Nem a bizottsag az erdekes, es nem az idopont hanem, hogy azt hazudta, hogy nem kertek! De bizony 80ezren krtek szemelyesen Orbantol. Madl meg ot vedte a hazudsagaval.
Es az se semmi, hogy epp a nagy jogasz magyar KE minositi illegalisnak az RMDSZ valasztott vezeteset!
Nos nem feladatom hogy a Köztársasági Elnök urat megvédjem. Az viszont elgondolkodtató, hogy 2003 október -decemberi ujságra hivatkozol. Csak jelzem, hogy már nem Orbán volt a miniszterelnök. Hogy Mádl úr ot és akkor milyen bizottságról nyilatkozik - nem tudom.
Az Orbán - fóbiád gyerekes. Az állampolgárság kérdéséről nem ez a topic szól. Csak annyit róla , hogy előkészítetlen, hibás, meggondolatlan felvetés. De nem ez a kérdés. hanem hogy szabad e az IGEN -en kívül mást szavazni. Szerintem nem.
A véleményem továbbra is változatlan. A köztársasági Elnököt fikázni illetlen és gusztustalan.
Nagyon is jol udod te hogy jon ide! Csak ugye mivel ezt maguk azerdelyiek hoztak nyilvnossagra igy nem intezhted ell azzal, hogy budos komcsi ragalom....
Tokletesen jellemzi Madl "fuggetlenseget" es tisztesseget.
Amimg Orban vol hatalmon es mgadhatta volna az allampolgrsagot madl kussolt. Bukas utan meg hazudott az erdelyieknek es becsemrelte az RMDSZ vezteset mrt vedeni kellett Orbant. Most megujra csak azt mondja amit Viktorkaja epp kivan.
Tehat neked az a nemzeti tisztesseges dolog, ha a Koztarsasagi Elnook az erdelyiek kepe hazudik, csak hogy vedje Orban Viktorkajat amiert az amikor hatalmon volt le se sz@rta a kettos allampolgarsagi kereseket, hanem sajat maga hajtotta el oket vele?
nagyon jó lenne, ha nem fikáznád Valki Lászlót, (és Gönczöl Katalint méginkább!!!!)pláne nem pártpolitikát támogató véleményekkel kapcsolatban. Úgy látszik, elkerülte a figyelmedet, hogy az Irak ellen indított háborút Valki a nemzetközi jog szempontjából jogellenesnek mondta, ami éppen nem egyezett a kormány véleményével. (mindez viszont nem mondható el Mádl elnör úrral kapcsolatban)
Tudod (vagy túl optimista vagyok?), az állampolgárság megadása nem úgy megy, hogy a magyar állam személyesen felkeresi a jogosultakat, majd átnyújtja nekik. A szuverén magyar állam a jogosultak körét szabhatja csak meg, kötelezettséget nem róhat a jogosultakra, hogy éljenek a lehetőséggel. Éppenséggel azt is megteheti egy állam, hogy a föld minden lakóját állampolgárságára jogosultnak minősít. Hogy te ezt szándékosan félreérted, és ennek tetejébe még direkt összetéveszted a célszerűséget a jogszerűséggel, az a te bajod, de ezzel inkább orvoshoz fordulj, mi nem tudunk segíteni.
Az erdekes dolog inkabb az, hogy mennyire negligaljak/kerulik a jobbosok amint maguk az erdelyiek allitjak (es buktatjak le) Madl Ferenc hazugsagat.
Vegul is nincs is annal szebb es tisztessegesebb hazaszeretet ha egy nemzeti oldali politikus, Koztarsasagi elnoki minosegeben hazudik az erdelyiek kepebe, es becsmerli az RMDSZ vezeteset, hogy vedje a kedvencet amiert O maga es a kormanya 4szer (!!) kuldte el a francba a magyar kisebbsegeket allampolgarsagi keresukkel.
Egy kicsit off, de szvsz lényeges:
Az interneten nincs szerkesztőség, mindenki azt ír, amit akar, amíg nem csinál valamilyen, a szabályzatban nevesített, tiltott dolgot (rasszizmus, stb.) Mivel itt nincs szerkesztés, nekünk magunknak kell szerkesztőkké válni, az önfegyelem és a józan ész kellene ezt helyettesítse. Ha nyilvánvaló hülyeségekkel tömjük tele ezeket a fórumokat, akkor az egésznek az értelme megszűnik.
Igazából nem látom a koncepciódat, csak sejtem. De nem értem, miért Mádl-al van ezért bajod?
Égő dologba abba belecsaptál. Most gondolj bele:
Demszky kijelentette, hogy a fővárosnak joga van dönteni a parkolódíjak mértékéről.
Erre én nyitok egy topkót arról, hogy Demszky saját családtagjait mentesíteni akarja a parkolódíj fizetése alól.
A két dolog amúgy köszönőviszonyban nincs egymással, de én ezt gondolom, tehát nyitok róla egy topkót és megpróbálom elmagyarázni, hogy Demszky ugyan nem azt mondta, de miért gondolhatta ezt.
Egyáltalán nem vagy hülye, abban biztos vagyok, de ha ilyen mondvacsinált hülyeségeket vetsz fel, az az érzése az embernek, hogy valami ilyesmit akarsz bizonygatni...
nem allitottam hogy madl ur ilyet mondott. viszont kiszelesitve ertelmeztem a mondasat. rosszul tettem? nem szelesitheto ki? de akkor hogyan ertelmezzem? kinek iranyaba ervenyesulhet szuverenitasunk? magyar szarmazasuak iranyaban?
haat azok is vannak jo par millinyian. marmint allampolgarsagi vonalon cca 50 millioval is szamolhatunk. olyan akinek felmenoje valamikor magyar allampolgar volt.