T. Üzemeltetők,
Nagyon nagy kérés, hogy a jelszavunkat mi választhassuk meg? Nem fogom használni az indapass-t és nem akarom az általatok megadott jelszót használni. Erre viszont most rákényszerülök, mert e-mail címet cseréltem.
Kisebb baleset erte a gepemet, igy elvesztek az adataim, tobbek kozt a poussinette nevu nickem jelszava. Lehetne uj jelszot kerni ehhez a nickhez? (sajnalnam azt az 5 ezer hozzaszolast, ami oda kotodik) Lehetoseg szerint nem szeretnek IndaPass-ot meg ilyesmiket....
Lerágott csont! A jelszó megváltoztatás kérdésköre ne merüljön ki azzal hogy a beállítások menü stb... - ITT MINDENKI SAJÁT JELSZÓT SZERETNE, ÉS NEM GÉPI GENERÁLÁS ÁLTALIT!!!!- - A francban nem lehet ezt megérteni tisztelt index üzemeltető programmenedzserek.?
Szeretném megváltoztatni jelszavamat,hogyan tehetem ezt meg? A belépett felhasználók a beállítások menüpontban módosíthatják jelszavukat. Az új jelszóról e-mailben értesítést küldünk.
olvasható még ma is. Mit fog szólni az Index, ha valaki veszi a fáradtságot és jogi útra terelve az ügyet kér elégtételt a szándékos félrevezetésért?
Kedves operátorok! Az eredeti nickem Monori Gésa Fia volt, így, szóközökkel, nagybetűkkel. Valószínű, hogy axelerós e-mail címe volt szegénynek. Annyit megtudhatnék róla, hogy tényleg axelerós volt-e a cím? (Ha igen, akkor vetek rá egy baromi nagy keresztet, és maradok tovább így, egybeírva.)
Az alábbi kérdezőhöz csatlakozván, én is megkérdezném (mivel valóban furcsának tartom, hogy eltűnt a beállításokból a jelszócsere) ezután hogy lehet jelszót változtatni?
Az alábbi kérdezőhöz csatlakozván, én is megkérdezném (mivel valóban furcsának tartom, hogy eltűnt a beállításokból a jelszócsere) ezután hogy lehet jelszót változtatni?
"Szeretném megváltoztatni jelszavamat, hogyan tehetem ezt meg? A belépett felhasználók a beállítások menüpontban módosíthatják jelszavukat. Az új jelszóról e-mailben értesítést küldünk."
Viszont a beállítások menűpontban nem találok arra módot, hogy saját jelszót adjak meg.