Jah, nem úgy gondoltam én, hogy minden versenyre más mennyiségű pontot. Inkább arra tippeltem, amit candle is írt, hogy aki nem teljesít futamot, az olyan, mintha tökutolsó lenne, így 3 pontot kap.
Röviden: vannak durva tapasztalataim szervezkedés témában, de máskor visszafogom magam:))) (ja és elolvasom a hozzászólásokat, ne kelljen levelet fogalmaznom azügyben amiért már ketten szóltak:)))))
Szerintem felesleges volt erről fél oldalt írni, simán elég lett volna annyi, hogy nem stimmel a pontszámítás:-))
Senki nem feltételezi, hogy mószerolni akarnál bárkit is, ahogy remélem te sem feltételezel semmi olyat, hogy ne a maximális fair play lenne a pontozás lényege.
Bár azt, hogy egy mélt minek írtál be a topicba nem értem, de így nekem válaszolni illik itt is :-)
Andrisss-sal beszélek jövő héten, hogy hogyan áll az oldal. A dakarklub.hu-n hátha lesz annak a pár embernek külön topic-ja, akik screamer kupáznak :-)
Az se lenne teljesen jó, mert akkor minden versenyen más büntetőpontok lennének. Szerintem az F1-hez hasonló rendszert kéne bevezetni. Az se lenne teljesen igazságos, de talán úgy lenne a legjobb.
Szeretném megkérdezni a pontszámítási módszert a versenyen nem indultakra vonatkozóan. Lehet, hogy rosszul értelmezem a táblázatot, ezért segítséget kérek.
Nem akarok mószerolni, vagy ilyesmi, de szerintem azokat, akik nem indultak, azokat az indulók mind megelőzték.
Ismétlem, nem mószerolni akarok, főként mert MINDANYIÓTAKAT BARÁTOMNAK TARTOM és Rolanddal és Andrissss-sal gyakran messengerezek is. Andrissss az első fordulóban 3 pontot kapott, mint én, a másodikban pedig nem indult, ő mégis a 3. helyen van az összetettben, én meg a 6.-on. Nem tartom igazságosnak, az első versenyt megnyerem, a többin nem indulok, és nincs büntipontom, tehát nyerek lehetőséget (nem hiszem hogy ezzel élne vki. egy baráti társaságban, de a lehetőség megvan). Ha rosszul értelmeztem valamit, vagy a szabályokban van ez leírva, kérlek szólj, és mégegyszer mondom, nem mószerolni akarom a barátaimat, csak érdekel a dolog. Köszönettel: Gaborop
Nekem van egy kis gondom ezzel a pontozási rendszerrel a Screamer bajnokságban, mert aki nem indul az egyik fordulóban, olyan mintha nyert volna, mert nem kap pontot. Erre valamit kikéne találni, mert a végén még mi nyerünk KelemenGy-vel :D