Egy kis segítség kellene: szeretnék belépni az oldalamra, telefonos azonosítóval szeretne beléptetni, de rossz a szám amit kiír (pedig megváltoztattam egy napja) és nem ajánl fel emailes, vagy más lehetőséget! Ilyenkor mi a teendő? Üdv és köszönöm. stromajerati@gmail.com
Ugy tudom, hogy, ha magyar szamlaszamot adsz meg, arra csak forintot tudsz PP-n keresztul kiutalni. A multkor hozza szerettem volna adni az EUR-s devizaszamlam, de az adatok megadasanal is feljott az uzenet, hogy csak HUF-os szamlaszamot adhatsz meg.
Ez így van, rosszul vált a paypal,de nem lehet az,hogy a valutát küldje a Magyar bankba, és a bank váltsa át deviza vételin, vagy devizaszámlán maradjon devizában?
Eladni szeretnék és az oldal csak PP kifizetés biztosít euroban.
Kérdésem: az appban (IOS) nem találtam ilyen lehetőséget hogy bankszámlára utalás csak email címeket dob fel. Nincs arra mód hogy PP-ról bankszámlára kiutaljam a megkapott összeget?
Ha van ilyen milyen költséggel kell számolni pl 300€-ból forintba?
A Paypal számlámról szeretném levenni a pénzemet, de nem tudom. Mert nem tudom a magyar bankszámlámat a fiókomhoz csatolni. Amikor csatolni szeretném a számlámat, akkor ezt írja ki az oldal:
"Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat."
Pedig a számlám magyar, és így magyar forintban vis vezetve!
Mit tehetek? Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a probléma? Köszönöm! :)
Úgy néz ki feltörték a paypal fiókomat. Ha bejelentkezek az e-mail cimemmel és jelszavammal egy idegen fiókba jutok. Az enyémet meg valaki használja. Megterhelték a bankkártyámat is. Azt már letiltottam, de a paypallal nem tudom hogy lehet felvenni a kapcsolatot. A saját fiókomhoz ugye nem tudok hozzáférni és a tranzakciót sem tudom igy letiltani. Tudna valaki segiteni?
Üdv. Kaptam egy kifizetést a paypal számlámra ebay-es eladásból. De mivel már rég használtam a paypal számlám zárolták az összeget. Mikor lesz elérhető az egyenleg rajta.Van -e valami teendője a vevőnek, vagy nekem? tud-e valaki infót erről. köszi-Ottó
Kitöröltem... de még mindig nem értem hogy mi köze van a 2 napos banki szünetnek ahhoz, hogy ott pihen már az összeg mint olvashattad a paypal számlámon függő státuszban... 17-e óta.
Nem értem az izgalom okát, nem telt el sok idő az utalásod óta, és abból 2 nap banki munkaszünet volt... Nyugodtan töröld ki, aztán ülj rá és várj egy kicsit türelemmel.
Sziasztok, szept 17 én utaltam pénzt paypalra 8 ezer ft-ot de a baj az hogy függő státuszba van azóta is a Paypal számlámon. Írtam nekik, és visszajött egy automatikus válasz amivel kitörölhetem a seggem… volt már másnak is ilyen? Mondjuk 2 éve használtam utoljára...
Valóban.igazad van most hogy jobban utána néztem az aliexpress tényleg közvetlen bankkártyáról von le pénzt. Az ebay-ról pedig tényleg csak régebben rendeltem. (:
Tudna valaki arról információt adni ,hogy mi lehet az oka annak ,hogy augusztus utáni időszakban az aliexpress-es és ebay-os várárlásaim nem láthatóak a paypal fiókomban a számlatörténet rovatban a megszokott helyen? Valami változás volt a Pay-pal-nál amit eddig nem vettem észre?