Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Ezt aláírom én is, csak ne lennétek olyan marha messze, mert így holnap reggel egy laza 4 órás út áll előttem :-))) Nekem megéri egyenlőre úgy fest :-)
Október 8. környékére csinálj abból a mézesből jó sokat, mert akkoriban fog ott játszani a Vác, és még az is elképzehető hogy a szurkolók Kiskunhalason töltik az éjszakát.
Hogy a győriek is igazolt játékosokból állnak? Ez igaz, és azért lettünk igazolt játékosok, h heti rendszerességgel tétmeccsen készülhessünk a hasonló szurkolói tornákra. Ez a lehetőség minden csapat számára adott, h némi adminisztrációs munka után benevezzen a legalacsonyabb osztályba. Sőt, sztem kifejezetten jó is lenne, ha mindenki meg tudná ezt tenni. Sokkal több kiélezett meccs lenne, a torna általános színvonala meg hatalmasat javulna.
Ja, és nálunk is jár 2 olyan srác edzésre, akik a múltjuk, a képzettségük okán legalább a másfeledik sorhoz tartoznának, de mivel ők nem járnak sem férfi, sem női meccsre, így fel sem merült, h játszanak a szurkolói tornán.