Keresés

Részletes keresés

devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 267
Én tudom, de ezt majd meséled el azopknak, akik nem tudják és nem is akarnak róla tudni, mivel szerintük csak alternatív élet az egész.
Előzmény: Cs. András (259)
AradiGábor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 266

Amelyik szülő jobban szereti a gyerekét, az elfogadja és még örül is, ha a fia/lánya boldog. Függetlenül attól, hogy a párja azonos nemű-e vagy sem.

Nálunk anyám teljesen elfogadta, apám pedig hallgat (nála már ez is nagy eredmény, hiszen az fegyveres erőknél -ahol dolgozott-ezt a dolgot üldözték anno, és nem tűnt túl férfias dolognak).

Jó lenne, ha az előttünk álló GAY PRIDE-okon megmutatnák magukat a meleg társadalom nem sztereotipizálható rétegei is: pl. a gay skinhead irányzat, a kondiőrültek stb... Létre lehetne hozni egy militáns önvédelmi alakulatot is, akik felvonulnának... amúgy férfiasan:-) Aztán jöhetne Budaházy és bandája, ...jól ellennének egymással!

Amúgy, csak viccelem:-)))))) És a Semjént sem kívánom:-) Pfújjjjj

Előzmény: Vén Csataló (254)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 265
Azzal én mit se tudok kezdeni, hogy amit félre akarsz érteni, azt félreérted. De nem is akarok mit kezdeni.
Előzmény: Cs. András (261)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 264

Ja. Biztosan. Ideje lenne már a Mónikasóban bemutatni néhány szülőt, aki felhőtlenül boldog attól, hogy kiderült, a gyereke meleg, örömmel lemondott az unokáiról, a vére továbbviteléről. Nem vitatom, bitosan van ilyen, csak nem nagyon hemzsegnek. Hiszen az ember már óvodában készül az életre és általában papás- mamást játszik és nem papás-papást vagy mamás-mamást. Aztán ahogy cserepedik felfele azon jár az esez, hogyan teremthetne biztos egzisztenciát a családjának, ha majd alapít. Meg azon hogy milyen jó is lesz, amikor majd pecáz az unokájával, megtanítja sakkozni meg ilyenek. Úgyhogy az ember általában jónéhány évtizedig kondícionálja magát a hagyományos családmodellre. Biztos klassz lehet neki egyszercsak lemondani erről, miközben a barátai, az osztálytársai a szőnyegen csúszkűlnak az unokáikkal. Nem vitatom, az ember, ha szereti a gyerekét, akkor kiáll mellette akkor is, ha meleg, mert ez így helyes. Na de hogy ez lenne vágyai netovábbja?

Előzmény: Cs. András (257)
n0ri Creative Commons License 2005.02.23 0 0 263
Kedvesem, neked fogalmad nincs, mirööl beszélsz! Az SZDSZ valóban elfogadja a másságot, a kisebbségeket, de ez már a formális logika szerint sem jelenti azt, hogy a többség fölé emelné. Egyszerüüen azt szeretné, ha ugyanúgy kezelnék ööket, mint bárki mást. Érted kedves: nem jobban, nem rosszabbul, ugyanúgy!
Előzmény: árnyékgyuri (248)
devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 262
És az is lehet, hogy nem azért változott meg a magatartásuk, mert belátták volna, hanem azért, mert mégiscsak a gyermekükről van szó. Ugyebár...
Előzmény: AradiGábor (249)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 261
Akkor meg miért hoztad fel ezt a példát?
Előzmény: Vén Csataló (255)
RAMBO Creative Commons License 2005.02.23 0 0 260
"Mindaddig, amíg valamely jogot a hatályos törvények egy embercsoporttal kapcsolatosan korlátoznak, addig a formális jogegyenlőség sem valósulhat meg, addig az állam nem tekinti a kisebbséghez tartozókat a többségi csoport tagjaival egyenértékűnek."

Akkor kérem, tessék megadni nekem a gyilkoláshoz való jogot!

Az idézet persze kreténség. Hiszen csak addig kell biztosítani ezt a jogot, amíg más érdekeit nem sérti. Márpedig a homokos házasság példája igenis sérti a társadalom érdekeit (ezerszer leírtam hasonszőrű topicokban, hogy miért), tehát ezt a jogot nem lehet ennek alapján biztosítani.
Előzmény: AradiGábor (219)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 259
Te kevered a gyermekek szexuális kizsákmányolását két fiatal szerelmével. Higgadj le, szerintem tudod te is, mi a kettő közöt a különbség.
Előzmény: devereaux (256)
devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 258

Nem hinném, hogy nekem kellene mesélned a kádári kisemberről. Akkor települtem csak ide végleg (úgy tűnik), amikor a kádári rezsim végre kimúlt.

Az említett heterók közé én is beletartozom, csupán ki nem állom a homokosságot és a nyomulást. A homokosokat nem.

De lemehetünk egyszerűbe, ha gondolod.

Előzmény: AradiGábor (243)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 257
Képzeld, van olyan szülő, aki meg annak nem örülne, ha hallaná a gyerekét így beszélni. Képzeld, vannak szülők, akik ezt teljesen képesek elfogadni.
Előzmény: Vén Csataló (254)
devereaux Creative Commons License 2005.02.23 0 0 256
Miért felfelé alkudozol? Lefelé nem mersz? Pedig az is csak egy szexuális alternatíva, nem?
Előzmény: Cs. András (241)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 255
Nem hinném, hogy attól boldog lenne. Írtam volna ilyet? Vagy csak a képzeleted játszott veled?
Előzmény: Cs. András (252)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 254

Na azért majd egyszer kérdezd csak meg apádat etgy meghitt pillanatban, úgy képzelte-e el az életét, hogy a fia meleg, s nem lesz unokája tőle. Kérdezd csak meg boldog-e vagy el tudott volna-e képzelni még annál is "nagyobb" boldogságot, amiben osztályrésze volt. Hogy az ember megbékél a sorsával nem azonos azzal, hogy boldog.

Nem gondolom, hogy szoknyában futkosnál, az én ismereteim szerint az a transzvesztita, ami meg megint más ízetlen tréfája a természetnek.

Előzmény: AradiGábor (249)
epecsepp Creative Commons License 2005.02.23 0 0 253

hogy a vizualizálásra hajlamos ember talán egy kicsit jobban kiborul, ha végiggondolja, amikor a 16-17 éves fiát hátulról jól meg...

Kiborult az már a vasi MSZP hatalmi harc módozataitól is. :(

Előzmény: Vén Csataló (250)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 252
Bezzeg, ha a lányával csinálja ezt egy szimpi negyvenes, akkor annak örül a szülő. Próbálj nem Bulgakovtól meríteni.
Előzmény: Vén Csataló (250)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 251
Mért? Valaki bocsánatot kért? lemaradtam valamiről?
Előzmény: Big-B (247)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 250
Igazad van, ugyanaz. Legfeljebb annyi a különbség, hogy azt gondolom, hogy a vizualizálásra hajlamos ember talán egy kicsit jobban kiborul, ha végiggondolja, amikor a 16-17 éves fiát hátulról jól meg... egy egyébként nagyon szimpatikus és értelmes negyvenes. Úgy tűnik SZDSZ-éknél, meg néhány indexes szocinál ettől örömkönnyekben szokás kitörni.
Előzmény: Big-B (244)
AradiGábor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 249

Nagyon látszik, hogy fogalmad sincs a témáról...

Naná! Az én szüleim sem örültek, sőt apám ki is akart tagadni. Aztán eltelt 1-2 hónap és rájött, hogy ezek a dolgok nem úgy működnek ahogy a társadalmi előítéletesség közvetíti. Mivel a szüleim szeretnek, elfogadták a tényt. S ne gondold, hogy szoknyában futkosó, feminin, riszálós b..i vagyok... Meglepődnél ha látnál, s azonnal szembesülnél a tarthatatlan előítéletességeddel!

Amúgy... én sem vittem a barátomat rögötön bemutatni:-) Tapintat is van a világon, és egy szülőnek is időre van szüksége. Amúgy, mint kiderült... a leginkább azért szomorkodtak és aggódtak, hogy olyanok akarnak majd eltaposni mint te! Tudták milyen ez a társadalom, hisz ők is itt éltek/élnek!

Előzmény: Vén Csataló (242)
árnyékgyuri Creative Commons License 2005.02.23 0 0 248

Nem. Az szdsz sikeresen bemanőverezte magát a buzivédő párt kategóriába, Semjén ezt észrevette és provokált. Szerintem jó ütemben. Innentől már csak gúnyolódni kell a "liberálisokkal": na mi van jenő? Aki nem drogos, nem buzi az plakátkérdést se kap? Nincs igen-nem a létminimumról? Munka megélhetés gyereknevelés: túró. Gyermekadó kedvezmény ellen... (adó az adózóünál marad!!! CSP mellett beszedő kiosztó!!!! hahaha "liberálisok"

De homik, drogosok ammá döfi.... 

Szavazzon rátok a 10%. Azzal, hogy ennyire erre a két csoportra fókuszáltak megszűntek liberálisok lenni.

Előzmény: n0ri (239)
Big-B Creative Commons License 2005.02.23 0 0 247
A keresztény szeretet és megbocsátás példája Semjén Zsolt.
Előzmény: AradiGábor (243)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 246
Aki felvilágosult, az otthon is felvilágosult szvsz :o)
epecsepp Creative Commons License 2005.02.23 0 0 245

Nade miért pont a szakállasok?

Sickratman: Buzi-e vagy?

(Vulgar Records)

Mint a lemeztokra került „Rest Of Bëlga” matrica is jelzi, a Sickratman név a zenekarból 2003-ban kilépett Secretmant, azaz Paizs Miklóst fedi, aki szólóban még egykori rappertársainál is durvábban provokálja a magyar ugart.

http://www.pestiest.hu/rovat/konnyu/cikk.cfm?d_id_cikk=29491&CFID=16638374&CFTOKEN=631f61bf7aeba137-3FA4770F-D0B7-B77A-7583A41FB8A992AF

Előzmény: Big-B (238)
Big-B Creative Commons License 2005.02.23 0 0 244
Vagy a lánya a csaját. Az jobb?
AradiGábor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 243

Júj, NÁCI-NÁCI-NÁCI !....:-)))

Szerintem inkább szánalmas, kisstílű, előítéletes kádári kisember, aki fél az ismeretlentől. Érdekes, azok a heterók akik ismernek személyesen is melegeket, vagy netán ilyen barátaik is vannak, sokkal árnyaltabban és megértőbben nyilatkoznak mint te.  Pedig előtte ők is olyanok voltak mint te.

Az emberi természet sajátja a tolerancia, csak ki kell fejleszteni! HAJRÁ!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Más:

Kedves CS. András!  Tényleg 14 év a korhatár... Sorry, igazad van, rosszul emlékeztem rá.

Előzmény: devereaux (233)
Vén Csataló Creative Commons License 2005.02.23 0 0 242
MIkor olvasom a Semjént bunkózókat, úgy elképzelem azt a pillanatot, amikor egy nap ezeknek a fia hazaviszi bemutatni a pasasát. Látom az örömkönnyeiket!
Előzmény: BandW (230)
Cs. András Creative Commons License 2005.02.23 0 0 241
Amellett vagyok, hogy ne különböztessük meg a meleg párkapcsolatokat a hetero párkapcsolatoktól. A beleegyezési korhatár is legyen egyforma. 14, 15, 16 - mindegy.
Előzmény: devereaux (234)
Big-B Creative Commons License 2005.02.23 0 0 240
Mellesleg bebizonyosodott, a KDNP legfontosabb témája nem más, mint a pedofilok és a szekták.

A pedok között is a szakállas pedok. A simaképű pedo bácsi még ok?
Előzmény: árnyékgyuri (236)
n0ri Creative Commons License 2005.02.23 0 0 239
Nemá, mi köze a szülöök és gyerekek jogainak ahhoz a rágalomhoz, amit Semjén mondott? Nem védett öö az ég egy világon senkit, csak belerúgott egy amúgy is hátrányos helyzetüü közösségbe, meg persze kóros SZDSZ fóbiájának is hangot adott.
Előzmény: Vén Csataló (216)
Big-B Creative Commons License 2005.02.23 0 0 238
Nade miért pont a szakállasok?
Előzmény: árnyékgyuri (236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!