Ez a kedvenc sorozatom mióta a TV2 elkezdte vetíteni. Számomra minden megtalálható benne. Humor, fantasy, varázslat. Szerintem ez egy tényleg frankó sorozat. Beszéljünk róla
"A csajokat meg nyilván láthatjuk még más sorikban, filmekben ;-)"
Remélem, hogy úgy lesz bár én eddig másban csak Alyssa Milanot láttam magyar tv - ben. Nem tudom Te hogy vagy ezzel de ha esetleg a többiek is szerepeltek már olyan filmekben amit magyarok leadtak, akkor az az én hiányosságom, de én nem láttam a másik kettőt még másban.
Akkor érdekes,hogy miért csak most hirdették? Na persze ez csak egy költői kérdés volt mert úgysem fogjuk megfejteni a választ rá. Egyébként nekem új volt a dolog volt hogy létezik könyvváltozat is.
Aaron Spelling, a sorozat egyik atyja, pár hónapja meghalt, nem tudom, tudtátok-e. Persze ettől még folytatód6ott volna a sori, csak gondoltam, megemlítem... Sztem eléggé kifáradt már a sztori így 8 év után, nem érzem nagy veszteségnek, h befejezték. A csajokat meg nyilván láthatjuk még más sorikban, filmekben ;-)
Én is - főleg a főszereplők jönnek be, - dehát ez van. Protestáljunk a rendezőjénél. Egyébként ott vmi probléma volt mert azt olvastam, hogy a csajok is felháborodtak, hogy vége lett.
Akkor félreértettelek, bocs. Egyébként szerintem azért az utolsó szériáról még ne mondjunk véleményt, hiszen csak néhány rész ment le. Vagy te már láttad esetleg külföldi csatornán?
Én nem is írtam olyat, hogy ez nem a nyolcadik, tudom, hogy az megy most a tv2-n, csak arra utaltam, hogy sztem a 7-ik évaddal kellett volna befejezni és a 8-ikat csak olyan ráadásnak érzem, ami gyengébbre sikerült...
Sztem határozottan gyengébb a sztori mint a korábbi évadokban, látszik, h 7 év után kellett volna befejezni. Nekem igazából az utolsó pár rész tetszett legjobban a 8.évadból.
A csajok persze továbbra is helyesek, főleg Rose :)
Én annyit még ki tudnék mondani, hogy yes, de mivel nem sokat tudok sem angolul, sem más idegen nyelven, ezért a továbbiakban próblémák merülnének fel.