Szerbusz Menrótingunk, s harpos -sipos -flótás ....gyerekek!
Ha olyanok nem leszünk, mint a kisgyerekek, akkor ha nem tudjuk beismerni, hogy sokmindent nem tudunk, ugy teszünk, mintha tudnuk, a nagyok?
Kedves Menrótingunk, s kedves tudálékos gyerkőczök, nemhogy nincs gondolat átvitel, hanem ha bennünk van az Istenünk (mennyünk együtt minden kis nemzetség fel a hegyre, meg a völgybe... mégis ugy lesz mindörökre, hogy?) országa, (mennyek -mennyei, mennyi?) akkor ahogy Marcius Iduskan ünnepeltünk, megállni a féluton nem lehet, ami akik már megtalálták itt a mennyüket, azoknak ez borzalom rémisztően hangozhahahahahahahaha.... de de de... mindenkinek, akinek van tudatomja -magja, az a saját zsirjában süt meg főz, mikor vegyük azt a szót: HUNIVERSEK VÉGTELENJEEEEEEEEEEE... JÉ, NEM ÉJ? Várrrrrrrrrrr ....ránk?
Nemhogy nincs gondolat továbbitás, továbbadás, hanem csak az lehet, de vissza, akik itt akarnak Wiláguralmat, amikor ha magyarul akarjuk érteni, rögtön ránkjön a röhögő görcs, mert a napot meg fényét eltakarnininininini... esetleg ha senkinek nincs szeme, ami nem egy szem, mikor szem az mag is, hisz ha magam számára nem létezhetek, akkor vagyok, vagyunk?
Egy párótok nélkül, semmi se lenne, ha ti nem nettteznétek, meg nem vennünk a bátorságot, hogy mi is vagyunik, egy agyu, mint egy ágyu, s egy sziv s lélek, mint 1 ember a gáton? Akarunk lenni, de ki vagy mi számára?
Nehogy nincs gondolat átvitel, csak az van, ugy is hogy tota telepátikusan, mert mindenkinek van egy rezzgés -ujlenyomta, meg egy vágya, hogy végül ki, vagy mi vagy hol szeretné az örök létét eltölteni, amit senki megakadályozni nem tud!
Igen, meg lehet próbálni de akik a mások utját állják, vagy utukba kerültek mert, odadobbják őket, azoknak csak a pora maradt, s marad?
Ha megakarjuk az itteni értelembe határozni, hogy mit akar az illető, magának, az rögtön meghatározta a hellét, s nem az vagy, aki megelégszik, hogy mi adunk neked enni, hanem most lélekben, szellemben, vagy HOLLOGRAMMAFONNAL ugyan, az illető hol van, mert minden KÉPZELET aztán valóság, ha meg lehet valósit sit sitani tani?
Hogy akik itt akartak parancsolói wiláguralmat, hogy mindent megtesznek, hogy ne tudhassuk meg, hogy mi halhatatlanok vagyunk, az tutti, s szerintem minden ami megakadályozza, hogy totta teljes szabad gondolat meg szó árramlása, az a halál, de ugy, hogy hall áll? Értitek, ha ők nem hallhatnak meg láthatnak, s kérdem ki az aki ne érezné, hogy ez a doboz, egyre rozogább meg elviselhetetlenebb, s minek van ez, s ezzel kapcsolatban, nem elég hogy hallunk egy mesét, hanem tallpra, azaz nem a testünk anyaga vagyunk csak, még nem is az ő elképzelésük, hanem a miénk? Jézus de a miénk is? Te ugy ismered, mi igy? Kwquttek vagyunk?
Jah, ha másra nem jó a HAARP, esetleg elmezavar, s látható?
Figyelem, nekünk mogere megereknek, ott kell folytatnunk, ahol abba hagytuk?
Bocs, de nem roszra irtam hogy harapó fogó, jó? s JÉzus cókom mindenkinek, akit elérhetek? Értem, mert nemcsak a szavak, hanem mit rezzgetnek, bizserékelnek bennünk, jajjj de jóhóhóhóhóóóóóóóóóó... élni jó, halli halli hó!