Sumani figyelmeztetett rá, hogy ha állás ajánlatot várok,
talán ésszerű lenne leírnom, hogy mihez is értek.
Nagyon igaza van!
Most nem szabad azzal foglalkoznom, hogy ez alapján bizony felismernek
majd az emberek.
Ezt most fel kell vállalnom azt hiszem. :-)
Szóval az infók rólam:
Az lenne az igazi segítség, ha állást tudna valaki ajánlani.
Mert ugyan az anyagi segítség is nagyon jól jön, és most talán ki is húz a csávából, de hosszútávon nem nyújt megoldást.
És nem támaszkodhatok végtelenségig mások jóindulatára.
Viszont egyelőre nem lakom Pesten. Tehát itt Csongrád megyében,
Szegeden kéne állást keresnem.
De árulom a házam (esetleg, ha valaki abban tudna segíteni, az is szuper lenne),
és ha eladtam, bármilyen jó állás érdekel, szinte bárhol.
De a gyerekek tanulása miatt azért nagy város közelében,lehetőleg.
Ami az infókat illeti. Szeged mellett, egy kis faluban lakom.
Van 4 (jövőre mind középsulis) nagy, és egy pici gyerekem.
Sajnos mozgásomban eléggé korlátozott vagyok, ha nem is vagyok még mozgáskorlátozott. :-) Tehát csak szellemi munka jöhet szóba sajnos.
Matematika tanári végzettségem van (egyetemi), és most a közgazdaságira járok. Bár ezt a félévet nem tudtam megcsinálni, mert lelkileg a padlón vagyok,
meg az állandó munkakeresés,pénzhajhászás foglalkoztat.
Van ugyan egy programozói diplomám is, de ez csak annyiból érdekes,
hogy jelzi, ezt is meg tudom tanulni, mert másra nem igen jó, hisz 90-ben végeztem, azóta meg hol tart az informatika! De mivel jó fejem van, az egyetemet is kitünővel végeztem 3 éve, 4 gyerek mellett (nappalin), minden számolással kapcsolatos feladatot meg tudok oldani, tanulni. Legyen az statisztika, statika, könyvelés (bár erről papirom nincs még), bármi.
Van jogosítványom, és középfokú angol nyelvvizsgám. De jól beszélni angolul nem tudok, csak gyorstalpalón, 3 év tanulással megszereztem a nyelvvizsgát.
Persze ha rágyúrok menne az is, csak így alapból így korrekt, hogy bennem van a lehetőség, de azért nem tudok angolul. :-)
Tanítani az egyetemen tanítottam, analízist. És maszekban adtam órákat.
Úgy érzem jól csinálom. :-) És nagyon szeretem.
Nem tudom, mi is lehet még érdekes.
Ja, egészen jól fényképezek, és van is egy jó gépem.
De ha valakinek egy 130 kilós modell kell, én már azt is vállalom! :-)
Mindent megteszek, bármit elvállalok, csak ne kelljen nézni, ahogy a 2éves gyerekem nap, mint nap zsíros kenyeret, meg szalonnát eszik, hús, tej, meg zöldség-,gyümölcs helyett.
Ez sokkal jobban zavar, mint a kifizetetlen számlák!
Talán még egy. Próbálkoztam a MLM módszerrel, meg egyéb ilyen üzletkötéssel,de kiderült ehhez nem megfelelő az ismeretségi köröm.
Azaz gyakorlatilag nekem nincs ilyen, aki meg van, az csóró.
Ja, és természetesen nagyon értek a gyerekekhez, gondolom ezt nem kell mondani.
Talán ennyi. Remélem jó vagyok valamire. :-)
Más. Van két szuper tehetséges, énekesnőnek készülő lányom.
Akik nagyon szívesen vállalnak fellépést, esküvőkön, temetéseken, egyéb rendezvényeken. Vagy cd-re is írhatjuk a dalokat, igény szerint.
Arra is gondoltam, hogy talán valaki őket is örökbe fogadhatná, jelképesen,mint az állatkertben ez divat. Mert nincs pénzem őket menedzselni, segíteni.
Nagyon nagy szaktekintély mondta azt, hogy ritka tehetségesek. (Pesten a leghíresebb énektanárnő.)
Ez is egy kiaknázható lehetőség talán.
Mesó