bp
irtam a beirasban hogy egy holgy a radioban mondta hogy szemelyesen latta az orbanfeleseget a kutvolgyiben arcserulessel es valami lepcsorol valo leeses volt az indok.
megmondom oszinten hogy nem tudok igazsagot tenni es/vagy gondolni.
hiszen az osszezaras/osszetartas mukodik. te is emlited hogy megalapozatlan allitasokert fizetni kell, tehat egy ujsag nem szivesen fog megalapozatlan megallapitast tenni.
kosa esete is erdekes. ha a kurva meg volt vasarolva akkor hogy az istenbe ne ismerte volna fel kosa fenykepet? nem lehet hogy mas tobbet fizetett?
kurvara nem erdekelnek ezek a lejaratasok mert szerintem egy picit maganugy hogy kosa szopat vagy nem szopat vagy orbaneknal elcsattan e egy pofon. tolem elcsattanhat es ez nem befolyasol orban (negativ) megiteleseben.
de az is lehet hogy hazugsag.
amiro irok az a jobboldal osszezarasa. es abban biztos vagyok hogy egy olyan potens ember mint kosa kimosdatasa a fidesznek 10 vagy 20 millio forintot is megeer.
es itt kezdek el feelni. mert a ceel (az altalam nem is ismert, meg sem elheto ceel) szentesiti az eszkozt. (azt ertem ez alatt hogy lehet hogy 100 ev mulva derul ki a most masok altal ismert ceel.)
a gyerekelhagyasnal is a rendorseg modositotta az allaspontjat.
ehhez kepest (az altalam nem kulonosen tisztelt gyurcsanyt) a baloldali sajto ott fikazza es diszkreditalja ahol eeri. peldaul az odakerult kislanynal vagy a tv show-s szerepleseknel. fintorog es fanyalog... a vegen meg megszeretem gyurcsanyt.
egy pelda. a jo piko andras siman feltetelezte hogy gyurcsany megbetegedese tiszta kamu volt csak nem akart/mert elmenni a szigetre. biztos valaki joember mondta neki o meg kozreadta a radion. persze volt ennel durvabb esetunk peldaul medgyessy vastagbelrakja itt az indexen. vagy a komcsik verik a papokat...