Keresés

Részletes keresés

JL rajongó Creative Commons License 2007.08.24 0 0 506
Csodálkozom, hogy még nem szólták meg a sorozatot olyan téren, hogy Diana önkényuralmi jelképet visel a diadémján. :-)
JL rajongó Creative Commons License 2007.08.24 0 0 505
De azért ne maradjunk Dianás képek nélkül se. ;-)
JL rajongó Creative Commons License 2007.08.24 0 0 504

A Batman Beyond az melyik? Én a Batman of the future-re emlékszem, az nagyon jó volt (jó volna, ha kijönne DVD-n).

Elnéztem a http://www.jlcentral.net-re, és a főoldalon ott van a Batman Beyond DVD képe:

A Samurai Jackra én is emlékszem, az is jó kis sorozat volt, csak a végét nem láttam: sikerült neki legyőznie a gonoszt és visszatérnie a saját korába?

Előzmény: Crimson Avenger (503)
Crimson Avenger Creative Commons License 2007.08.16 0 0 503
Én Samurai Jack, Batman Beyond, Static Shock kiadványoknak örülnék leginkább.

A Static Shock-ból még Amerikában is csak pár DVD-t csináltak, azok se teljes évados release-ek, hanem csak pár epizódosak. :-/

Hja, és hozzánk sose jutott el ez a rajzfilm sorozat.
Pedig ugyanazok csinálták, akik a JL-t.
Előzmény: Sheme (502)
Sheme Creative Commons License 2007.08.16 0 0 502
:-D

Mindenképpen megveszem a honi kiadást, mivel az avi-ban nem tudsz kérni feliratot/más nyelvet... A borítóról meg a nyomatról már értekeztem, nekem ez is nagyon fontos.

Egyébként nemrég megrendeltem a Napfény c. filmet is, szeptember közepe táján mehetek is érte - extra hegyek rajta, alternatív befejezést is lehet kérni, magyar/angol nyelv és felirat.

Más: nézem a torrent oldalakon, hogy 220 rész jött ki a Naruto-ból, az után jön a Naruto Sipunden - vagy mi a tök. Érthetetlen módon, Angliában is meg lehetne venni DVD-n, csakhogy 1-es régiókóddal. Japánban 2-es régiókód van, mint nálunk, de mégsem lehet Európában megvenni 2-essel. Ki érti ezt?

A JetiX leszinkronizáltatott a Naruto-ból kb 20 részt, kár, hogy nem többet és ezt is kiadhatnák DVD-n, mert sokkal értelmesebb, mint a 4 színnel készült üvöltöző pálcikarajzfilmek tucatjai, amiket adnak. (Mellesleg az X-Men-t és a Galactic Football-t is kiadhatnák!)
Előzmény: Crimson Avenger (501)
Crimson Avenger Creative Commons License 2007.08.15 0 0 501
Én is TV-n nézem, hiszen mi a fenének foglalja a vinyón a helyet.

Csak kell egy hi-tech asztali DVD, ami támogatja az avi-t. ;-)

Nemrég vettem egyet, már végignéztem rajta a Centurions-t, mert abból is lekaptam a teljest, az is 6 giga volt, 65 rész, 2 DVD kellett hozzá, de megérte ! :-D
Előzmény: Sheme (500)
Sheme Creative Commons License 2007.08.15 0 0 500
Megvan! Leszedtem! De akkor is szeretem, ha lemezen van, szép a tok, a nyomat, több nyevű és több nyelvű felirat is választható, valamint TV-n szeretem nézni.

A kérdésemre meg nem válaszoltál! Szerintem egyáltalán nem nehéz a válasz.
Előzmény: Crimson Avenger (499)
Crimson Avenger Creative Commons License 2007.08.15 0 0 499
Bizony, egy kedves amerikai úriember felrakta az összes évadot, 13 giga, szedik, mint a cukrot, megis tudom érteni. :)

Amúgy egyszerű TV-rip az egész, angol Cartoon Network-ről felvéve, de érdekes módon rohadt jó képe van.
Megaztán mind avi, úgyhogy még a konvertálással se kellett vesződnöm. :)

Tudom, már lassan a teljes sorozat megjelenik itthon, de nekem nincs kedvem rá pénzt kiadni, úgyse fogom 1 évben többször végigfutni az egészet.
Előzmény: Sheme (496)
Sheme Creative Commons License 2007.08.15 0 0 498
Pengeéles kép.

Egyébként igazad van, de a köztudatban ez benne maradt.

Ha már szóba került a jóindulatú szúrkálódás, mondd, tudsz a víz alatt úszni?
Előzmény: corp (497)
corp Creative Commons License 2007.08.15 0 0 497
Bocs,de a tű hegyes szokott lenni,tűhegyes...:)
Előzmény: Sheme (496)
Sheme Creative Commons License 2007.08.15 0 0 496
Az első évad? Hát azt kiadták, 4 DVD-s, meg az Unlimited első évadját, az 2.

Ami kint van az Xpress-en, azokat mind megvettem.

Gondolom lezizzentetted valamilyen torrent-ről a JL-t, úgy tuti megvan mind a ~100 rész... (Így nekem is, de megszoktam a magyar szikront, így ez tetszik jobban.)

Egyébként tiszta szívás a JLU, mert a DVD-s változat menüje nem magyar nyelvű, mint az előzőé és nincs rajta túl sok extra... :(

Viszont a kép tűéles, a hang nagyot üt, szóval... jó.

Előzmény: Crimson Avenger (495)
Crimson Avenger Creative Commons License 2007.08.14 0 0 495
Hejj, de rég írtam már ide.

Megvan a teljes sorozat, mind az 5 évad, elejétől a végéig 5 DVD-n :-)
Már tegnap elkezdtem nézni az elejétől, de eltart egy ideig, amíg végignézem. :D

Ráadásul eredeti szinkronnal. :)

A magyar nem jön be :(

Mindenesetre nagyon klafa. :)
Sheme Creative Commons License 2007.07.31 0 0 494
Dzsásztisz Líg Ánlimítid!

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7172&VID=066-294419566-89102457364116649
corp Creative Commons License 2007.07.15 0 0 493
Sziasztok.Egy olyan animációs rajzfilmet keresek,ami szombat délelőttönként szokott menni,még pár éve az Rtlen vagy a Tv2ön.Talán az a címe,hogy Az 'A' kölyök vagy az 'A' kapitány,már nem tudom biztosan.A történet arról szól,hogy egy fiatal gyerek-egy kis csoporttal a hátamögött-szuperképességekkel harcol a teroristák ellen.A negatív hősök:Dragonella,Dr.Medusa.Aki tud róla,az írjon!
Sheme Creative Commons License 2007.07.05 0 0 492
MEGVETTEM AZ ELSŐ ÉVADOT DVD-n!
Sheme Creative Commons License 2007.06.25 0 0 491
Az eredeti - pláne, amit becsatoltál most, az alsó kép. Kár, hogy Diana csak papíron létezik...

Naruto a címe annak a sorozatnak, kiderítettem! Kár, hogy az sincs meg DVD-n... ;(
Előzmény: JL rajongó (490)
JL rajongó Creative Commons License 2007.06.25 0 0 490

:-)))

És egyébként melyik Diana tetszik jobban? Az eredeti rajzfilmes alak, vagy az egyéb rajzokon szereplő?

Előzmény: Sheme (489)
Sheme Creative Commons License 2007.06.19 0 0 489
DMB!

(De MegB...nám!)
Előzmény: JL rajongó (488)
JL rajongó Creative Commons License 2007.06.19 0 0 488
JL rajongó Creative Commons License 2007.06.15 0 0 487

Szuper a kép Istifiú!

Remélem, most már jól vagy.

Előzmény: istifiú (483)
JL rajongó Creative Commons License 2007.06.15 0 0 486

Mindenkinek, de különösen Shemenek ajánlom sok szeretettel ezeket a képeket Dianáról.

A képek egyébként a http://www.jlcentral.net honlapról vannak; mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást.

Sheme Creative Commons License 2007.06.12 0 0 485
Ezt szeretném megvenniiiiiii:

http://www.dvdfutar.hu/termek.php?shopSID=08012b43f1a441da2610e91a3f9b6166&id=3755
Sheme Creative Commons License 2007.05.31 0 0 484
Hiányoztak a comics képek... meg Diana képei...

Miért voltál hoszpitálban?
Előzmény: istifiú (483)
istifiú Creative Commons License 2007.05.30 0 0 483

Sziasztok!

Látom elhanyagolt a fórum.

Remélem hiányoztam. :-) Egy egészségügyi intézményben /magyarul korházban/ töltöttem az elmúlt időt! De gondolom nem ez érdekel bárkit is hanem az amit hoztam. Most egy képet de jövök még, csak most több hétnyi bepótolnivalóm van mindenből.

Sheme! Nem felejtettem el a szóveget beírni amit kértél csak most egy picit el vagyok havazva. Pici türelem! Meglesz!

Előzmény: Sheme (465)
Sheme Creative Commons License 2007.05.23 0 0 482
Különben meg ha találkoznál a magyar hangjával, nem tudnád ki az... Erre nem gondoltál?
:-D

Melyik az a japán rajzfilm, ahol van egy naracssárga ruhás örökké morcos gyerek, egy megfontolt fekete hajú másik, egy lány, meg egy ninja oktató, akinek az egyik szeme el van takarva egy fekete ruhadarabbal. Animáció alig van, inkább pásztázik a kamera és örökké üldöznek valakit, vagy valamit.
Útjuk során mindig belebotlanak valakibe, akinek a legyőzésével tanulnak valamit.

Tök jó ez a rajzfilm, de fogalmam sincs, mi a címe... Eeesetleg valaki...
Előzmény: JL rajongó (480)
Sheme Creative Commons License 2007.05.23 0 0 481
Ez a csaj unszimpatikus... gúnyos, rideg, számító szajha.

Bezzeg Diana... :)))
Előzmény: JL rajongó (479)
JL rajongó Creative Commons License 2007.05.23 0 0 480
Amit utálok, az az, hogy az elején belebrekegnek a rajzfilmbe, hogy ki írta meg rendezte. Van úgy, hogy ez a szereplők szövegét is elnyomja. Így van ez a másik kedvencemnél, a Tini titánoknál is (szerencsére a harmadiknál, a Párbaj mestereinél nem).
JL rajongó Creative Commons License 2007.05.23 0 0 479
JL rajongó Creative Commons License 2007.04.28 0 0 478

Azt vedd figyelembe, hogy a rajzfilm a közeljövőben játszódik, tehát egy műszakilag-technikailag fejlettebb korban (pl. harci robotok sincsenek ma még, meg olyan fejlett űrállomások).

Tehát valószínűleg Joker sem a mai videótechnikával rögzítette Flash futását a bombával.

Előzmény: Sheme (475)
starcrossed Creative Commons License 2007.04.27 0 0 477

1: Igazad van, még egy jelenség, ami arra utal, hogy Flashnek nincs szüksége zihálásra, levegővételre. Csak így tovább!

3.5 A levegőben nincs "fogás" ezért repülnek fel azok a tárgyak, amik szelet gerjesztenek és nincsenek kikötve. Pl egy felfújt lufi, ha elengeded a száját. Vagy egy túlgyorsított versenymotorcsónak. Vagy egy gumimotoros játékhelikopter. Vagy egy valódi helikopter...

Egyébként az említett jelenet is bizonyítja, hogy Flasnkek egy szupertulajdonsága a tapadás is: amikor nagy szelet csapott, és mégsem repült hátra (ami elvárható lenne a hatás-ellenhatás elve alapján) arra utal, hogy nagyon erősen meg tud tapadni a felületeken. (Ez a tulajdonság szükséges a hirtelen felgyorsuláshoz, irányváltáshoz is) Vagyis találtunk még egy szupertulajdonságot, amivel Flash bír: meg tud tapadni bármilyen felületen. Nem hinném, hogy ez csak vízszintes felületekre korlátozódik, ez logikátlan lenne. Egro Flash tud a falon is mászni, mint a Pókember!!! Köszi, így tovább, még egy szupertulajdonsága megvan Flashnek! Ilyen gyakorlott, szemfüles szuperhősmegfigyelők előtt, mint te meg én, nem lehet titka még a zseniális Flashnek sem!

A monitorral kapcsolatban:

Látható volt, hogy Joker nagyon felkészült a műveletre, mindent betervezett. Őrült, de nagyon okos fickó. Szerintem egyszerűen feltalálta a szuperkamerát, és elhelyezett belőle a városban egynéhányat. Ezek a kamerák intelligensek, és direkt Flash detektálására lettek létrehozva (hiszen a többi szuperhőst normál kamerákkal is fel lehet venni, azokra fel sem kellett készülnie Jokernek)

Szóval ez a kamera igen gyors, másodpercenként 1000000 kockát képes rögzíteni, és MI vezéreltek: maguktól elemzik a képet és ha nem Flash látható rajtuk, nem tárolják el a képkockákat. De ha Flash rajtuk van, az elkészült 1-2 képkockából metamorf algoritmussal kikövetkeztetnek még néhányat, hogy folyamatosabb, élvezhetőbb képet nyújtsanak a szemlélő számára.

Előzmény: Sheme (474)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!