Keresés

Részletes keresés

MeseMeseMeskete Creative Commons License 2005.06.12 0 0 14

Sumani figyelmeztetett rá, hogy ha állás ajánlatot várok,

talán ésszerű lenne leírnom, hogy mihez is értek.

Nagyon igaza van!

Most nem szabad azzal foglalkoznom, hogy ez alapján bizony felismernek

majd az emberek.

Ezt most fel kell vállalnom azt hiszem. :-)

Szóval az infók rólam: 

Az lenne az igazi segítség, ha állást tudna valaki ajánlani.

Mert ugyan az anyagi segítség is nagyon jól jön, és most talán ki is húz a csávából, de hosszútávon nem nyújt megoldást.

És nem támaszkodhatok végtelenségig mások jóindulatára.

Viszont egyelőre nem lakom Pesten. Tehát itt Csongrád megyében,

Szegeden kéne állást keresnem.

De árulom a házam (esetleg, ha valaki abban tudna segíteni, az is szuper lenne),

és ha eladtam, bármilyen jó állás érdekel, szinte bárhol.

De a gyerekek tanulása miatt azért nagy város közelében,lehetőleg.

Ami az infókat illeti. Szeged mellett, egy kis faluban lakom.

Van 4 (jövőre mind középsulis) nagy, és egy pici gyerekem.

Sajnos mozgásomban eléggé korlátozott vagyok, ha nem is vagyok még mozgáskorlátozott. :-) Tehát csak szellemi munka jöhet szóba sajnos.

Matematika tanári végzettségem van (egyetemi), és most a közgazdaságira járok. Bár ezt a félévet nem tudtam megcsinálni, mert lelkileg a padlón vagyok,

meg az állandó munkakeresés,pénzhajhászás foglalkoztat.

Van ugyan egy programozói diplomám is, de ez csak annyiból érdekes,

hogy jelzi, ezt is meg tudom tanulni, mert másra nem igen jó, hisz 90-ben végeztem, azóta meg hol tart az informatika! De mivel jó fejem van, az egyetemet is kitünővel végeztem 3 éve, 4 gyerek mellett (nappalin), minden számolással kapcsolatos feladatot meg tudok oldani, tanulni. Legyen az statisztika, statika, könyvelés (bár erről papirom nincs még), bármi.

Van jogosítványom, és középfokú angol nyelvvizsgám. De jól beszélni angolul nem tudok, csak gyorstalpalón, 3 év tanulással megszereztem a nyelvvizsgát.

Persze ha rágyúrok menne az is, csak így alapból így korrekt, hogy bennem van a lehetőség, de azért nem tudok angolul. :-)

Tanítani az egyetemen tanítottam, analízist. És maszekban adtam órákat. 

Úgy érzem jól csinálom. :-) És nagyon szeretem.

Nem tudom, mi is lehet még érdekes.

Ja, egészen jól fényképezek, és van is egy jó gépem.

De ha valakinek egy 130 kilós modell kell, én már azt is vállalom! :-)

Mindent megteszek, bármit elvállalok, csak ne kelljen nézni, ahogy a 2éves gyerekem nap, mint nap zsíros kenyeret, meg szalonnát eszik, hús, tej, meg zöldség-,gyümölcs helyett.

Ez sokkal jobban zavar, mint a kifizetetlen számlák!

Talán még egy. Próbálkoztam a MLM módszerrel, meg egyéb ilyen üzletkötéssel,de kiderült ehhez nem megfelelő az ismeretségi köröm.

Azaz gyakorlatilag nekem nincs ilyen, aki meg van, az csóró.

Ja, és természetesen nagyon értek a gyerekekhez, gondolom ezt nem kell mondani.

Talán ennyi. Remélem jó vagyok valamire. :-)

Más. Van két szuper tehetséges, énekesnőnek készülő lányom.

Akik nagyon szívesen vállalnak fellépést, esküvőkön, temetéseken, egyéb rendezvényeken. Vagy cd-re is írhatjuk a dalokat, igény szerint.

Arra is gondoltam, hogy talán valaki őket is örökbe fogadhatná, jelképesen,mint az állatkertben ez divat. Mert nincs pénzem őket menedzselni, segíteni.

Nagyon nagy szaktekintély mondta azt, hogy ritka tehetségesek. (Pesten a leghíresebb énektanárnő.)

Ez is egy kiaknázható lehetőség talán. 

Mesó

Előzmény: Törölt nick (12)
rali Creative Commons License 2005.06.12 0 0 13
köszönöm szavaid.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.12 0 0 12
Ez 1 segítségkérő topik, nem panaszláda.Arról szól, hogy mennyire halljuk meg a másik baját, nem a sajátunkkal akarjuk nyakonönteni.
Előzmény: villaroza (10)
rali Creative Commons License 2005.06.11 0 0 11
Csodálkozol?
Előzmény: villaroza (10)
villaroza Creative Commons License 2005.06.11 0 0 10

Seholsenki

Érdekes ha én jövök ide akkor üres a

topic

emlékezetk amikor még aszilveszert is töltöttük?

villaroza Creative Commons License 2005.06.10 0 0 9

Kedves Mindenki

Hettie

Cicunyatka

Mesi

ímesi én is megvagyok döbbenve igaz mi múltkor chateltünk

Hetti Igen afiam amit küldtem , de azt hiszem előldöm uja Cicunyatka neked is küldtem

Sajnos mindig rosszabb minden, Férjem, ma is orditott  felvettem a fizetésést, de külön engedéllyel mert dolgozott és semmit nem szabd vennem , de kifizettem csekket , paikában voltam adósságom visszadtam ,mert apapir boltban is hitelre vásárolok.

Barátnőm kölcsönöz

Szégyen de itt tarunk, a fiam  bérmálását nem tuddtuk megünnepelni nem csak azért mert aférejm kelletlenül jött el, a misére szerinte mi sátánt szolgáljuk, hanem egy pizzára valónk nem volt

Holnap ballag és nem kap semmit 15 éves. Szeretne elmenni rock martonra Pécsre barátaival én elengedném

apja nem

hivja barátja anyukája fel Budára hozzájuk oda sem akarja elengedni-Anyuka orvos, ergo , tudja milyen Kolos ismeri pici koraóta és pszichoterapeuta végzettsége van csak nem praktizál a fiai    

az enyémmel       egy idősek plusz. minusz egy év.

engem a férejm mindennap elmond minden bolondnak eszementnek aki nem tud normálisan gondolkodni aki tönkre teszi acsaládját az internettel, és ide ül aháta mögé és mondja

A gyerekkel is ordit mindig lehülyézi mindenéret okolja pszichiáternő az enyém és fiaméegy éve mondja család terápiát de nem hajlandó

Azt mondja akkor nem lesz internet?
Nem érti tudom hogy havi 9900 sok az hogy nekem ez mennyit jelent

Cicunyatka neked is nagyon sokat köszönök meg Hettinek is

És emlékeztek Sirszelére neki is, Na meg akit nem soroltam azóta több listán fenn vagyok személyes jó bartáságok alakultak ki

Most lenne lehetőségem hetente 4, vagy 6 alkaolmmal felmenn Bp.re vagy NLP vel vagy más módon gyógyitanának nagyon méltányosan, De férejm nem akr velem jönni igaz IC nagyon drága egy ut kettőnkenek oda vissza 11ezer forint meg a tisztelet  dij  a metrő költség mármint ha felmerek szállni,

De nem hisz benne és meg bizom benne , annyira szeretném, hogy 49 évesen változzon valami már elég volt több mint negyven évig Sajnos afizikai állóképességem nulla

kell kardiológushoz mennem az is csak orditás mert 2 havonta járok 6000 ft érvétel ekg, és még  nagyon fájós vállamra kapok injekciót is,

De már azért is nagyon ordit hogy mennyi és az utiköltség. Azért is orditott mert el kelüldtem urulógushoz mert nőgyóygász fertőzést talált nálam és azt mondta doktornő hogy igy nem vállal felelősséget értem

Ne tudjátok meg mit hallgattam

A télen lemondta az előfizetéses mobilom , illetve  házi liter tejet

azt mondta aha ezt lemondom maradhat anet de csak akkor ha gyermekvédelmi támogatást bele adom,

Felvételizett efiam és akkor kért csokit narancsüditőt megvettem neki , nem kell leirnom milyen veszekedés volt belőle,
Most teganp volt nyelvvizsgán alapfokun sikerült neki

Amugy sokat rontott a tanulmányi eredmélnyein, gondolhattjátok ilyen légkören

Elvégezte a zene iskolát Sikaresn  Most basszus gitározni szeretne balkezes négyhúroson

Sajnos szülésnél okszygén hiányos állapot volt nála és nem ugy mozog ajobb keze begörcsöl ezért is jó lenne neki agitár   Ha tudtok haszáltat olcson irjatok

nem az itteni cimre hetti cicunyatka ayahus cimre msáokból ha más irna annak pedig biborka@tvnmail.hu

Szivesen veszek privi leveleket nagyogy öröm számomra

nevető kislexikon Creative Commons License 2005.06.09 0 0 8

Továbbítottam a www.sansz.org - ra ( sansz@sansz.org ), hátha ....

Közben töröm  a fejem is ....

erdeiboroka Creative Commons License 2005.06.09 0 0 7

Küldj egy postacímet, szintén pici ügyben!

erdei.boroka@freemail.hu

Cicunyatka Creative Commons License 2005.06.09 0 0 6
Írtam a "régi fórumra"; kukkants be!
Előzmény: MeseMeseMeskete (-)
Caipi Creative Commons License 2005.06.09 0 0 5
Igazán nincs mit. Pláne előre.:-) Nagyon sajnálom, hogy erre rászorultál, és nagyon remélem, hogy mihamarabb kikeveredtek valahogy ebből a szar helyzetből!
Előzmény: MeseMeseMeskete (1)
preJudice Creative Commons License 2005.06.09 0 0 4
szia dobj a mailemre egy számlaszámot!
Fuly Creative Commons License 2005.06.09 0 0 3
Szia,

a zfuly@index.hu-ra is írj légyszíves.
Legalább egy telefonszámot.

Jobbulást
brigantin Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2

Szia!Írj a protektor@freemail.hu-ra néhány elérhetőséged,számlaszámod,aztán megpróbálok..

MeseMeseMeskete Creative Commons License 2005.06.09 0 0 1
Köszi!
Előzmény: Caipi (0)
Caipi Creative Commons License 2005.06.09 0 0 0

Szia! Szörnyen hangzik, amiket írtál..:-(

Megadnád a számlaszámodat?

De ne várj komoly dolgot, csak picit!:-)

MeseMeseMeskete Creative Commons License 2005.06.09 0 0 topiknyitó

Sziasztok!
Talán páran ismertek engem (minket) innen az indexről, de a többség valószínűleg nem. Akik ismernek, tudják, hogy nem a lustaságom vezetett ide,
hanem a körülmények kedvezőtlen összejátszása. A párom munkanélküli lett fél éve,
én pedig már nem GYED-en, hanem GYES-en vagyok.

(Öt gyerekünk van, 20,18,15,13,2.5 évesek, és van egy kis unokánk. A legnagyobb lányom,  a vőlegénye, és a kis unoka is velün lakik, de ők tulajdonképpen eltartják magukat, meg szervezik az augusztusi esküvőjüket.)
Sajnos december óta egyre több kifizetetlen számlát görgetek magam előtt. Mostanra már tarthatatlanná vált az állapot. Ráadásul eddig úgy tudtam kaját venni, hogy külön órákat adtam. Most, hogy vége a tanévnek, a tanítványok is elköszönnek. Itt állok a hónap elején, és van összesen két ezer forintom. Közben a fiamnak a beirtakozásra vinnie kell négy ezer forintot, és ballag a jövő szombaton. Szemüveget is írtak fel neki, azt sem tudom megcsináltatni. Nekem az asztmás gyógyszereim sürgősen ki kéne váltani, mielőtt elkezdődik a parlagfű szezon.
A picit sikerült bilire szoktatnom, mert nem tudtam már több pelenkát venni, de most meg kis bugyija nincs egyse.
Az aggaszt a legjobban, hogy nem elég, hogy hónapok óta csak kenyéren, meg krumplin élnek, mostmár ezt sem tudom miből fogom megvenni.
Fogalmam sincs mit tegyek. Természetesen azon kívül, hogy állást keresek minden létező helyen.
Ha tudnátok valamiben segíteni, nagyon megköszönném.
A legnagyobb segítség persze munkalehetőség lenne, de mivel én Szeged mellett lakom, ebben valószínűleg nem tudtok segíteni. De szívesen csinálok például díszitett képeket gyerekekről, vagy bármilyen fényképről. Amit a photoshoppal meg lehet csinálni, azt vállalom. Szívesen adok is fényképeket.
Nagyon szép tájképeink, természetképeink, hajós képeink vannak.
Esetleg csodaszép pici lányom, illetve a kisunokám képét is fel tudom ajánlani reklámcélra.
Van két tehetséges, énekesnőnek készülő lányom is. Nagyon szívesen énekelnek CD-re, ha erre van valakinek igénye. Esetleg rendezvényeken is énekelhetnek, csak természetesen akkor utiköltség is van.
De ha bármit meg tudok tenni, amiért cserébe egy kis támogatást kaphatok, annak nagyon örülök.
Van valami ötletetek? Ha valaki hosszabb távra tud esetleg kölcsön adni, az is segítség lenne, de ugye annyira  nemigen ismer itt senki.

Viszonzás nélkül pedig pénzt nem kérhetek,mert nem kenyerem a kunyerálás, az ingyenélés.
Eléggé szégyellem is magam, hogy ide jutottam. De most nagyon úgy tűnik, nincs más lehetőségem.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastátok!
Márton Emese
Az 5 csemete

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!