Ne beszélj. Nekem Eszterházy torta és az Oroszkrén a két kedvencem :) Na majd süthetsz valamikor :)
Palancsintát én is tudok sütni, de inkább azt szeretem, amikor alma belevan reszelve és vastagabb a tésztája. Olyan szépen tudom dobálni, el sem hinnéd :)
Bakker, azóta sem sütöttem neked palacsintát. Rettenetesen röstellem. Egyszer le kéne már menni egy Pécs meccsre... már egész komoly sütiket is tudok sütni!
Visszaengedtek az Egyéni sportágakba, letelt az egy hónap, közben kaptam egy kielégitő választ. "Nem én voltam, a fórummotor tett ki, de saját érdekedben, ne használd, mert az ördög nem alszik az egy elhasznált nikk."
Miért, a fejfájás estére elmúlik? :-) Nekem is fáj a fejem, szédülök, meg asszem meg is fáztam. Göncvásárlás helyett fokhagymás pirítós és leveskortyolgatás lesz a születésnapi programom.
Ez nem szép dolog. Én megértem azt, hogy ők is pénzből élnek, de ha nincs pénz, akkor feljelentés után sem lesz. Mondjuk a részleteket nem ismerem, az nso-n annyit írtak, hogy a Pécs konszolidációs folyamat közepén van. Képzelem, hogy Zsófi mit fog majd kapni a B-középtől egy Pécs-Sopron meccsen...
Hja, a régi szép idők, amikor százával gyártottuk a hozzászólásokat a szaktopikban, ugye Lecsó? :-)
Érdekes, azthittem párezren fognak kimenni, és kong majd az üres "stadionunk". Amúgy vicc, hogy nincs egy nemzetközi szinten csak közepes stadion sem. :)