Bar lehet, hogy fent van az egész már most, aztán miutan a flash komunikalhat a nettel csak azt kellett beallitani a kiszolgálónak, hogy a szerveren levö datum és idő alapján mikor mit válaszoljon. Jelenleg meg olyan választ kap amire az üdvözlő szöveget nyomja aztán holnap este 8 után ugyanerre, már tölti is a következo swf file-t
Reggel talán érdemes lesz megnézni, gondolom éjjel töltik fel a következő részt. Ha jól sejtem, a mostanit is újra fel kell nyomni (nem értek a flashhez), mert csúcsforgalomban elég égő lenne cserélni.
Pedig minden eséjed megvan ra. A holnapi lapon a villodzó köre bökve ugyanis nem a dicserő szavaknak kell feljönni, hanem tovabb kell lépnie. Ahoz meg egy uj swf-re van szükség.
Könyörgöm, csak én vagyok ilyen béna??? Odáig jutottam, hogy reg, aztán toporgok, mint a sz***ó galamb. Körbe tudok forogni, meg néha egy lépés előre, egy hátra. Hogy lehet ezt irányítani?
jókérdés. nekem otthon a google toolbar tiltja, annál CTRL-t kell nyomni, miközben a popup-ot nyitó oldal töltődik.
XP-nél most láttam (de lehet, h a NAV 2005 csinálja), h az IE alapból tiltja és jelzi az oldal tetején 1 kis csíkban. Nemtom, de biztos ott van benne az is, h hogy kell engedni