Volt 92-ben egy balesetem. Erősen vétlen voltam, a vétkes kocsi viszont az árokban, utasai vérző fejjel kóvályogtak a nagy magyar alföldön.
Gyön a rendőr.
Méricskél, jegyzőkönyvez.
Mondom neki, hogy szondáztasson meg. Aszongya, nem kell, látszik rajtam, hogy nem ittam, a szondával csak macera van, meg papírmunka.
Erősködtem. A harmadik nekifutásomra végül hajlandó volt megszondáztatni. És biztos, ami biztos, hazaérkezésem után bevágódtam az Sztk-ba vérvizsgálatozni.
Én ebben a Szabó G. féle esetben zavart érzek az erőben:
1. hogy a fenébe került elő ez esetben Szabó G. képviselősége és mentelmi joga? Ő hozta fel vagy a jard ismerte meg?
2. hogy tudhatta a rendőr rádumálni, hogy ne fújjon? Beteg volt a gyerek, vagy 10 perc múlva kezdődött a Colombo, vagy halaszthatatlan időben-érkezni-valója volt országos ügyekben valahova?
A sarat nem menti, de érdekelne az is, hogyan jutott nyilvánosságra a dolog. A rendőrségnek kötelező közleményezni az ilyet? Vajon láthatjuk-e az intézkedő rendőr által felvett jegyzőkönyvet?
Igen, hiszen a Nagy Sztálin is mondta: Mi kommunisták különös anyagból vagyunk gyúrva, ha iszunk akkor génjeink parancsa szerint önként és dalolva megfújjuk rendőrelvtársunk szondáját.
án ezt a közleményt még nem olvastam; ha így volt, hogy valóban felszólították szondafújásra, és ő, mentelmin jogára hivatkozva nem tette, akkor menjen a levesbe; én már azért elítéltem, hogy nem követelte ki, hogy megfújhassa a szondát
annak nincs köze ahhoz, hogy nem ragaszkodott a szonda megfújásához
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Mer' ez úgy szok történni, hogy:
Rendőr: "Kovács úr, igazán valóban de komolyan tényleg ragaszkodik ahhoz, hogy megfújja a szondát? Tényleg nem veszi észre, hogy azt metakommunikálom, hogy csak akkor tegye, és ne hagyja magát befolyásolni attól, hogy itt állunk hárman fegyveresen walkie-tolkieval, és különben úgy bepicsázzuk a kapitányságra vérvételre, hogy holnap hajnalban keveredik csak haza, és tutira pozitív lesz a mintája, ha sokat kekeckedik jogokkal meg mifélékkel?"
A rendőrség közleménye szerint a rendőr igazoltatni akarta Szabó G-t, erre őt elővette igazoilványát és mentelmi jogára hivatkozott és nem fújta meg a szondát.
Bár ezek az utódpártiak csökkentett alkoholszinten üzemelnek, színvonalukat tekintve elmaradnak a nagy nemzettörő baloldali elődöktől. Gyengül a domináns gének hatása az agysejtekre, valszeg a söjtöri kajától vagy a kaviártól.
1998-2002 az múlt idő...jelenleg egyéni választókerületes...merthogy 2002- óta az.
Választás Ciklus Választókerület tól ig 2002- Budapest 10.vk. 2002.05.15. 1998-2002 Országos lista 1998.06.18. 2002.05.14. 1994-98 Budapest 10.vk. 1994.06.28. 1998.06.17.
valóban mindegy, de, azért, mert a rendőr nem szólította fel, hogy megfújja a szondát, és ő nm ragaszkodott hozzá, elítélendő; az a ok mocskosság, amit itt összehordtak róla, és a listásat is lekicsinylőleg használták, annak nincs köze ahhoz, hogy nem ragaszkodott a szonda megfújásához
az ilyen kijelentéshez csak megfelelő szemmellenző viselése szükségeltetik (alig pár hónapja, hogy pl. 99%-os többséggel választották meg a JEL-t, Korunk Mózesét stb....)