg 24 óra elteltével áll neki csodálkozni:)))

Előzmény: drzyx (309)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 309
azt hiszem bikaborja idézgette alant Reisz Terézia legújabb variációit Weklerre (köböljegyzékszám 165) ami miatt a bíróság a Magyar Nemzetet és azt a gyönyörű hangú Torkos Matildot (ő is ébekesmadár mint a vetési varjú) seperc alatt elmeszelte, amit persze boci elfelejtett megemlíteni:))
Előzmény: Törölt nick (308)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 306

jó tüntetést alfikám!

:-)))))

Előzmény: alfredoo (304)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 305

bp

azt hittem azt irod horvat ugynok vagyok... azt hittem rajottel....

de hvala a joistennek nem jottel ra...

Előzmény: bikaborja pácban (303)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 304

bp

mennyire epult be a jobboldal? szerintem nagyon. az orszag fele, egyesek szerint keetharmada jobboldali.

nem latok olyan nagy kulonbseget szeljobb es jobboldal kozott... ha mar itt tartunk jobb es baloldal kozott sem latok nagy kulonbseget.

viszont egy ilyen rendvedelmi munka az munka...

az utcaseprok hovatartozasat sem szoktuk firtatni...

nem a beepules szerintem a lenyeg hanem a sakkbantartas. ha mindenki be van epulve akkor sakkban tudja tartani a masikat...

na megyek gazdat tuntetni... nekik annyi!

Előzmény: bikaborja pácban (300)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 303
:-)))))
Előzmény: alfredoo (302)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 302

ugy bevoltam csinalva hogy megoldjatok a vilag osszes problemajat amig szegeden vagyok es rongyosra tapsolom a kezem...

de hvala a jo istennek ez nem tortent meg. maradt nekem problema megoldando...

amugy halaszle ne volt viszont valami fustos whiskey 1300 ft per korty volt a john bull pubban...

meg romeo es julia. julia es romeo...

alfredoo Creative Commons License 2005.08.20 0 0 301

utu

miert neked irom? altalaban ertelmeseket szoktal irni, erdekelnek a valaszaid. hogy konkretan ki mit ir, nem mindig relevans szamomra. legfeljebb kapok egy ilyet....

Előzmény: Törölt nick (259)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 300

pedig most akartam beadni a válópert:-)))

no de mennyire is épült be a szélsőjobb?

Előzmény: Törölt nick (299)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 298
asszem összetéveszteszz a bejárónőddel vagy a nejeddel:-))))
Előzmény: drzyx (297)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 297
odamész takarítani?:)
Előzmény: bikaborja pácban (296)
bikaborja pácban Creative Commons License 2005.08.20 0 0 296

pedig még is csak tudhat valamit,ha téged is be mert vállalni:-))))

no de ha nem hát nem.

majd a Gizella utcában biztos tudnak ajánlani valakit:-))))

Előzmény: drzyx (295)
drzyx Creative Commons License 2005.08.20 0 0 295
ilyen súlyos eseteket nem vállal:)
Előzmény: bikaborja pácban (294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!