Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 46
Nem a bizottsag az erdekes, es nem az idopont hanem, hogy azt hazudta, hogy nem kertek! De bizony 80ezren krtek szemelyesen Orbantol. Madl meg ot vedte a hazudsagaval.

Es az se semmi, hogy epp a nagy jogasz magyar KE minositi illegalisnak az RMDSZ valasztott vezeteset!
Előzmény: jozanesz60 (45)
jozanesz60 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 45

Nos  nem feladatom hogy a Köztársasági Elnök urat megvédjem. Az viszont elgondolkodtató, hogy 2003 október -decemberi ujságra hivatkozol. Csak jelzem, hogy már nem Orbán volt a miniszterelnök. Hogy Mádl úr ot és akkor milyen bizottságról nyilatkozik - nem tudom.

Az Orbán - fóbiád gyerekes.  Az állampolgárság kérdéséről nem ez a topic szól. Csak annyit róla , hogy előkészítetlen, hibás, meggondolatlan felvetés. De nem ez a kérdés. hanem hogy szabad e az IGEN -en kívül mást szavazni. Szerintem nem.

A véleményem továbbra is változatlan.  A köztársasági Elnököt fikázni illetlen és gusztustalan.

Előzmény: geszthi (43)
geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 44
Nagyon is jol udod te hogy jon ide! Csak ugye mivel ezt maguk azerdelyiek hoztak nyilvnossagra igy nem intezhted ell azzal, hogy budos komcsi ragalom....

Tokletesen jellemzi Madl "fuggetlenseget" es tisztesseget.

Amimg Orban vol hatalmon es mgadhatta volna az allampolgrsagot madl kussolt. Bukas utan meg hazudott az erdelyieknek es becsemrelte az RMDSZ vezteset mrt vedeni kellett Orbant. Most megujra csak azt mondja amit Viktorkaja epp kivan.

Hat csak igy jon ide...
Előzmény: Kovács Béla Sándor (38)
geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 43
Tehat neked az a nemzeti tisztesseges dolog, ha a Koztarsasagi Elnook az erdelyiek kepe hazudik, csak hogy vedje Orban Viktorkajat amiert az amikor hatalmon volt le se sz@rta a kettos allampolgarsagi kereseket, hanem sajat maga hajtotta el oket vele?

Innye !!!
Előzmény: jozanesz60 (41)
Freud Zsiga Creative Commons License 2004.11.15 0 0 42
Tiltakozom! Van nekünk éppen elég bajunk.
Előzmény: armagnac (39)
jozanesz60 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 41

Tudod nekem jobban bejön, ha a nemzetet megszemélyesítő Elnök nemzetről és hazáról beszél, mint ha például koccintgat egy nemzeti gyásznapon ......

Ha úgy ítéled meg, hogy egy közméltóságnak elsőrendű feladata a nemzet gyalázása és lejáratása hát akkor csak gratulálni tudok.

Én tuvábbra is úgy gondolom, hogy a Köztársasági Elnöknek feladata és felelőssége van és nem aktuálpolitikai szereplő.

Mádl Ferenc úr ezt a szerepet korrekten betölti, még ha jobb és baloldalról méltatlan és piti támadások érik is.

Előzmény: geszthi (37)
könyvtároslány Creative Commons License 2004.11.15 0 0 40
nagyon jó lenne, ha nem fikáznád Valki Lászlót, (és Gönczöl Katalint méginkább!!!!)pláne nem pártpolitikát támogató véleményekkel kapcsolatban. Úgy látszik, elkerülte a figyelmedet, hogy az Irak ellen indított háborút Valki a nemzetközi jog szempontjából jogellenesnek mondta, ami éppen nem egyezett a kormány véleményével.  (mindez viszont nem mondható el Mádl elnör úrral kapcsolatban)
Előzmény: Kovács Béla Sándor (7)
armagnac Creative Commons License 2004.11.15 0 0 39
Tudod (vagy túl optimista vagyok?), az állampolgárság megadása nem úgy megy, hogy a magyar állam személyesen felkeresi a jogosultakat, majd átnyújtja nekik. A szuverén magyar állam a jogosultak körét szabhatja csak meg, kötelezettséget nem róhat a jogosultakra, hogy éljenek a lehetőséggel. Éppenséggel azt is megteheti egy állam, hogy a föld minden lakóját állampolgárságára jogosultnak minősít. Hogy te ezt szándékosan félreérted, és ennek tetejébe még direkt összetéveszted a célszerűséget a jogszerűséggel, az a te bajod, de ezzel inkább orvoshoz fordulj, mi nem tudunk segíteni.
Előzmény: alfredoo (-)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2004.11.15 0 0 38

Farkas Árpád (függetlenített szakszervezeti bizalmi a Bábelnai Állami Gazdaság Búsuló Juhász Melléküzemágánál) szállíóigévé vált szavaival felelnék:

"Hogy jön ez ide?"

Előzmény: geszthi (36)
geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 37
Oh ez a szinvonal alatti ponkodas?

Bezzeg nagy nemzeti part ilyenten kretensege a part hivatalos honlapjan az nemzeti felelo politizalas ugye?

Ott valahogy nem aggodnak a nemzeti erzesuek (KBS, Geyza), hogy talan nem kellene az allitolagosan oly komoly temat ilyen baromsagra hasznalni.

Igaz a felelos jobboldali politizalas...
Előzmény: jozanesz60 (17)
geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 36
Az erdekes dolog inkabb az, hogy mennyire negligaljak/kerulik a jobbosok amint maguk az erdelyiek allitjak (es buktatjak le) Madl Ferenc hazugsagat.

Vegul is nincs is annal szebb es tisztessegesebb hazaszeretet ha egy nemzeti oldali politikus, Koztarsasagi elnoki minosegeben hazudik az erdelyiek kepebe, es becsmerli az RMDSZ vezeteset, hogy vedje a kedvencet amiert O maga es a kormanya 4szer (!!) kuldte el a francba a magyar kisebbsegeket allampolgarsagi keresukkel.

Ugye KBS?!
Előzmény: Kovács Béla Sándor (7)
vazila Creative Commons License 2004.11.15 0 0 33

Ez a hajánál előrángatott fokhagyma esete Tóth Marival.

Sok a pihentagyú.

Úraim nem ciki,hogy már a Köztársasági Elnökből is bohocot csinál a veszett politikai érdek?

Freud Zsiga Creative Commons License 2004.11.15 0 0 32
Forgok a síromban.
Zool2107 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 31
Ki az a madl? Én Mádl-t ismerek...
Geyza Creative Commons License 2004.11.15 0 0 30
Egy kicsit off, de szvsz lényeges: Az interneten nincs szerkesztőség, mindenki azt ír, amit akar, amíg nem csinál valamilyen, a szabályzatban nevesített, tiltott dolgot (rasszizmus, stb.) Mivel itt nincs szerkesztés, nekünk magunknak kell szerkesztőkké válni, az önfegyelem és a józan ész kellene ezt helyettesítse. Ha nyilvánvaló hülyeségekkel tömjük tele ezeket a fórumokat, akkor az egésznek az értelme megszűnik.
Előzmény: alfredoo (22)
dez1 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 29
Igazi szuverenitása ma csak pár országnak van a  világon, leginkább annak akinek van atombombája.
Előzmény: alfredoo (15)
Fine Tune Creative Commons License 2004.11.15 0 0 28

Igazából nem látom a koncepciódat, csak sejtem. De nem értem, miért Mádl-al van ezért bajod?

Égő dologba abba belecsaptál. Most gondolj bele:

Demszky kijelentette, hogy a fővárosnak joga van dönteni a parkolódíjak mértékéről.

Erre én nyitok egy topkót arról, hogy Demszky saját családtagjait mentesíteni akarja a parkolódíj fizetése alól.

A két dolog amúgy köszönőviszonyban nincs egymással, de én ezt gondolom, tehát nyitok róla egy topkót és megpróbálom elmagyarázni, hogy Demszky ugyan nem azt mondta, de miért gondolhatta ezt.

Előzmény: alfredoo (20)
Geyza Creative Commons License 2004.11.15 0 0 27
Szvsz töröltesd ezt a topikot. Ebben az esetben tisztelni foglak!
Előzmény: alfredoo (23)
dekóder Creative Commons License 2004.11.15 0 0 26
Mondom: az MTI honlapján olvasható a beszéd, bár feltételezhető, hogy még a topic nyitása előtt el is olvastad.
Előzmény: alfredoo (23)
dr Lukás Hrdlicka Creative Commons License 2004.11.15 0 0 25
Szerintem te be vagyol csavarodva. De vannak jó gyógyszerek betegséged enyhitésére , de a teljes kigyagyulás teljeseggel lehetetlen.
Geyza Creative Commons License 2004.11.15 0 0 24
Egyáltalán nem vagy hülye, abban biztos vagyok, de ha ilyen mondvacsinált hülyeségeket vetsz fel, az az érzése az embernek, hogy valami ilyesmit akarsz bizonygatni...
Előzmény: alfredoo (22)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 23

dekoder

tehat nem mondta azt hogy teljes cselekvesi szabadsaga van magyarorszagnak hogy kinek nyujt allampolgarsagot?

Előzmény: dekóder (21)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 22

geyza

igenis erdemlegesnek tartom. igenis nem en mondtam amit madl ur mondott. igenis JOGOM VAN ertelmezni azt amit mondott.

szerintem ez a demokracia.

nem rosszhiszemusegbol nyitottam. szeretnem ha megbeszelnem.

orulnek ha ertelmes eredmenyre jutnank hogy ezt a dolgot mi is es az eu is egyforman ertelmezi.

ez szerintem magyarorszag es a magyar nemzet erdeke.

ti meg nekialltok baszogatni. mintha en lennek a vilag hulyeje.

a magyar nemzet megitelese es erdeke okaan nyitottam ezt a topikot.

szogezzuk le ezt igy az elejen.

Előzmény: Geyza (18)
dekóder Creative Commons License 2004.11.15 0 0 21

"nem szuverenitasrol beszelt az allampolgarsag megadasanak ugyeben?"

Nem.

"mennyiben megy szembe amit mondott azzal amit en sugalmazok? "

Ennek eldöntését ezek után rád bízom... :-)

Előzmény: alfredoo (16)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 20

ft

a kerdes felvetese egyaltalan nem alantas, aljas es nem is hulyeseg.

nemetorszagban hany torok szarmazasu ember kapott allampolgarsagot? nagyon rossz szamot mondok ha 1 milliorol beszeelek?

gondolom tobbseguk mar nemetorszagban szuletett.

miert baszogattok? nem lehet normalisan beszelni?

vagy valami nagyon eego dologba csaptam bele? faaj?

Előzmény: Fine Tune (14)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 19

ft

nem allitottam hogy madl ur ilyet mondott. viszont kiszelesitve ertelmeztem a mondasat. rosszul tettem? nem szelesitheto ki? de akkor hogyan ertelmezzem? kinek iranyaba ervenyesulhet szuverenitasunk? magyar szarmazasuak iranyaban?

haat azok is vannak jo par millinyian. marmint allampolgarsagi vonalon cca 50 millioval is szamolhatunk. olyan akinek felmenoje valamikor magyar allampolgar volt.

dez1

19000 stilusosabb lenne.

Előzmény: Fine Tune (14)
Geyza Creative Commons License 2004.11.15 0 0 18
Mi lenne, ha scak akkor nyitnál topikot, sőt, csak akkor írnál valamit, ha eszedbe jut valami érdemleges? Ez így eléggé környezetszennyező...:-(
jozanesz60 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 17

A Magyar Köztársaság Elnökéről Beszélünk.

Arról, aki személyében testesíti meg a Nemzetet.

Ez egy színvonal alatti, alantas topic.  Nemzeti ügyről és nem piti alakok piti sikongatásáról szólt az Elnök.

Lehet szeretni vagy nem, de a tiszetelet megilleti.

alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 16

dekoder

miert? mit mondott? mennyiben megy szembe amit mondott azzal amit en sugalmazok? nem szuverenitasrol beszelt az allampolgarsag megadasanak ugyeben?

mivel a mai napig sok sok kinainak adtunk allampolgarsagot igy a kinai vonal felvetese sem idoszerutlen. tapasztalati TEENYEKRE alapszik.

Előzmény: dekóder (12)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.15 0 0 15

dez1

nem szeretnek kikerulni a jo srac kategoriajabol de kerdezek. o.k., mondhatod, celzatosan kerdezek.

de a kerdes az kerdes.

azert tettem fel hogy beszeljuk meg. ha igaz amit k.e. ur mond akkor allapodjunk meg abban, ha nem igaz akkor abban.

mi a baj?

ha k.e. ur nem mondott igazat vagy valosagosat akkor bajban vagyunk ha k.e. ur mondasanak megfeleloen jarunk el.

tehat adhatunk e allampolgarsagot oroszorszag osszes lakosanak? vagy annyira nem vagyunk szuverenek. MENNYIRE vagyunk szuverenek?

ki mondja meg a szuverenitasunk korlatait?

azert is celszeru a felvetes mert lehet (konnyen elofordulhat) hogy megfelelo akcionk nyoman KIZARNAK az eubol. egyszeruen kizarnak.

es akkor mehetunk a nemetekhez kuncsorogni hogy szeretnenk kettos allampolgarsagot hogy szabadon utazhassunk europaban.

ugye elorelatoan kell gondolkodni? ugye nem szabad fejest ugrani dolgokba?

mashol is probaltam a kerdest felvetni de nem jott ra ertelmezheto vaalasz. ezert nyitottam topikot ami amugy nem olyan nagyon szokasom.

Előzmény: dez1 (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!