Keresés

Részletes keresés

menroting Creative Commons License 2009.03.18 0 0 298
Magyar vagy angol szöveget nem tudnál hozzá linkelni ?
Előzmény: KomOmbo (293)
menroting Creative Commons License 2009.03.18 0 0 297
De szerintem egyszerübb lenne tán megkérdezned azt amit
nem értesz.Nehéz dió , más sem érti elsőre .:-)
Előzmény: menroting (296)
menroting Creative Commons License 2009.03.18 0 0 296
Neked ? Nyugtató tán ? :-))
Előzmény: schlumberger (287)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 295
Előzmény: L.Forolszkin (290)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 294
"Elmebaj" - az.
Előzmény: KomOmbo (293)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 293

http://www.youtube.com/watch?v=8MlFajrqKDc

A CIA "Artichoke" fedőnevű művelete: tudatmódosítás.

Kezdetben csak "lightos" LSD-vel. Úgy derült ki, h. az egyik CIA orvos ki akart lépni: OLSON - megölték.

5 részes film, nagy, igaz? :)) ;)

Előzmény: KomOmbo (291)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 292
Ezek nagyon jók. Thx.
Előzmény: L.Forolszkin (290)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 291

"ha másra nem jó a HAARP, esetleg elmezavar"

Nem tűnt fel, hogy PONT ARRA JÓ? :)) Itt egypáran (szerencsére csak annyian) nagyon lassúak :)) ;)

Nem baj, nézzétek Clintont, ahogyan befolyásolták ezen a filmen!

De ennek sem hisztek majd csak a kormányszóvivőnek :)) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=B0RD4xxNJsg

Előzmény: schlumberger (285)
L.Forolszkin Creative Commons License 2009.03.18 0 0 290
És az oroszok(Sura) :

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/SURA_Radar_Facility.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionospheric_Heating_Facility
http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_27.htm
HegyenVolgyon Creative Commons License 2009.03.18 0 0 289

Szerintem a probléma alapja, hogy Repcsepista-Lehellke-Halleluja minden topikba beszüremkedik, ami szerinte alkalmas az ő érdekes, vallási-technológiai-összeesküvéselméletes világnézetébe.

Ott aztán a sajátos fogalmazásmódjában elkezdi ontani a hsz.-okat

Minden tiszteletem az úrnak, de ahogy én észrevettem, mindig elérdektelenedés a vége annak, ha ő benéz valamelyik topikba.

Amennyiben tévednék és Repcspistának semmi köze a többi említett nickhez, akkor azért elnézést, de a többit akkor is tartom.

És azt is, hogy engem érdekel a HAARP-téma.

Maradok tisztelettel: HegyenVolgyon.

Előzmény: schlumberger (288)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.18 0 0 288
ezt egy másik honlapon találtam, bemásolom ide:

Ezek a marhák itt egymást szórakoztatják.
Hagyjuk őket, hadd játsszanak. Gondolkodásra bírni őket úgyis lehetetlen.

Ül?
Előzmény: schlumberger (287)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.17 0 0 287
nem kell segítség?
Előzmény: repcsepista (284)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.17 0 0 286
úgy egyébként jól érzed magad?
schlumberger Creative Commons License 2009.03.17 0 0 285
Jah, ha másra nem jó a HAARP, esetleg elmezavar,

az van, rendesen
repcsepista Creative Commons License 2009.03.17 0 0 284

Szerbusz Menrótingunk, s harpos -sipos -flótás ....gyerekek!

Ha olyanok nem leszünk, mint a kisgyerekek, akkor ha nem tudjuk beismerni, hogy sokmindent nem tudunk, ugy teszünk, mintha tudnuk, a nagyok?

Kedves Menrótingunk, s kedves tudálékos gyerkőczök, nemhogy nincs gondolat átvitel, hanem ha bennünk van az Istenünk (mennyünk együtt minden kis nemzetség fel a hegyre, meg a völgybe... mégis ugy lesz mindörökre, hogy?) országa, (mennyek -mennyei, mennyi?) akkor ahogy Marcius Iduskan ünnepeltünk, megállni a féluton nem lehet, ami akik már megtalálták itt a mennyüket, azoknak ez borzalom rémisztően hangozhahahahahahahaha.... de de de... mindenkinek, akinek van tudatomja -magja, az a saját zsirjában süt meg főz, mikor vegyük azt a szót: HUNIVERSEK VÉGTELENJEEEEEEEEEEE... JÉ, NEM ÉJ? Várrrrrrrrrrr ....ránk?

Nemhogy nincs gondolat továbbitás, továbbadás, hanem csak az lehet, de vissza, akik itt akarnak Wiláguralmat, amikor ha magyarul akarjuk érteni, rögtön ránkjön a röhögő görcs, mert a napot meg fényét eltakarnininininini... esetleg ha senkinek nincs szeme, ami nem egy szem, mikor szem az mag is, hisz ha magam számára nem létezhetek, akkor vagyok, vagyunk?

Egy párótok nélkül, semmi se lenne, ha ti nem nettteznétek, meg nem vennünk a bátorságot, hogy mi is vagyunik, egy agyu, mint egy ágyu, s egy sziv s lélek, mint 1 ember a gáton? Akarunk lenni, de ki  vagy mi számára?

Nehogy nincs gondolat átvitel, csak az van, ugy is hogy tota telepátikusan, mert mindenkinek van egy rezzgés -ujlenyomta, meg egy vágya, hogy végül ki, vagy mi vagy hol szeretné az örök létét eltölteni, amit senki megakadályozni nem tud!

Igen, meg lehet próbálni de akik a mások utját állják, vagy utukba kerültek mert, odadobbják őket, azoknak csak a pora maradt, s marad?

Ha megakarjuk az itteni értelembe határozni, hogy mit akar az illető, magának, az rögtön meghatározta a hellét, s nem az vagy, aki megelégszik, hogy mi adunk neked enni, hanem most lélekben, szellemben, vagy HOLLOGRAMMAFONNAL ugyan, az illető hol van, mert minden KÉPZELET aztán valóság, ha meg lehet valósit sit sitani tani?

Hogy akik itt akartak parancsolói wiláguralmat, hogy mindent megtesznek, hogy ne tudhassuk meg, hogy mi halhatatlanok vagyunk, az tutti, s szerintem minden ami megakadályozza, hogy totta teljes szabad gondolat meg szó árramlása, az a halál, de ugy, hogy hall áll? Értitek, ha ők nem hallhatnak meg láthatnak, s kérdem ki az aki ne érezné, hogy ez a doboz, egyre rozogább meg elviselhetetlenebb, s minek van ez, s ezzel kapcsolatban, nem elég hogy hallunk egy mesét, hanem tallpra, azaz nem a testünk anyaga vagyunk csak, még nem is az ő elképzelésük, hanem a miénk? Jézus de a miénk is? Te ugy ismered, mi igy? Kwquttek vagyunk?

Jah, ha másra nem jó a HAARP, esetleg elmezavar, s látható?

Figyelem, nekünk mogere megereknek, ott kell folytatnunk, ahol abba hagytuk?

Bocs, de nem roszra irtam hogy harapó fogó, jó? s JÉzus cókom mindenkinek, akit elérhetek? Értem, mert nemcsak a szavak, hanem mit rezzgetnek, bizserékelnek bennünk, jajjj de jóhóhóhóhóóóóóóóóóó... élni jó, halli halli hó!

Előzmény: menroting (281)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.17 0 0 283
nem a netten, hanem a neten... tisztelettel
Előzmény: menroting (282)
menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 282
"Különösen nem tartom mértékadó tudományos hitelűnek az ilyen linkeket, mint:

"sámánfészek"...+

Ezek szerint te nem ismernéd a Szabó Ervin könyvtár katalógusát ?

A netten kivül is van élet ...

Amúgy van folytatása ...Nincs a netten ne ott keresd..

Honnan veszed egyébként hogy nincs alkalmazott telepátia ???
Előzmény: Hy (280)
menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 281
Ja !Da !Jelen !:-) Harapofogó volt a jelem az óviban s egyáltalán nem véletlenül..:-)
Nem sokat változtam sajna vagy nem sajna e téren hisz általában harapofógóval kell kihúzni s szinte betünként bármiről a véleményemet..Hallgatni arany vagy azt hiszem amire rájövök azt már más is egyből tudja vagy önzőn elég nekem ha én tudom s hogy más mit tud vagy akar megismerni az már engem totál nem érdekel ? ?? :-(
Ez eléggé borzasztó már nekem is..

Hogy kivel állnának szóba az idegenek? Gondolom elsőként csak avval lenne érdemes aki fel is tudja fogja őket s nem csak azon filozófál hogy ez most lehetséges e vagy csúpán kimenő van a helyi pszichiátria intézetben ? :-)
Most persze nem a sima közhelyes útmutató dumára gondoltam ,mert olyantéren bárkivel, főleg ha az idegen ugyanilyen külsőleg, hanem egy komolyabb valós érdeklődésre gondoltam...:-)

Egyébként ki az a Krammer Úr ???
Előzmény: repcsepista (261)
Hy Creative Commons License 2009.03.17 0 0 280

Szted miért nem kapott érte Nobel-díjat?

Miért nincs alkalmazott telepátia?

Számomra nem hiteles egyetlen "professzor" mások által soha nem reprudukált kutatásainak eredménye.

Különösen nem tartom mértékadó tudományos hitelűnek az ilyen linkeket, mint:

"sámánfészek"...

Nem véletlen, hogy szemernyi folytatása nincs akadémiai körökben.

Nálam a hiteles tudományosság errefelé kezdődik, nem egy ellenőrizetlen, 70-80 éves "kutatásnál":

http://www.origo.hu/tudomany/20090316-higgsbozon-160-es-170-gev-kozott-kizartak-a-tevatronban.html

Előzmény: menroting (276)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.17 0 0 279

Áh, nem megy :)

Előzmény: Mirdad (278)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.17 0 0 278

..amitől itth;)

Előzmény: Mirdad (277)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.17 0 0 277

Persze a "Jutyube" az nem "hiteles", csak az ott megnézhető doksifilmek :)) ;)

Jézus :))

Ajánlott címszavak: MKULTRA (a CIA tudatbefolyásoló programja),

Blue Beam, HAARP, stb.

Ja, az oroszok: olyan színvonalú parakutatás folyt ott, hogy a "nagy sötét

kommunizmusban" csak lestek ;) A KGB masszív részvételével folytak ezek természetesen.

A SzU-ban a '30-as évektől egyetemen oktatták az akkupunktúrát, amiről itth;)

menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 276
Olvasd el L.Vasziljev Telepátia cimű könyvét.(1964)Megtalálsz benne egypár sikeres tudományos kisérletetet .Megtalálható még ezekben a könyvtárakban:http://saman.fszek.hu/WebPac/CorvinaWeb?action=onelong&showtype=longlong&recnum=74370
Ez ALAPMŰ ...

Tartalomjegyzéke:

I.A probléma története(Alapfogalmak)
II.Akarat-,illetve gondolatátvitelként felfogható esetek a mindennapi életből.
III.Az akarat és gondolatátvitel kisérleti kutatása.
IV.A mindennnapi esetek összehasonlítasa a kisérleti eredményekkel.
V.A legjobb kisérleti feltételek keresése.
A telepatikus indukció optimális feltételei.
A telepatikus percepció optimális feltételei.
VI.A telepatikus összeköttetés
VII.A telepatikus képesség
VIII.Az akarat és gondolatátvitel fiziológiai vizsgálata
IX.A "biológiai távkapcsolat" jelenségei az állatok közt
X.Az akarat és gondolatátvitel elektromágneses hipotézise
XI.Nagyon nagy távolságokon végzett kisérletek
XII.A telepátia elméleti jelentősége és lehetséges gyakorlati alkalmazása

Ciolkovszkij írta hozzá ezt az előszót:

A telepátia jelenségei valóságos tapasztalatok.Ehez nem fér kétség.Túl azon,hogy hatalmas mennyiségű idevágótényanyag áll a rendelkezésünkre ,szinte nincs olyan meglett családapa ,akinek ne volnának telepatikus jelenségekkel kapcsolatos személyes élményei.Tisztelet minden olyan próbálkozásnak ,amely tudományos magyarázatot keres e jelenségre.
Előzmény: Hy (275)
Hy Creative Commons License 2009.03.17 0 0 275

Valamennyi kutatásssorozatot lezáró tanulmányban eredménytelenségről adtaxámot! Az eredményt hozó esetexáma a statiminimumot sem érte el.

De ha neked van ellenkező értékelésről tudomásod, nosza, tárd elő, hogy módosíthassam véleményemet!

Előzmény: menroting (273)
Hy Creative Commons License 2009.03.17 0 0 274

Baromira ismert lehet:

A(z) ""Lekifejezés 1-2. találata az összes, 2 magyar nyelvű találatból. (0,12 másodperc) 

"- Vasziljev, Leonid: Kultuszok, vallások és hagyományok Kínában. Bp. Gondolat, 1977. 386 p."Baromira fontos todós lehetett, ha csak ennyi nyoma maradt!:o)

Előzmény: menroting (271)
menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 273
Honnan veszed azt a zöldséget hogy a kutatások nem hoztak eredményt ???
Előzmény: Hy (272)
Hy Creative Commons License 2009.03.17 0 0 272

Mittomén?

Lényeg, ma sem találtak elfogadható bizonyítékot létezésére, pedig igen sokan próbálták bebizonyítani sok országban, sokan próbálkoztak vele.

A jenkik, ruszkik is hatalmas összegeket költöttek telepátia-kutatásra, amelyek kútba dobottnak bizonyultak.

Előzmény: menroting (270)
menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 271
Egyszerüen nem tudom elképzelni hogy nem hallottál még róla..Több könyve is megjelent magyarul is ...
Előzmény: menroting (270)
menroting Creative Commons License 2009.03.17 0 0 270
Szerinted ki volt Leonid Vasziljev ?
Előzmény: Hy (269)
Hy Creative Commons License 2009.03.17 0 0 269

Nem.

http://www.agria.hu/tfm/telepati.htm

Ha erre gondolsz, túró, nem hiteles hírforrás.

Előzmény: menroting (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!