Azt vettem észre korábban az Erste automatánál, hogy egy nap csak 1x enged felvenni ugyanazzal a kártyával és emellett a napi limit idegen kártyával is be lett korlátozva. Revoluttal nem szoktam kp-t felvenni itthon, így ezt nem tudom megerősíteni vagy cáfolni.
Mivel a környékünkön nincs a legközelebbi ötben Erste ATM, meg ritkán veszek fel kp-t, így ígérni sem tudom, hogy a napokban megpróbálom.
Van itt mellettünk egy Erste ATM, vagy féléve letiltották a Revolut kártyákat, most már más magyar bank kártyájával sem tudok kp-t felvenni. Ez egyébként mennyire jogszabálykövető eljárás? Nem mintha az OTP idegen kártyás 100e Ft-os korlátot értelmezni tudnám.
Fizetési kérelem küldés/fogadás hogy működik hk. esetében technikailag, illetve díj, tranzakciós illeték, kamat, és visszatérítés szempontjából? A havi törlesztésre használható idegen banki számlával? Virtuális kártya igényelhető hk. számlához az online vásárlásokhoz? Revolut feltöltést terheli bármilyen költség? Csoportos beszedés beállítható a teljes összegű törlesztésre? Talán pontosabb válaszokat kapok itt a gyakorlati kérdésekre, fióki ügyintézők gyakran csak pislognak és mellébeszélnek sajnos. Köszönöm!
Nem, nem független a többi sparos kedvezménytől, személyes tapasztalat. Egyszer, amikor megreklamáltam a sparos Moneyback elmaradását, az volt a válasz, hogy arra a tranzakcióra kupont használtam fel, ami igaz volt. Tehát ezt ellenőrzik.
Nekem még sosem sikerült semmilyen pénzvisszatérítés kicsikarni innen, abszolút nem járok olyan helyekre, amik benne vannak, Sparban meg van másik kedvezményem, ott azért nem kapok semmit
Elég későn igényeltem, így nálam ez már 1100 Ft/hó. Éves kártyadíj nincs. Szintén a teljes tartozásra működik a beszedés és a másik kártyán is van 1% erre. Időnként vannak költéseim kiemelt kategóriában is, de ez változó. Így még ha kicsit is, de pozitív.
A zárlati díjat (pontosabban: azt is) minden évben indexálják az előző évi KSH inflációval. Hogy neked épp mennyi, az attól is függ, mikor nyitottad (az enyém most épp havi 318 Ft.)
Beszedést pedig újonnan csak olyat tudsz megadni, ami a minimális törlesztést szedi be. Teljes összegre nem lehetséges. (Ez sem véletlenül van így. Legyél kénytelen minden hónapban foglalkozni vele, hátha néha elfelejted vagy eltéveszted, és akkor fizethetsz jó kis kamatot.)
Most tűnt csak fel, hogy idén április óta az Erste Max hitelkártya záralti díja 781 Ft! Ez nagyon durva. Eddig azért nem érdekelt, mert az Erste Maxos hitelkártyatartozást (a teljes összeget) az MBH bankos EasyCard hirtelkártyámról szedte be a bank beszedési megbízással, így az MBH banktól is járt a havi költéseim után az 1%, ezért bőven pluszos volt a dolog. Novembertől viszont megszűnik az EasyCard és át kell nyergelnem MBH Go kártyára, ahol egyrészt csak 5000 Ft a havi visszatérítés, másrészt pedig nem tudom átvinni az új hitelkártyára a teljes Erstés hitelkártya tartozásra vonatkozó beszedési megbízást.
Jól gondolom, hogy az Erste Max csak 250 000 Ft-nyi csekkbefizetésig ad vissza 1%-ot, vagyis 2500Ft-ot? Ha 300 000 Ft-nyi csekket fizetek be icsekken, azt is lehetséges, csak az 50 000 Ft után már nem kapok visszatérítést, ugye?
Van! ÉnPostám hitelkártya az MBH-nál. Újabban az 5%-on felül még adja az alap 1%-ot. Ingyenes, ha az adott (3.) hónapban 70%-ig kihaználja a hitelkeretet!