Ez jó hír. Olvastam, és én is gondolkodtam rajta anno, hogy le kellne fordítani, de aztán annyi minden más jött az életembe. Nagyon jó kis történet a maga 84 fejezetével.:)) Sok türelmet a fordításhoz!
Mostanában visszatértem a ficek olvasására (cca. két éve nem csináltam ilyet). Tudtok ajánlani néhány olvasásra érdemes írást (főleg alternatív 5-6-7, severitus érdekelnek, slash egy csöppet sem)?
A felhőkön túl és Konyhai balesetek címmel megjelent a szérnyait bontogató író (vagyis én) két legújabb remekműve - az egyik egy hónbapos, a másik négy éves sikersztori. A két történet főként azoknak jár kedvében (remélem), akik nem vetik meg az élet humorosabb, akár ironikusabb oldalait sem!
Ha érdekel, hogyan töltötte Piton első pillanatait hlála után, vagy hogy miért kellett valójában meghalnia Dumbledore-nak, ezek a Neked való szösszenetek! Ahhoz, hogy egy felejthetetlen emlékben legyen részed, nem kell mást tenned, mid kattintanod, ide:
én meg emlékszem, kicsikorunkban menniyt ökörködtünk ezzel.
így vénfejjel belegondolva, nem értem, miért találtuk kihívásnak, hogy miután a vével ment másbetűkkel is 'megtanuljuk'. a r nehezen is ment, nem tudom, miért :D